זה כבר ממש הסחפות.

מסטולון

New member
זה כבר ממש הסחפות.

נראה כאילו האלימות נגד רופאים הופכת ממש להרגל. עצוב מאוד.

Y a n i B

New member
אבל בכלל לא רשום שם על אלימות כזו

חוץ מזה - היום פשוט מודעים יותר לנושא, ולא בהכרח ישנם מקרים רבים יותר של אלימות.

מסטולון

New member
הוא תקף אחות.

אז נראה לי שכן. ויכול להיות שאתה צודק ואני באמת לא הייתי ממש מודע לזה.

Y a n i B

New member
האלימות שאתה דיברת עליה היא כנגד

רופאים... (לא שאלימות נגד אחיות גרועה פחות, כמובן. באופן אישי - אני אשמח אם כרופא ירביצו לי ולא לאחות לידי
).

מסטולון

New member
חבל להתווכח על זה.

העניין הוא לא אם רופא אשכרה חוטף כאפה. במקרה הזה התקיפו אחות, וציוד נפגם וקצת קיללו. יכול להיות יותר גרוע.

morancho1

New member
פשוט זוועה.

ואיזה מין עונש דבילי זה "הרחקה ל3 חודשים".. הבן אדם המשיך לאיים על הצוות גם בזמן שהמשטרה הגיעה, ברור מכך שהמשטרה לא ממש מזיזה לו, מה ימנע ממנו לחזור למקום ולבצע את איומו... אדם כזה היה צריך לשלם קנס או איזה מעצר של 24 שעות שיישב ויחשוב על מה שהוא עשה.

Dr Carter

New member
בזיון!

בתור אחד שלא פעם נקלע לאירוע בו מעורבת אלימות כלפי צוות רפואי,אני חייב לציין שלא יושים את המקסימום על מנת למנוע מקרים כאלה...נורא!!!

Y a n i B

New member
שאלה:

מה ההבדל בין אלימות כלפי רופאים לאלימות כלפי אנשים אחרים?

Phrenum

New member
הבדל אחד עקרוני מאד...

אדם שפוגע ברופא פוגע בו זמנית בכל האנשים שבהם הרופא מטפל... אדם שהורס מכונות ומכשור רפואי פוגע בכל האנשים שתלויים בהם או ברופאים שזקוקים להם. יש פה אמפליפיקציה די רצינית של נזק...

Y a n i B

New member
אני שאלתי על פגיעה ברופא, לא על

פגיעה במכונות. ואדם שפוגע בשוטר גם כן פוגע בכל אותם אנשים שהשוטר אמון לביטחונם. אין שום דבר מיוחד ברופאים, לדעתי.

Phrenum

New member
הבדל קטן.

שוטר אמון על בטחונם בעקיפין כיוון שאם אין מי שיפגע בבטחונם לא יהיה צורך בו. רופא אמון על בריאות חוליו ישירות... אני חושב שהייחוד ברופאים הוא עניין סנטימנטלי שכן אתה פוגע באדם שתפקידו לעזור.

Y a n i B

New member
אז אתה מדבר על שני הבדלים:

1. עקיפין \ ישירות 2. עניינים סנטימנטלים לגבי עקיפין \ ישירות: אני לא מקבל את הדברים שלך. באנלוגיה שאתה מציע אני לא מוצא שום הבדל בין גורם מחולל מחלה לפושע. לגבי עניינים פסיכולוגיים - כאן אני מסכים איתך.

Phrenum

New member
העניין העקיף-ישיר...

שוטר מטפל במיגור הפשע אם יש כזה (במדינה דמיונית כלשהי שאינה ישראל, נגיד), בעוד שרופא נמצא בחדר מיון עם אנשים שהם =כבר= חולים.

kontsy

New member
אני דווקא חושבת שאין הבדל

בין אלימות כלפי רופא, אחות, מורה, שוטר, עובד סוציאלי... כל עובד שירות בעצם, אפילו כזה שלא ממש מציל חיים באופן ישיר.

למעלה