זה כל כך עצוב.

Me¥tal

New member
זה כל כך עצוב.

קראתי את העמוד הראשון בפורום. לכולם יש חלומות... יש כאלה שרוצים להיות שחקנים, וכאלה שרוצים להיות זמרים, וכאלה שרוצים להיות ציירים. מקצועות עיסוק רוחניים, חופשיים, כיפיים. מקצועות שכל מבוגר חלם עליהם אי פעם, והחליט לוותר עליהם בגלל חוסר אמונה בעצמו ובכשרונו, חוסר בטחון כלכלי, או ביקורת של החברה. אין היום הרבה אנשים שמצליחים להגשים את החלומות שלהם. אפילו האמנים שכן מתפרסמים, מקבלים משכורת זעומה ומתפרנסים בקושי. וכך, חלומות הילדות המשאלות שלנו נהרסים על ידי המציאות. רוב אותם החולמים יהפכו...לאנשים רגילים. אחיות ורופאים, מורים, עורכי דין, פקידים. אנשים פשוטים, מן השורה, שחיים את חייהם. אנשים קטנים מול עולם גדול. זוטרים, לא מתבלטים, אלמוניים. ועם השנים, כשנהפוך למבוגרים ממש, החלומות יטשטשו, ונשכח שבעבר חלמנו. חלמנו להיות מישהו מיוחד.. מישהו מפורסם... מישהו שכולם מכירים, מישהו מוכשר. ונחפש את האושר, ולא נבין למה הוא לא מגיע. כי אנחנו לא עוסקים במה שאנחנו באמת רוצים. אנחנו עוסקים בעבודות שאולי מעניינות אותנו, אבל נדחפנו אליהן מכורח המציאות ולא מרצונינו מאז ומתמיד. ועצוב לי על זה. עצוב לי על עצמי, ועל כל אלה שעדיין מעזים לחלום. עצוב לי מאוד.

shining moon

New member
אני רוצה להגיד לך שעורכי דין וכול

השאר שכתבת שם הם לא מקצועות רגילים הם חלומות של אנשים מסוימים החלום שלי למשל הוא להיות עורכת דין אולי לך זה נראה רגיל ופשוט אבל בשבילי זה החלום שלי ואם את לא מאמינה שיש דבר כזה לחלום לפחות אל תדאכי אנשים אחרים ותגידי להם אל תחלום כי אני רק רוצה לשאול אותך מה היה קורה לנו אם לא היינו חולמים? הם לא היינו שואפים להגיע תמיד גבוהה יותר? אם לא היינו רוצים? אני יגיד לך מה היינו כולנו היינו זומבים כולנו היינו מתים-חיים שחיים את המציאות כמו שהיא בתור אדם רגיל מן השורה בלי להתייחס למה שבאת עושה אותך מי שאתה ועושה אותך שמח דברים כמו חלומות ושאיפות

YaLdoNet 4 EveR

New member
את כל כך צודקת.

וכשאני ריאליסטית, אני רואה את עצמי עם משקפיים מינוס 6, יושבת מול השולחן שלי בחברת מחשבים, מדמיינת שפעם רציתי ככה וככה.. אני לא רוצה..
הבעיה היא, שאנשים הם כאלה, רוצים את מה שהכי נעים לעין, רזה בלונדיני ועם חזה גדול. לא כולנו כאלה... וקשה להצליח אם אתה לא בול לפי הקריטריונים.

שניש

New member
מה שמצחיק אצלי זה שאני../images/Emo56.gif

רוצה באותה מידה (וזאת מידה גדולה מאוד!) להיות שחקנית או עורכת דין! אם אני אהיה שחקנית אני אשמח ואם אני אהיה עורכת דין אני לא ארגיש החמצה שלא נהייתי שחקנית כי אני מעוניינת בשני התחומים האלה בכמעט אותה תשוקה! אם אני אהיה משהו חוץ משחקנית או עורכת דין ,אז אני ארגיש מאוכזבת...

למעלה