זה כל כך מתסכל מקומם ומעצבן........

nesteaaa

New member
זה כל כך מתסכל מקומם ומעצבן........

העם הישראלי לא יקלוט.מה שיקרה מה שיהיה אנחנו נמשיך להעסיק ערבים.להיתייחס אלייהם כאל אנשים רגילים.וזה הגורם לאסונות.אם היינו מסתכלים על כל ערבי ברחוב כאל מחבל כאך אדם חשוד זה לא היה קורה.אפילו אם יש ביניהם אחדים שהם בסדר.אבל בלי שתהיה הבדלה מוחלטת זה ימשיך..(ברור שהכל ביד הקדוש ברוך הוא.אבל אני מדבר על הישתדלות..) ובמיוחד קומם אותי לראות ערבי נוהג היום על טרקטור בלב גאולה עם לאפה ביד וחיוך.אין לכם מושג מה היה באלי לעשות לו באותו רגע..הגענו למצב שהם מתהלכים ברחובותינו ומרגישים יותר מידי בנוח.למצב שכדי שמשפחת המחבל לא תקבל דמי קבורה ,הראש ממשלה צריך להיתערב.אחח.שיהיה רק בשורות טובות.לילה טוב לכולם.חוו דעתכם.ונסו לחשוב על פתרונים.אשמח לשמוע..

gushnick

New member
את מתארת את זה

כאילו שרוב מוחץ של הערבים היו הולכים היום ועושים את אותו הדבר בלי למצמץ, ו"יש ביניהם אחדים שהם בסדר". את זה אני לא מקבל.

nesteaaa

New member
א.) אני גבר..

ב.) מספיק שיהיו מהם אחוז אחד כזה זה יספיק לנו להיתבדל מהם לגמרי..אם יביאו לך מאה מנות אוכל.שאחת מהם וודאי נגועה ברעל.היית אוכל?

לפי דעתי

זה קשור לערבים בכלל זה קשור למעשים של כל אחד ואחד מאיתנו הרי כל עם ישראל ערבים זה לזה, אבל מה צריך לשאול למה דוקא ערבי ישראלים ? לדעתי זה בגלל ההתבוללות הלא נורמלית שהולכת וגדלה דוקא עם ערבי ישראלים כמו השואה שהתבוללו שם ואז מתוכם הם נרצחו.

gushnick

New member
החידוד הזה היה מכוון?

"זה לא קשור רק לערבים אלא לכל ישראל, כי כל ישראל ערבים זה לזה..."

בת תורה

New member
אין פיתרון ....!!

זהו אופיו של עמ``י מאז ומתמיד. ראה את נבואות הזעם של נביאי ישראל.. ראה את חורבן בתי המקדש.. זה עזר במשהו לשיפור התנהגות העם? עמ``י תמיד ידע לצעוק להקב``ה ולהתעורר לאחר המכה מאיתו ית``ש! ובל נשכח שלא המקל מכה אלא המחזיק בו!! וד``ל.

gushnick

New member
ככה את מאמינה באבותייך?

עיון רציני ב"נבואות הזעם" מראה שאבותינו לא היו טפשים, ותמיד כשהם לא היו מקבלים את נבואות הנביא - היה לכך הגיון מצידם. כאן, לעומת זאת, זה לא המקרה לדעת הטוען.

כבר נאמר במקורותינו:

ואבדיל אותכם מן העמים
הקדוש ברוך דואג לכך שאם אנחנו לא יודעים לעשות את ההבדלה ביננו לבינם (קידוש) אז הקדוש ברוך יעשה לנו את זה חס וחלילה ביד קשה (הבדלה)
שהקדוש ברוך ירחם עלינו ויעזור לנו ושנבשר ונתבשר בבשורות טובות ישועות ונחמות

למעלה