זה כל כך משונה

gargamich

New member
זה כל כך משונה ../images/Emo2.gif

ילד שלומד שכבה מעליי, התאבד אתמול. הילד הזה למד איתי בבית הספר היסודי, ודי שנא אותי האמת, נראה לי לפחות...
מאז שהגעתי לתיכון ראיתי אותו מדי פעם, אבל אף פעם לא התייחסתי אליו כאל מישהו מיוחד. ופתאום אני מגלה שזהו. הוא לא קיים יותר. כל כך קשה לי לתפוס את זה שאין הוא. כל כך משונה ומפחיד. כל כך קשה לי לנקוט עמדה. אוף!

lollapalooza

New member
אויש,

זה באמת נשמע מבלבל. ומוזר. כי גם כשלא ממש מכירים ו/או אוהבים מישהו, פשוט מתרגלים לזה שהוא בסביבה. וכשהוא לא- זה מוזר. במיוחד כשאתה יודע שהוא פשוט איננו. אבל מה שכן- אתה לא צריך לנקוט עמדה בכלל. פשוט תזרום עם מה שאתה מרגיש, אל תנסה להגדיר את זה.

gargamich

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

לא יודע
אני מניח שאני באמת צריך לא לנקוט עמדה. אף פעם לא ניסיתי לא לנקוט עמדה על משהו. ועם התאבדויות אני פשוט לא מצליח. מי אשם? ואם זה באמת מוצא או לא?
לא יודע

sh53

New member
עשו לכם שיחה בבי"ס?

דיברו איתכם על זה? נתנו לכם בבי"ס לפרוק את מה שאתם מרגישים מהלב?

gargamich

New member
עשו ../images/Emo13.gif

אבל לא הרגשתי את זה ממש. קודם כל- עוד לא ברור מה בדיוק קרה- והייתה מעין תחושה שהם מנסים לדלות מאיתנו פרטים על המקרה בדרך עקיפה...
וכן- דיברו איתנו על מצוקות נפשיות והתאבדויות. שיחה חשובה, אבל בהחלט מרגיז שנזכרים בזה אחרי כזה מקרה.
בכל אופן, היועצות היו די עסוקות אחרי המקרה, והיו מקרים יותר דחופים שלי, אז לא ממש פרקתי.
לא נורא, זה קצת נרגע

sh53

New member
2 הצעות

א. לבקש לעשות עוד שיחה חברתית בבי"ס על הנושא, כי אולי יש עוד תלמידים בכיתה שמרגישים בדיוק כמוך? שזקוקים לעוד קצת שיחות לעבד את הנושא? ב. האתר הנפלא של סהר - יש בו המון חומר למחשבה בנושא (יש אפשרות לפניה במייל/בצ'אט כי לא חייבים להתמודד עם המצב לבד). אפשר להביא לשיחה בכיתה חומר מהאתר לדיון.

למעלה