זה כזה מעצבן...

avital24

New member
זה כזה מעצבן... ../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif

אני מסתכלת על תמונות שלי מפעם ומהיום ואני פשוט מרגישה שנהרסתי , כל הקלילות הטיבעית , החיים הפשוטים חלק מהענווה שלי הכל נעלם ובמקום זאת אני מרגישה שאני סוחבת עליי מסה מסיבית (גם במשקל לצערי...) של רגשות ובילבול ותיסכולים ותובענות ריגשית והכל התחיל בנקודת האישפוז הראשונה ןזה כ"כ חבל לי כי היו לי חיים כאלו יפים וזה חבל שמישהו הרס אותם ככה (וכולם אומרים לי להפסיק להאשים ולהתחיל לחיות אבל איך אפשר לחיות ולצאת מהטירוף הזה שהייתי בו , זה נראה לי כמו משימה שאבודה מראש)... אנשים אחרים שמסתכלים מהצד לא מבינים אבל אני פשוט הלכתי לאיבוד ולא נראה לי שיש מה לעשות וזה ממש כואב מעניין מה אלוהים חושב על כל הסיפור שלי ? נראה לי שהוא עדיין אופטימי לגבי ולגבי הגשמת ייעודי בחיים (תחושת בטן...)... אבל לראות את כל ההבדלים והפרעים בתמונות וגם בחשיבה בקלילות שהייתה ואינה עוד זה מעצבן.
*|
V|
||

orene11

New member
היי אביטל

גם אני הייתי במצב דומה לשלך ומה שעשיתי זה פשוט מחיקה של כל מה שאני יודע מבין וחושב שזה הדבר הנכון לעשות או לחיות על פיו. פשוט נטרלתי את עצמי מכל מה שהוביל אותי לחושך, איך להגיד במילים פשוטות שגם את תוכלי להתחבר מחדש: פשוט תחליטי, תחליטי לשבור חוקים, מסגרות שחיית בתוכם, חשיבה מסוימת, תתחילי בשינוי והשאר כבר יקרה מעצמו. והמפתח שלך לקלילות נמצא אך ורק בתוכך, למשל תתחילי להיות קצת צינית תצחקי על דברים, רק בשביל להשתחרר ולאט לאט תכנסי לקצב הטבעי שלך ותחזרי להיות במקום האהוב עלייך, מבחינת ההרגשה כמובן. שיהיה בכיף. "אנו נאלצים להיות רציניים עד הרגע הבא שנרגיש קלילים" (מייק מאיירס)

גריני

New member
../images/Emo45.gif זכות הבחירה!

אני מחזקת כל מילה שכתבת, אורן, ורוצה שוב ושוב להדגיש את זכות הבחירה שלנו. בכל רגע ורגע מחיינו אנחנו בוחרים איך לחיות אותם! אביטל, יקירתי, את יכולה לבחור להמשיך ולהסתכל אחורה בזעם... לבחון את דמותך הנוכחית במראה - ולהשוות עם מה שהיה... ולכאוב... ולכעוס... ולהיות מדוכאת. כל זה אפשרי, הרבה אנשים חיים כך, ואם את שואלת מה חושב אלוהים על זה, אז אני מעזה לנחש שעם דמעה בעיניו הוא חושב חבל! חבל שאביטל ממשיכה לחיות בתוך אומללות! חבל שאביטל לא מודעת לכך שהמפתח לשינוי נמצא בידיה שלה, וכל שאת צריכה זה להחליט - פשוט כך - להחליט שאומללות זה לא מה שאת רוצה להמשך חייך, שחיים שיש בהם צחוק, שמחה, אהבה (בראש ובראשונה אהבה לעצמך!) - זו "עסקה" הרבה יותר מוצלחת. ואני בטוחה, שברגע שתקבלי את ההחלטה הזו - אלוהים יראה לך את הדרך. אורן נתן לך טיפ מעולה: קצת ציניות, קצת הומור עצמי
במקום רחמים עצמיים - צחקי על מגבלותיך ותראי כמה שיהיה לך קל יותר לקבל את עצמך כפי שאת. מתוך מצב הרוח הרגוע יותר יהיה לך קל יותר לראות את השלבים בדרך לשינוי. אנחנו נמצאים כאן, ונשמח ללוות אותך בדרך הצמיחה. אני לא יודעת אם פגשת כאן בפורום את ברכה (איפה את ברכה, יקירתי? אני כ"כ מתגעגעת אליך
) - כמה רע עם עצמה הרגישה ברכה כשהגיעה לפורום, ואיך לאט לאט חזר החיוך ועלה על שפתיה... והכל בזכות עצמה, בנחישותה להחזיר את השמש אל חייה. גם את יכולה, אביטל יקרה, כולנו יכולים, ורבים מאיתנו עשו זאת. כל שצריך הוא להחליט: היום, ברגע זה, אני-אביטל בוחרת לחייך אל החיים, לחייך אל דמותי במראה - והחיים יחייכו אליך בחזרה
בהצלחה

