זה כל כך מסובך....

• פותח הנושא orrin
  • פורסם בתאריך

orrin

New member
זה כל כך מסובך....

אז הכרנו.... והיה כל כך נכון וכל כך כיפ, והיה כל כך הרבה על מה לדבר ותחושה כזו שאפשר לדבר על הכל. ואנחנו עוד לא חודש יחד אבל זה מרגיש כמו שנה וכמו רגע..... ועכשיו הוא נכנס לתקופה קשה עם עצמו, מעין תחושה של "לא יודע". לא יודע מה הוא רוצה מעצמו, מהחיים שלו, ממני.... וזה כל כך כואב לדעת שאולי היום זו הפעם האחרונה שאני אראה אותו, וזה כל כך כואב להיות איתו ולהרגיש מסך ערפל באמצע וזה כל כך כואב להשאר ככה, עם התחושה של חוסר הוודאות אבל זה יהיה הרבה יותר כואב ללכת. אז כרגע מבלבל וכואב, וכל כך בא לי לחזור לגיל 4 כשנשיקה של אמא פתרה הכל, ולנשק אותו עד שהכל יהיה בסדר. אבל בגיל 4 זה כנראה עובר הקסם הזה, ואין לי דרך לעזור לזה לעבור..... רק לחבק אותו ולהגיד לו כמה הוא חשוב לי ולהקשיב ולראות אותו נכנס לאוטו ולקוות שהוא עוד יחזור... וכן- אני יודעת שזה נשמע פתטי ובכייני משו, וכל כך לא מתאים לי להכנס למצבים כאלו.... אבל רגש לא עובד לפי "תוכנית כבקשתך" לצערי....

magenta73

New member
קחי ../images/Emo25.gif וגם ../images/Emo24.gif

כן... הוא לא עובד לפי תוכנית לבקשתך... מכירה ויודעת. אפשר לשאול אותך מה למדת מהקשר הזה? כי אני חושבת שמכל אחד שנגע בנו אנחנו גדלים, לומדים, מבינים יותר... ואולי זאת הדרך להסתכל על זה, אחרי הדמעות... :)

orrin

New member
תודה....

וזה עוד לא נגמר. זה מן אמצע כזה, אנחנו יחד עד שהוא יחליט אחרת בערך.... וקשה לו כל כך שאני לא יכולה פשוט לקום וללכת. מנסיון שלי אני יודעת שבתקופות כאלו שאתה לא יוע מה אתה רוצה מעצמך כל העולם מקבל צבע אחר, וכשזה עובר- דברים חוזרים להיות מה שהם אז גם אם אחרי שהתקופה שלו תעבור הוא יחליט שהוא לא רוצה אותי, אותנו- אני עדיין אשאר עכשיו כדי שלא יעבור את הרע הזה לבד.... לא יודעת, לפעמים כשאתה אוהב מישו כבר לא אכפת לך מהמחיר שאתה משלם.... אני מודעת למחיר, לכמה קשה לי וכואב לי להיות באוויר, ועדיין הוא כל כך נגע בי בחודש האחרון, הבין אותי בדרך אחרת משאר העולם, עזר לי להבין את עצמי אחרת שאני פשוט לא יכולה ללכת כרגע, אלא אם זה מה שהוא יגיד.... וכן- יש לי עמוד שדרה. הוא עוד לא נמס.... אבל איכשו (ואולי תקראי לזה הדחקה) כל כך קשה לו עם עצמו ולכן קשה לו עם כל העולם.... איכשו זה נראה לי הגיוני שתקופות כאלו באות עם תופעות לוואי- וזו אחת מהן... נשמע הגיוני בכלל???

magenta73

New member
כן. נשמע לי הגיוני.

אני בטוחה שזה קשה, אבל זו אהבה אמיתית, לא? לקבל אותו כמו שהוא. עם הרע... אני רק מקווה שזה לא יעשה לך יותר נזק... ועוד כאב... ואולי, להיות שם בשביל האחר, לגמרי, ילמד אותך הרבה על עצמך ותצאי מזה חזקה הרבה יותר. גם אם בסוף הוא יחליט שאין "אתם" יותר. וחוץ מזה... לדעתי... רק אנשים עם עמוד שדרה יכולים להיות שם, לגמרי, בשביל האחר ולא לאבד את עצמם.

