זה כמו חלום שמתגשם!!

Hermione HP

New member
זה כמו חלום שמתגשם!! ../images/Emo20.gif

אני שמחה שנפתח פורום לאסטרונומיה.... אני ממש לא מבינה איך לא הבחנתי בו קודם....
בכל אופן, הנה אני, מאושרת (עד לשמיים..
...) ו..מאושרת!!! ^_^ אני אמנם חובבנית מאוד בתחום האסטרונומיה, והידע שלי הוא שיטחי למדי, אבל לזכותי ייאמר שאני מאוד מתעניינת באסטרונומיה, ושאני שותה בצמאון כל פיסת מידע ותמונה.....
אז... או וול... אני חדשה (מצטערת על ההודעת הצטרפות המפגרת הזאת... פשוט עבר המון זמן מאז כתבתי הודעה כזאת...
....) ואני מקווה להשתלב פה...^_^ אני מן הסתם לא אכתוב הרבה, או אכתוב דברים שיפתיעו ויעניינו, אבל אני בכל זאת אהיה פה, וגם אם אני לא אגיב להודעות ולשרשורים, אני אקרא אותם! =)

לא זה פורום סגירת חשבון עם פורום

של בועז דיין , זה פורום של אנשים מהחלל -אסטרונאוטים

ברוכה הבאה! אגב:

כל הודעה שתקבלי כרגע נגדך או שתפגע בך, התעלמי ממנה, זה מנהל פורום אחר שמתנהג כמו ילד קטן שלקחו לו סוכרייה, אם תשארי בפורום מספיק זמן אנחנו נעבור את המכשול הקטן הזה והפורום יחזור ליהיות איך שהוא היה, פורום כייף ועל רמה. מאוד מומלץ!!

הנה אסף שטוען שהוא דומה לטום קרוז

ראיתי תמונה שלך ,אתה דומה לאחד שעברה עליו משאית

למה ראיתי תמונה?

ראית אותו במפגש בערוץ 2, אתה לא זוכר? ואתה מדבר בועז? אתה מגיע לי בול למקום הנכון...ואתה החמור, לא ערן לוי...

Hermione HP

New member
תודה לכולם! ^_^ ../images/Emo20.gif

וכבר למדתי לצערי לא להתייחס להודעות פוגעות בפורומים של תפוז...
בכל אופן, אם הוא משתמש באותו כינוי אז מנהל הפורום יכול לחסום אותו, לא? ואפשר גם לפנות להנהלת הפורומים שתעשה משהו בנידון.... ושוב, תודה!

א ס ף ב

New member
אל דאגה. התעלמי מהבדויים

הישועה בדרך. בנתיים את מוזמנת לעלעל בדפים קודמים וכן להנות שפע הקישורים והמאמרים.

למעלה