זה כל הקסם......

גוזלה

New member
זה כל הקסם......

ככישוף של רגע. עם שיקוי האהבה והיפנוזה במבט לחש של קירבה עוד הינף שרביט אחד.... ו.... כך התאהבתי. אמנם כישוף של רגע, אבל נמשך לעד. ********** לך, אהבתי.

f r a n

New member
ההתאהבות כמעשה קסמים

אין ספק גוזלה שהקסם טמון באהבה, או ליתר דיוק בהתאהבות. ההתאהבות --- כמעשה קסמים, ככישוף, כקסם נותן תחושה משהו בלתי נשלט, כפוי, יחד עם זאת קסום. נוסף על כך "מבט" ו"לחש של קרבה" [מאוד אהבתי את הביטוי] מציינים את הפן האנושי במעשה ההתאהבות הקסום הזה. ההתאהבות לפיכך לקוחה מהעולם הנשגב מבינתנו, דבר המסביר לא אחת תהפוכות של הלב. מין השיר עולה, כי ההתאהבות כמוה כרגע של כישוף, עם הדגש על הארעיות. זמניות זו על-פי השיר נמשכת לעד,ואני שואלת: ה א ו מ נ ם ?

גוזלה

New member
ראשית, תודה רבה על הניתוח המקסים!!!

עלית על כל המחשבות שחשבתי בעת כתיבת שורות השיר. האמנם ההתאהבות נמשכת לעד? לא. ההתאהבות זה רגע חולף. מהיר. ההתאהבות זו ההדלקות. המבט הראשוני. התחושות הראשוניות. יחד עם הזמן, ההתאהבות הופכת-- אהבה. והאהבה, שהיא התוצאה של ההתאהבות, נמשכת לעולמים. ללא ספק, על אף ולמרות כאבים, מריבות, כעסים, אכזבות-- תמיד נשאר חלק עמוק- אוהב. האהבה, לעולמי עד היא. לעולמי עולמים אין סופיים. "... זה כל הקסם..."

גוזלה

New member
אהבה היא:

קסם של חיים שלמים. אני: התאהבתי תוך כישוך של רגע, ואוהבת כקסם של חיים שלמים. עולמים, עד, אינסוף, נצח... מילים שמהדהדות עם עוצמתן. קסם האהבה חיי בין הידהודים אלו. ולכן, במחשבה שניה, אולי נכון יותר להגדיר אהבה: הקסם הגדול ביותר בין המימדים, הזמנים, הדורות והגילגולים.

f r a n

New member
כמאוהבת באהבה

הרי לא חשוב מהו מושא האהבה, מה שיש לעשות זה פשוט לאהוב ולא חשוב את מי או את מה אם כך...האם לא כל התאהבות כזו שלך היא פיקציה?

גוזלה

New member
אוהבת להיות מאוהבת באהבה....

אבל להיות מאוהב באהבה זה לא פשוט.... כי כדי שאתאהב באהבה, אני צריכה אהבה עצומה וענקית!!!!!!!!!!!! כן, אני אוהבת להיות מאוהבת... כי זה מביא מטרות בחיים... טעם לחיות בשביל מישהו... סוף סוף את/ה מגלה את התכלית שלך כבן אדם..... להעניק אהבה..... בגלל זה אני לא מגדירה את עצמי מבחינה מינית, כי אני עשויה להתאהב בכל אחד.... ולאהוב אותו....... אולם זה כן חשוב מהו אותו בן אדם... האופי, הרגישות, תחומי העניין וכו'..... יש לאהוב את החיים..... וכחלק מאותה אהבת חיים להיות מאוהב.... ואז נפלא לך..... ואתה אופך להיות חיי בזכות האהבה..... ואתה אוהב את החיים, וחוזר חלילה.... סתם מזבלת עכשיו את השכל... אני לא ממוקדת.... לא נורא-- זה עוד יסתדר!

f r a n

New member
מסכימה איתך לחלוטין על מה שכתבת

במשפט שלפני האחרון

למעלה