זה כבר נשאל בוריאציה אחרת בעמוד הזה

• פותח הנושא ruzzO
  • פורסם בתאריך

ruzzO

New member
זה כבר נשאל בוריאציה אחרת בעמוד הזה

אבל הייתי שמח להבהרות. אני קצת מתקשה להבין כרונולוגית מה אני צריך לעשות: באמבטיות, אנחנו עכשיו בשלב הטיח. בחרנו קרמיקות ואסלות , אבל לגבי הכיורים אני לא רוצה ארון אמבטיה סטנדרטי שיש בכל החנויות אלא ארון custom שיבנה לי נגר לפי מידות ועליו יהיה שיש ובו כיור. שאלתי: מה עושים? קודם הולכים לנגר? לא צריך להזמין קודם שיש וכיור? מאיפה? האם צריך קודם לבנות ארון או שהנגר כבר עושה הכל? אני מקווה ששאלתי ברורה.

בינא

Member
סדר העבודה לארון אמבטיה עם כיור

1 - משרטטים את הארון ומסכמים עם נגר על המחיר (רצוי כולל שיש). 2 - רוב הנגרים המיצרים ארונות אמבטיה ומטבחים קשורים לאנשי שיש ועדיף לעבוד איתם. 3 - בוחרים כיור מתאים, קונים אותו ומביאים לאיש השיש, כדי שיחבר אותו לשיש. 4 - הנגר אחראי על אספקת הארון עם השיש ותיאום עם איש השיש. 5 - הרכבת הארון תבוצע רק לאחר השלמת הקרמיקה*, כולל רובה ואיש השיש אחראי על האטימה בין השיש לקיר. 5* - ניתן להשאיר שורת קרמיקה לא מודבקת כדי שהשיש יגיע עד לטיח האטימה והקרמיקה "תרד" אל משטח השיש וניתן גם להזמין שיש עם הגבהה אחורית שמחליפה את הקרמיקה בין המשטח למראה על הקיר. 5** - בדרך-כלל לא מבצעים קרמיקה בגב המראה, אלא מתקינים לוח דיקט שעבר טיפול בחומר נגד רטיבות, אליו ניתן יהיה להדביק את המראה וסביב הלוח מבצעים את הקרמיקה עם איטום סיליקון בשוליים (לא רובה). 6 - בבניה קונבנציונאלית רצוי לבצע קרמיקה גם בגב ובצידי הארון למניעת בעיות רטיבות בעתיד ובמקרה של החלפת הארון בעתיד לקטן יותר. 7 - לאחר השלמת התקנת הארון, האינסטלטור מחבר את הסיפון והברז ואם צריך, מבצע השלמות איטומים.

בדיוק כמו שעושים מטבח

הולכים לנגר שיעצב את הארון בוחרים כמה דוגמאות של צבע הדלתות איתם הולכים לבחור את השיש מחליטים מה הכי מתאים- שיש וצבע דלתות אם איש השיש לא מחזיק כיור שמתאים לך זה הזמן ללכת לבחור כיור ולהשאירו אצל איש השיש נותנים הוראה לנגר ליצר לאחר שהארון מוכן מזמינים את איש השיש לקחת מידות וזהו, רק שים לב שאיש השיש יתן לך גם את החור לברז ולסבוניה (באם תשימו אותה כמובן)

למעלה