orrin

New member
../images/Emo25.gif

אני ממש לא מאבדת את עצמי.... החיים ממשיכים כרגיל, השגרה ממשיכה, סדרי העדיפויות לא ממש השתנו. זה רק שאני הייתי בכל כך הרבה תהומות כאלו ואחרות בחיים שלי, שאני לא יכולה לראות מישו עובר את זה לבד, בטח לא מישו שאני אוהבת ושחשוב לי... ואני יודעת מה אני מסוגלת. לצערי מצילים יש רק בים. אין לנו דרך להציל מישו, לפעמים גם לא את עצמנו. אז כל מה שאני יכולה כרגע זה לחבק, לתת לו להרגיש שאני כאן בדרך שהוא ירצה ונכונה לו. אני לא נמחקתי, לא כל כך מהר מבטלים אותי- אני לא כרטיס אשראי
והוא יודע שקשה לי, ואכפת לו. ולהתעורר לידו בבוקר ולראות את החיוך שלו זה מספיק לי כרגע..... זה יותר ממספיק.
חזרה ותודה

orrin

New member
יש שיר שמתחבר לי לכל הבלגן הזה

אל תשאלי אם אני אוהב/ דיוויד ברוזה אל תשאלי אם אני אוהב, רק אותך לבדך, לתמיד. אני לא יודע מה יביא מחר, לי לא איכפת. אל תסתכלי בכוכבים, עם האור הם יעלמו. כתמיד נשאר עם השמיים הכחולים, אני ואת. אך באור השמש, כשאת איתי קול צחוקך בי מתנגן ובלילה אם עצוב אני, כשאת באה זה עובר. כי את כאן, את יפה כרגע, המחר אולי יתאחר. אל תשאלי על יום אתמול, הוא חלף נעלם ונגמר. לא כדאי להתעכב על העבר למי איכפת.

orrin

New member
ועכשיו נהיה קשה

מגיע לילה.... וכל ההגנות יורדות ויותר קשה לעצור את זרם המחשבות שמתבלגן לי בראש עכשיו. דיברנו לפני שעתיים בערך והוא אמר משו בסגנון "אני לא יודע אם אני בכלל רוצה אותך" ולמרות שיודעת שקשה לו ושהעולם נראה אחרת בתקופות רעות, ולמרות שהוא עושה מליון דברים שמראים אחרת, נהיה לי חור בבטן. המחיר כל כך כואב, רק לדבר איתו ולדעת שאין לי מקום כרגע, שהוא לא מסוגל כרגע להתמודד עם מה שעובר עלי כי הוא בקושי מתמודד עם מה שעובר עליו.... אז בורחת ללימודים ולאינטרנט ולכל מקום שלא צריך לחשוב בו.... אני לא יודעת מה קשה יותר- שכואב לי או שאני מתבייכנת כמו כוסית בלי אונה קדמית ועם דלקת קרום המוח........

תקשיבי ותקשיבי טוב :

בתור הפסיכולוג הכי זול שאת מכירה אני יכול להגיד לך דבר אחד - "גם זו לטובה". יש לשריל קרואו שיר שקוראים לו :" Strong Enough " God, I feel like hell tonight Tears of rage I cannot fight I’d be the last to help you understand Are you strong enough to be my man? Nothing’s true and nothing’s right So let me be alone tonight Cause you can’t change the way I am Are you strong enough to be my man? אז כנראה יש אנשים שהם פשוט לא.... אל תענישי את עצמך בגלל חולשתם של אחרים. יהיה טו... נאאאא כבר טוב

orrin

New member
Mקשיב לי וMקשיב לי טוב

תראה, אני קוראת את השרשור הזה ובא לי להקיא/לבכות תלוי מתי. מדהים כמה רגש יכול להיות חד צדדי לפעמים..... אז כן הוא סיים את זה, ואולי זה הוא ולא אני, אבל זה לא ממש מנחם. נחמת עניים שכזו. כי יצאתי מהטירה שלי ונפתחתי ונתתי למישו לגעת בי רגשית ועכשיו הוא הלך- אז לא ממש אכפת לי למה הוא הלך, כרגע. וסביר להניח שבטנגו יש לפחות שניים (אם לא סופרים נעליים, אצבעות וטחול) אבל זה כואב. כי היה לי אכפת, כי עדיין אכפת. כי אני יודעת שבזמן אחר זה יכול היה ללכת- אם הוא היה בתקופה אחרת. מצד שני בזמן אחר יכולתי להיות בלונדינית 1.80 עם דוקטורט 5 ילדים וכלב. טיימינג זה הכל וזה כלום גם יחד. כי זה לא עוזר לדעת שאולי אם תבנה עולם דמיוני ותערוך ספקולציות זה היה יכול ללכת. וזה כואב לתת למישו בלי לרצות חזרה כלום, חוצ מחיוך אולי ולחטוף סכין בין הצלעות וזה כואב לדעת שנתת למישו לגעת והוא הלך וזה כואב לקרוא את השרשור המטופש הזה ולדעת כמה מטומטמת אני יכולה להיות, כמה חיבוקים אתה יכול לרצות לתת וכמה בעיטה אתה חוטף בסוף. אז אין לי מה להגיד כרגע.... העולם ממשיך להסתובב ומגדלי עזריאלי עוד לא חטפו מטוס בקומה ה12, ועוד שבוע עוד יומיים עוד חודש הכאב הזה יהפוך לזכרון. אבל כרגע שום דבר מאלו לא עוזר. אני חוזרת לטירה שלי. אתה מוזמן לבוא לבקר- אני אקשור את התנינים שבתעלה.

