זה כל כך מעליב....!!!!

Catty

New member
זה כל כך מעליב....!!!!

פתאום יש להם תקציב לשים כתוביות..... (לערוצים 1 ו-2, הערוצים היחידים שיש לי...) אבל מה?!?!?! פתאום יש להם תקציב וכוח לשים כתוביות והם... שמים כתוביות!!! בערבית!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה ביקשנו? המון, שישימו לנו כתוביות בעברית! והמציאו והם כל מיני תירוצים... שמו פה ושם בכל מיני תוכניות שאף אחד לא שמע עליהן אפילו... ואז עכשיו שמים כתוביות בכל תוכנית כמעט... אבל לרוב בערבית! זה מעליב!!! כי אנחנו עדיין בצד! והנה אתם רואים איזה קהל חשוב להם יותר?! ואני עדיין לא יכולה לצפות ברוב התוכניות...
! דווקא כשפתאום הם שמים כתוביות! יכלו לשים גם בערבית וגם בעברית כפי שעושים לפעמים! להתחשב בכולם!!! אתם לא חושבים?

LordNor

New member
תמיד תירוצים...

אני מסכים איתך לגבי כל זה. הטלויזיה מנסה להתחמק מאיתנו כל הזמן בתירוצים שונים. אל תצפי לניסים מהטלויזיה. ממה שקראתי, הבנתי שאין לך כבלים\לווין , אגב, לא נורא.. ואגב עלה במוחי רעיון, חשבתי שכל אדם שרוצה כתוביות לערוץ 1 ו-2 (לכל תוכנית שמשודרת) ישלם כל חודש איזה 10 שקלים, כל הכסף שייאסף אמור לממן את זה מה דעתכם? (סכום סמלי לא?). זה יפתור את הבעיות עם הטלויזיה ולא נצטרך להילחם איתם שוב. חשבו על כך!

tofy

New member
תאמוינו שגם לי יותר נוח עם כתוביות

לי אין ליקוי בשמיעה,אבל בגלל שאני רגילה מהתוכניות באנגלית כבר אז הרבה יותר נוח לי פשוט לקרוא כתוביות...

Catty

New member
אני בטוחה

שיש להם מספיק תקציב... אבל הם סתם מתחמקים... אבל אתה צודק, במקרה הזה הם כבר לא יוכלו לומר "לא"...

Dawson girl

New member
אכן לא פייר!!

הטלויזיה אכן מאכזבת תמיד. אני צופה יותר בדרמות וסדרות בשפות סרות רק בגלל שיש להן כתוביות. גם ב"גיא פינס" יש כתוביות. אבל זה ממש מחפיר! אני לא מאמינה שהם שמים כתוביות לערבים ולא ליהודים!! של מי המדינה הזו בכלל? עצוב אבל הקיפוח כל הזמן מראה את ראשו.... אני מציעה לך להתחבר לכבלים כי יש שם מלא ערוצים עם הרבה סדרות טובות עם כתוביות. תחזיקי מעמד! צ´או

מסכים...

יענו, ערבית כן, ועברית לא?... ועוד בעידן המודרני, שלקות שמיעה היא לא תופעה נדירה (גורמים סביבתיים רבים...). זה פשוט זלזול בציבור הלק"ש היהודי-ישראלי.

למעלה