"זה כזה אופייני...."

faith2

New member
"זה כזה אופייני...."

שרשור זה כזה אופייני לה\לו לההגיד את זה! אנשים המשפטים הכי נפוצים בקרב ילדיכם\הוריכם.... אצלנו זה ככה...אמא תמיד אמר "זה לא מעניין אותי מה ההורים של חברות שלך מרשים"...היום למזלי זה כבר לא ככה- הם השתפרו

עינת

New member
הכי אופייני

להם להגיד "עוד מעט" ואני? צרכה לעקוב אחרי קצת

מייקי69

New member
קלי קלות

אני תמיד אומרת: "בוא נדבר על זה מחר" (בעיקר בכל הנושאים שקשורים ל: "מתי תיקני לי...") והוא תמיד אומר: "עוד שנייה..." נו, תביאי שאלות קשות!

jessy19

New member
זה כזה אופייני שהם ...

יציקו לי לאכול וזה לא שיש לי בעיית אנורקסיה או משהו כזה, יש לי חילוף חומרים אז תמיד הם רצים אחריי בבוקר שאני אוכל משהו וכמובן לא לשכוח את המעיל. אבל אני מבינה שזה מאהבה למרות שזה ממש מעצבן!!!

LeeCooper69

New member
אופייני לאמא שלי...

לא להגיד כלום ולתת לי פרצוף כזה של "אה-הא... אני מבינה"
זה הכי מעצבן בעולם

מורשת אבות

מה הפלא שאתה לא קם בבוקר אם כול הלילה ישבת מול האינטרנט? מה הפלא שאתה לא מסוגל לאכול ארוחת ערב, אחרי שחיסלת את כל עוגת השוקולד. כסף לא צומח אצלנו על העצים.(ובמקום אחר הוא כן צומח על העצים?) נולדת באוטובוס? (למרות שהיום צריך להיות מסוכן להיוולד באוטובוס,לך דע) לא חשובים לי הציונים,אלא הרגלי הלמידה שלך (בולשיט, אם הציון מעל 80...) תגיד לי מה יהיה הסוף עם .... (השלם את החסר) אתה לא יודע פעם אחת להיות אחראי מההתחלה ועד הסוף? (אחריות לא נגמרת מסטיקית כזו). אותם משפטים שאמרו לי הורי מדקלמת מתוך שינה לילדיי ואלו בוודאי יעבירו לשלהם, מורשת אבות .

LeeCooper69

New member
פעם שמעתי את אמא שלי שואלת את אבא

שלי מה יהיה הסוף איתי. זה היה בלילה שבין ה11.7 וה12.7 ביום שישי. שמעתי אותה אומרת לאבא שלי "מה יהיה הסוף איתו?"

Aisha

New member
אצלי

את מתנהגת כמו ילדה קטנה או את כבר לא ילדה קטנה מתי תתנהגי כמו אישה? מה יהיה שאני כבר לא יהיה פה? איך תסתדרי לבד?

mmatann

New member
אוףףףףף כולכם צודקים

אצלי זה לא ככה הם מתעצבנים עלי, שותקים, חוזרים לעשות מה שעשו קודם וכשאני בא לדבר איתם, הם מעקמים פנים וכאילו אני אוויר איך מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!! אני תמיד מתעצבן סוגר את הדלת בחדר שלי ובשקט עושה מה שאני רוצה (כמובן שהם לא סולחים לי כל היום ואומרים לי "אל תראה טלוויזיה כל היום, אל תשחק במחשב", וזה מעצבן!) מי שיצליח להתגבר על זה מלך!

lboy2

New member
וכמובן המשפט הידוע...../images/Emo13.gif

"קום אתה מאחר לבית הספר"

למעלה