תקשיV ותקשיV טוב יותר :

קראתי... והאמת - חוץ מהקטע של הבלונדינית 1.80 לא הבנתי כלום.... אז הנה למדת משהו מכל העסק הזה : מערכת יחסים היא מערכת דו כיוונית. לא יתכן שיהיה מישהו שרק יקבל והשני רק יתן (חוץ ממערכות יחסים של גייז... אבל לא נכנס לזה כרגע...) ונכון - את מרגישה כרגע הכי נמוך שאפשר - אבל היי - מכאן אפשר רק לעלות. ונכון שאת מרגישה הכי רע שאפשר - אבל כמו זאמרת - זה יהפוך לזכרון. החוכמה היא : הפסדת ? לפחות אל תפסידי את הלקח. עוד יגיע האדם שיתן לך סיבה טובה לקום בבוקר ואת תתני לו סיבה טובה לקום בבוקר.

orrin

New member
Tראה

התאוריה שלך נכונה בדיוק כמו "הנסיך על הסוס הלבן" או סרטי דיסני לדורותיהם.... אני מעדיפה את התאוריה של חבורת בטטה " שיטת בצל" משמע- הרבה שכבות פחות דמעות.... אין נסיך, ואם יש אחד- אז גם לו כנראה יש נסיך או נסיכה או כבשה אבל אין לו סוס לבן ואם כל הכבוד אני לא דולצינאה שאחכה למישהו אמורפי כל חיי ואני ממש לא דון קישוט וכבר נמאס לי לחנך טחנות רוח וזהו דבר איתי עוד שבוע ד"ש מהטירה

מי בכלל אמר דולצינאה ???

אם כבר הייתי משווה אותך לרוזיננטה
.... אני לא בא לצטט לך שום תיאוריה ושם נעליים.... אני מכיר את החלל הזה שיש בבטן, מכיר אותו טוב (אולי זה לא נשמע ככה מהדברים המרוחקים שאני כותב, אבל אני מכיר את זה טוב..) ואני גם לא בא לזיין לך את השכל על זה שזה יעבור וכל זה - את מרגישה חרא - וצריך כוח מסויים כדי לקום ולאסוף את השברים ולהמשיך הלאה גם אם זה הדבר האחרון שאת רוצה לעשות - ואני יודע שאת יודעת את זה ואני יודע שאת מספיק חזקה כדי לעשות את זה. החשש שלי הוא מחומות המגן שתפתחי לעצמך כדי לא להפגע פעם נוספת. אותם שכבות בצל - שאולי יעזרו לך לא לבכות - אבל הם ימנעו ממך גם לצחוק... ואין רע בלי טוב - ואת יודעת את זה. אז ניסית, נתת, חשפת את הכל - והפסדת - קורה - אלה החיים. אז תפסיקי לרחם על עצמך (אוקיי, לא חייב עכשיו - את יכולה לעשות את זה עוד כמה ימים...) ותביני שהאדם שאיתו היית לא נתן כלום מעצמו חוץ מנוכחות - וזה לא מגיע לך, ואם תתעטפי בשכבות - את עלולה לפספס את הנסיך עם הסובארו 82 לבנה שאולי מסתובב שם... ואולי לא... אם תחיי בחליפת מגן כל החיים - אין ספק שלא תחטפי וירוסים אבל גם לא תוכלי לגעת בפרחים ולהרגיש את הדשא... רק טוב מאבנים למדתי להתחמק ג'ט לי

orrin

New member
Tבין כבר...

