זה כן לטלפון

shelycat

New member
זה כן לטלפון../images/Emo56.gif../images/Emo35.gif

יש לכם חברים/מכרים שכשאתם מתקשרים אליהם הם גם עסוקים תוך כדי גם בשיחות נוספות וכך יוצא שאתן מחכות על הקו כל כמה דקות עד שהם יסיימו לדבר בטלפון הנוסף או עם בן הזוג או הילד? אני מתכוונת מצבים שבהם בחלק גדול מהשיחה שלכם איתם הם בעצם מדברים גם עם עוד מישהו לאורך כל השיחה כמעט ולא מין משהו חד פעמי אלא הפרעות חוזרות בשטף השיחה איתם? מה אתן עושות? האם זה בכלל מציק/מרגיז בעינכם או שבכלל לא מפריע לכם? האם יש הבדל אם אתם הייתם מי שהתקשר והאם יש קשר אם השיחה היא בסלולרי (עלות השיחה? אורך השיחה? קרינה? הסוללה נגמרת?)? הקיצר מה דעתכן בנושא?

rona25

New member
אין לי חברים כאלו אבל פעם

אחת התקשרתי לאחותי לסלולרי ותוך כדי השיחה היא פגשה חברה ודיברה איתה איזה רבע שעה (!) כשאני על הקו שומעת את כל השיחה אז פשוט ניתקתי את הטלפון מרוב יאוש... כנ"ל לגבי שיחה ממתינה - אם שמים אותי בממתינה שעות אני פשוט מנתקת... זה מעצבן לאללה!!! בגלל זה אני מעדיפה להתקשר לטלפון בזק רגיל ולא לסלולרי - ולעשותך שיחות קצרות בסלולרי.... הקרינה גם "מבשלת לי את המוח" וזה לא ממש טוב....

אתי@

New member
לפעמים זה קורה כשהחברה בדיוק בעבודה

והשיחה המקבילה היא בעניני עבודה. אבל באופן כללי אין לי סבלנות לשיחות כאלה ואני מעדיפה פשוט לדבר בזמן אחר.

shelycat

New member
גם אני שייכת לאלו.....

גם אני שייכת לאלו שמעדיפים לנהל שיחה בשקט ובלי הפרעות ומעדיפה במידה ויש הפרעות קבועות לסיים את השיחה, שלא לדבר על "ממתינות" ארוכות מידיי שאז אני פשוט מנתקת. אבל גיליתי שנורא קשה לסיים שיחה עם מישהו שפשוט לא נמצא בהקשבה מלאה כי כדי לסיים את השיחה צריך שהוא יפנה לך את תשומת הלב לרגע ולפעמים מחכים המון זמן עד שהוא מתפנה אלייך. איך אתן מסיימות שיחות כאלה? האם קרה לכם שפשוט סגרתן את הטלפון?

אתי@

New member
זה כמעט לא קורה, אבל אם זה קורה -

בד"כ גם הצד השני מבין שזה לא לעניין ומסיימים את השיחה לעת עתה.

blessed

New member
זה קורה וזה מעצבן

זה קורה בעיקר עם חברות שלי שהן כבר אמהות. תוך כדי שיחה פתאום נזרקים כל מיני משפטים כמו "את לא אוכלת את הביצה חמודה?" או "תיזהר, תיזהר אל תיגע בזה" וכו´... מה אני עושה? לפי המצב רוח- או שאני מקבלת בהבנה או בסבלנות או שאני אומרת "טוב, אני רואה שאת עסוקה אז נדבר ביום אחר". הבטחתי לעצמי לא להיות כזאת אבל נראה איך אני אהיה כשיהיו לי ילדים.

POOH*

New member
האמתש לי זה קרה הכי הרבה עם אמא שלי

עכשיו היא כבר לא עובדת אז אין בעיה. אבל כשהיא הייתה בעבודה פשוט כל פעם שהייתי מתקשרת הייתי צריכה להבין מה היא אומרת לי ומה למישהו שלידה בחדר... מה הייתי עושה? תלוי כמה זמן זה לקח... לפעמים אם היה נמאס לי לחכות הייתי מנסה להשיג קצת תשומת לב ולבקש ממנה שתחזור אלי ולפעמים פשוט מנתקת והיא הייתה חוזרת. בכל מקרה אני לא חסידה גדולה של טלפונים בכלל ושל סלולריים בפרט ואמא שלי כנ"ל ככה שגם ככה השיחות ביננו לא ארוכות במיוחד.. הן ארוכות מאד כשאנחנו נפגשות... POOH

רחלילי

New member
האישה היחידה שקורה איתה זה אשתו

של ידיד ילדות/נערות שלי אבל אני יודעת שהיא חסרת טאקט ושהיא לא יודעת איך מתנהגים (כל חברים המשותפים הותיקים נטשו אותו די מהר אחרי שהכירו אותה לפני שנים ורק אני נותרתי). כל פעם שאני מתקשרת לדבר איתו יא עונה ולפני שאני מספיקה לשאול מה שמע או לבקש את בעלה היא מייד אומרת אוי דנידין (נגיד שזה השם של הילד שלהם) כן כן אתה רוצה X? הנה זה בוא אני אראה לך והיא שוכחת כאילו לגמרי שאני שם. וזה נורא ומגעיל. וזה הכי לא נעים כי בעלה שואל למה אני לא בקשר. מה אני אמורה לומר לו? שאשתך מגעילה? יום אחד הם הוזמנו אלינו וישבנו ככה הם אנחנו והילד שלהם אז במקום להשתתף בשיחה בחורה יושבת מקריאה לבן שלה סיפור לא תגידו ככה בצד אלא באמצע ביננו ואי אפשר היה לדבר כי זה נורא חשוב שהילד ישמע עכשיו סיפור. יום אחד הוא התקשר להזמין אותנו אליהם ולא ידעתי מה לומר אמרתי שאני לא במצב רוח חברתי אז היא אומרת ברקע: תגיד לרחלי שגם אם היא לא במצב רוח חברתי עדיין אפשר לבוא אלינו. לך תבנה מדינה.

למעלה