אמרת משהו מאוד משמעותי עכשיו

זה כל כך נכון.. והאמת לאמיתה היא, שכל רגע בו איננו בוחרים למות, אנחנו בוחרים לחיות. החיים זה לא משהו שקורה מעצמו, זה משהו שאנחנו בוחרים בו כל שניה מחדש, אפילו אם התרגלנו לתהליך. הבחירה למות.. ממש עכשיו, קיימת בשבילנו, אפשר להתאבד, ואם אנחנו לא עושים את זה.. משמע שאנחנו מבצעים בחירה אחרת... שזה לחיות. אין דבר כזה "לא לבחור", כל שניה אנחנו בוחרים, אם זה לא דבר אחד, אז זה באחר. ומתכון נפלא לחיים מאושרים ומסופקים באמת טמון בהוכרת תודה על מה שעלול להיתפש כמובן מאליו, כמו החיים. וזה שאני חי.. עכשיו.

avital24

New member
אני מנסה לבחור בטוב

אבל הבדידות מסביב גם בימי שישי בערב (אני כ"כ רוצה לעשות משהו ואין לי עם מי כ"כ בא לי לצאת לרקוד לבלות אבל אין זה חלק קטן מהעניין) וגם יש את הקטע שכל כניסה לבי"ח זה ממש מחיקה , האמת שאם היה לי עם מי לצאת זה היה טוב כי משם הייתי מכירה אנשים והייתי באמת יכולה להתחיל לחיות יותר טוב.

את יודעת..

אני מאוד מזדהה.. כי בדיוק אותם מחשבות על.. עוד אנשים וכו', היו לי לאחרונה.. ועדיין. ולמרות הנטיה החזקה שלי תמיד לשנות את עצמי ואת הליכי החשיבה שלי במקום את הנסיבות, הגעתי למסקנה שמדי פעם.. צריך לשנות את הנסיבות כדי לעשות שינוי. ופשוט החלטתי שאני מוסיף משהו לחיים שלי.. ונרשמתי ללימודים, זה אפילו לא לימודים לתעודה .. זה סתם, פילוסופיה.. משהו שמעניין אותי, כדי להיות יותר בחברה, כדי להיפתח למשהו, זה משרת לי עוד כל מיני דברים, ואני בא פעם בשבוע. אולי תחליטי לשנות את הנסיבות של החיים שלך.. לקחת אחריות על זה ולעשות איזה שינוי.

seeyou

New member
בילבול ותיסכולים ותובענות ריגשית

את יכולה לשנות את הצד הרגשי על ידי עברת החשיבות על אדם אחר במקום בעצמך... גיסתי נכנסה לבית חולים שם קבעו דיאגנוזה שגויה-בהתאם הטיפול אחרי כחצי שנה נפטרה מסרטן ! לא אין יותר "בילבול ותיסכולים ותובענות ריגשית " keep smiling יוסי

avital24

New member
seeyou למה אתה מתכוון ב..

העברת חשיבות על אדם אחר במקום עצמך ?

seeyou

New member
תרגיל פשוט-../images/Emo140.gif

נניח שילד או אפילו אדם אחר נפגע פיזית(לא במצב גוסס!),נניח ביד ימינו אם תשאלי אותו מה בקשר ליד שמואל-ותגעי בו ביד, הוא יעביר את הריכוז מהיד הפצוע ליד הבריאה! אתו עקרון עם צד "הרוחני" אם נתרכז רק בבעיה שיש לנו לא נוכל לפתור אותה בגלל שאנו עסוקים בה אבל אפשר להקטין את הכאב-נזק איך? על ידי עברת כובד המשקל(עינין) לבעיה של אחר(ים) זה לא אומר שכך פותרים בעיה ....זה מוריד מה- catch 22, כאשר חושבים עליה כול הזמן-זה משתק אתנו לפעול Keep smiling יוסי

כל החיים לפנייך

מה זה היו לך חיים יפים? כל החיים לפנייך. הבעיה איתך שאת נכנעת לחברה שמכתיבה את חוקי האושר. אין חוקים לאושר. אל תכנעי לאותם מזייני שכל שאומרים שאם את מלאה את לא יכולה להיות מאושרת. מה חשוב מה אלוהים חושב על הסיפור שלך קומי ושכנעי את אלוהים שמגיע לך חיים טובים יותר, ומספקים יותר. שימי את אותה תמונה מפעם על המקרר שימי לך למטרה שכך את רוצה להראות והגשימי אותה. ואלוהים יעזור לך, רק בכח הרצון שלך.

avital24

New member
תודה רבה לך ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif../images/Emo9.gif

חמודה , הדברים שלך מדהימים וזה באמת מה שאני עושה עכשיו מנסה להגיע למראה שהיה לי באותה תמונה , שימחת אותי מאוד כי כוח רצון משותף הוא הרבה יותר חזק מכוח רצון יחידי , תודה רבה
שי|
שי|
שי|
תודה ככה אני אשיג את הדברים לאט לאט ובהתמדה , התמונה נראה לי זו רק ההתחלה למשהו גדול יותר. את עשר

seeyou

New member
?סליחה! אני בן זכר!!

בקשר ל"וזה באמת מה שאני עושה עכשיו מנסה להגיע למראה שהיה לי באותה תמונה "... קחי בחשבון : A dream is just a dream. A goal is a dream with a plan and a deadline. (Harvey Mackay)

LoveBeing

New member
היי אביטל הייתי באותו מקום...

יש לי הרבה על מה לדבר איתך, אני מסכים איתך בהמון דברים ועברנו דברים משותפים. אני אכתוב לך מסר פרטי..... גיל :0)

למעלה