זה לא קשור לרחמים עצמיים, טוב נו- רק קצת.... זה קשור למחיר. והמחיר כבד מדי. לפחות ככה אני מרגישה עכשיו. ובדשא אפשר לגעת גם בלי בן זוג. למיטב ידיעתי אין עליו שלט "לזוגות בלבד".... ג'ט לי- חכה שהג'ט לג יעבור ונדבר.... ימים יגידו כמה מכל הכאב הזה יהפוך לחומות וכמה לזכרון..... חיבוק

magenta73

New member
בגלל זה שאלתי אותך

מה למדת מהקשר הזה. כי גם אני שם... במצב הזה... בערך. ומה שלמדתי מהמר בחור אנגלי זה שיש בי כ"כ הרבה לתת ושאני רוצה זוגיות ורוצה אהבה ומוכנה לזה ויכולה את זה. והוא פתח בי משהו שהיה כבוי הרבה מאוד זמן, וכאב לי כמו שבחיים שלי לא כאב לי כשהוא הלך, ולא עליו... לא ממש... יותר על החור הזה שנפתח לי פתאום, שאני מרגישה אותו פתאום... אני בטוחה שהרגש לא היה חד צדדי לגמרי, כי אני מאמינה באנרגיות ושדברים לא קורים סתם והתאהבות שכזו, של לתת הכל, לא צומחת מכלום. מאו דיכול להיות שגם הוא הרגיש ואז ניתק, כי הוא לא מוכן להתמודד עם הרגש הזה עכשיו - זה מה שקרה לי ולאנגלי. תקבלי את זה, תשמחי שהוא סגר את זה מוקדם ממאוחר, שכבר יכולת ממש להיקשר. ואת לא מטומטמת, את אנושית ומקסימה ואוהבת ונותנת.

orrin

New member
../images/Emo25.gif

תראי... האמת שאין לי הרבה מה להגיד. החור בבטן הזה נמצא שם, הלכתי לישון איתו, התעוררתי איתו. חוצ לצרוח אין לי הרבה מה לעשות, מילים לא שוות הרבה לצערי בקטעים כאלו. רק מן רצון לשרוף ולמחוק ולשכוח ולזכור גם יחד.... לא ברור אפילו לי מה אני כותבת כרגע. בכל מקרה
ענקי בשבילך, שכל כך מבינה ותומכת אפילו כשלי עצמי אין כל כך מושג מה אני כותבת. אז תודה. באמת.

magenta73

New member
כי אני אחרי...

בגלל זה. לפני שבועיים הייתי בדיוק איפה שאת עכשיו.

orrin

New member
ולגבי מה למדתי?

כרגע המסקנה היא שזה לא שווה את זה. שהפגיעה לא שווה. שהם תמיד הולכים בסוף, או שאת הולכת כי הם דפוקים, או גם וגם. זה מעין נסיון סיזיפי למצוא משו שאני אפילו לא יודעת להגדיר, לא מפשת נסיך וסוס לבן או נפש תאומה או כל אחת מהשטויות האלו. מחפשת.....מישו שיבין את העולם שבניתי לי- ואולי זה המון, יותר מדי, לבקש. לא יודעת. אבל ההסתובבות הזו עם חור בבטן חצי מת לא שווה אף אחד בעולם לדעתי. לא יודעת. מניחה שיעבור לי מתישו, אבל כרגע זו ההרגשה נ.ב- צדקת. לגבי המסר. שיהיה משו שיזכיר לי כמה כל ה"ל נכון ומבוסס איכשו ושוב תודה

magenta73

New member
את מדברת מפגיעה וכעס עכשיו

וזה בסדר. וזה שווה את זה. החיוך הזה על הפנים שלך שאת עם משהו שאת אוהבת והוא אוהב אותך, שווה את זה. והם לא תמיד הולכים בסוף. מי שהולך הם אלו שצריכים ללכת. ומי שנשאר זו את. את יכולה לבחור לצאת מהסיפור הזה נפגעת ומרירה ואת יכולה לבחור לצאת מהסיפור הזה מלאת אנרגיה וחזקה. ושוב - עוד חיבוק. תראי כמה אהבה יש בך. כמה יכולת נתינה. זה מקסים. תתחברי לזה.

orrin

New member
תראי

אין לי ספק שבגדול את צודקת ושקומנדור זמן משחק פה תפקיד. ואלי אני טועה- אבל אני לא חשה מרירה. אני לא חושבת שכל הגברים הם ___ אני פשוט פגועה, וכואב לי. אני צריכה לצאת לישיבה אוטוטו ואין ברירה- חייבים ללכת. אז קצת מייק אפ ופודרה מסתירים את כל העיגולים השחורים והליפגלוס גורם לך להראות כאילו ממש אכפת לך איך את נראית ואני תוהה אם יש מסכות כאלו לבפנוכו, שיגנו עלינו. להתאפר בשביל שלא יראו כמה כואב עובד גם רגשית??? לא יודעת..... ואיך לעזאזל הצלחתי לחבר בין איפור וזוגיות אלוהים יודעת..... אני כבר מזמן הפסקתי לנסות להבין איך המוח שלי פועל כשרע לי. שוב תודה ושוב חיבוק רק טוב אני

למעלה