זה כדאי?

n e t a 8 6

New member
זה כדאי?

כדאי להצטרף לאגודת הסטודנטים? ומה ההבדל בין תעודה של חבר אגודה לתעודת סטודנט? כי הבנתי שמשניהם אפשר לקבל הטבות.. הבנתי שאפשר לעשות דרך האגודה חופשי סטודנט בחצי מחיר..כדי לקבל את ההנחה חייבים להיות חברי אגודה? ואם אני מזמינה עכשיו את חופשי סטודנט ואחר כך מצטרפת לאגודה זה עדיין תופס? זה עולה כסף להצטרף לאגודה? ואם כן אז כמה? ומה זה אומר בעצם להיות חבר אגודה?

מבחינה כלכלית ואקדמית זה כדאי...

עם כמה שאני שונאת להודות בזה- תמורת ה99 ש"ח שאת משלמת לאגודה בתחילת השנה את מקבלת תמורה מסויימת: ייצוג בועדות משמעת, ייעוץ אקדמי, אם יש לך נציג חוג פעיל (וכולם פעילים לפני הבחירות, חלק גם אחרי) כדאי להיות חברה באגודה. יש כל מיני הנחות שוליות על שירותים כאלה ואחרים, על כרטיסים לימי סטודנט ומסיבות, על מקראות לפעמים...את גם מקבלת תיק מכוער+יומן מכוער+קרמבו מכוער ביום הבחירות... לי יש בעיה עם הכוחניות שלהם, עם האינטרסנטיות והפוליטיקה ובעיקר עם איך שהם מנהלים את המאבקים שלהם (ע"ע השביתה דאשתקד) לכן אני בהתלבטות השנה אם להצטרף. הבנתי גם שכרטיס סטודנט מותנה בהצטרפות לאגודה, או שהבנתי לא נכון? בכל אופן אם כך הדבר אז אצטרך להצטרף בשביל ההנחה (הזניחה גם היא, אך מצטברת...) בתחבורה הציבורית

amitk80

New member
לדעתי כדאי לך

אם את מחליטה להיות חברה באגודה אז למעשה הכרטיס שתקבלי הוא כרטיס סטודנט משודרג יותר ממה שהאוניברסיטה מציעה. מי שלא חבר אגודה עדין מקבל כרטיס סטודנט (והאמת אין לי מושג מאיפה מוציאים). אגב, אם תחליטי להצטרף להיות חברת אגודה ואחרי שנה (החברות לשנה) לא תרצי להמשיך תצטרכי להגיד על כך כי המנוי מתחדש אוטומוית כל שנה. את הכסף הם גובים בסביבות דצמבר עוד שאלות neta? עמית

Alasse

New member
../images/Emo13.gifפשוט לשמוע ממך

"כדאי להצטרף לאגודה", ולא משנה מאיזו סיבה, הביא אותי להלם קל... הייתי בטוחה שהכותרת צינית

כלכלית זה כדאי.חברה שלי לא באגודה

ואני רואה איך היא נתקעת כשהיא צריכה משהו מהם מבחינת סיוע כלשהו. חוצמזה אין לי שמץ איך משיגים כרטיס סטודנט בלי להיות חבר אגודה..ויש הנחות אי אלה ואחרות מדי פעם.

salt of earth

New member
יש את העמדות של הצלם

נכון? אז תעמדי בתור בלי הדף של האגודה ותבקשי כרטיס סטודנט רגיל בלי אגודה. שנה שעברה שתי בנות לפניי בתור עשו כך. בכלל כל העניין של הכרטיס עדיף לעשות או לפני הלימודים או ביומיים האחרונים של השבוע הראשון

כבשה200

New member
זה לא כרטיס סטודנט, זה "כרטיס תלמיד"

כחול כזה,וגם איתו מקבלים כל מיני הנחות

salt of earth

New member
שזה כאילו מה שהיא רצתה... כרטיס

אשר מעיד על היותה סטודנטית אך לא חברת אגודה. אני יודעת שבטכניון לא שואלים אותך אם תרצה להצטרף לאס"ט או לא, ישר מורידים את דמי ההשתתפות מבלי לשאול

amitk80

New member
ואחרי הצילום

מאיפה בדיוק לוקחים את הכרטיס? מאותו בחור שצילם אותך? אני לא זוכר מאיפה לקחת את הכרטיס של האגודה.. אגב כרטיס האגודה / או הכרטיס סטודנט הוא בינלאומי או שהוא תקף רק בארץ? אני עוד שבוע נוסע לברצלונה ואני יודע שיש הנחות לסטודנטים שם. עמית

stkachov

New member
תקף רק בארץ

אבל אולי יש מקומות שיכבדו גם את הכרטיס המקומי. אם אתה נוסע להרבה זמן ותהיה הרבה במוזאונים ומופעים וכאלה אז שווה לעשות כרטיס בינלאומי(50 שקל באיסתא). אם לא, אז אין צורך.

פומפ

New member
רשמית - לא, בפועל - הצגתי לפעמים בחו"ל וכבדו

את הכרטיס הישראלי שלי.

amitk80

New member
הצגת את התעודה

הורודה המכוערת הזאת של האגודה? עמית

למעלה