זה כנראה ממכר

זה כנראה ממכר ../images/Emo4.gif

יש לי כל מיני תוכניות ורעיונות, אמנם קשורות ללבד, אך כזה שהוא מוכן.. פחות להתעסק וללבד עצמאית (שזה כייף בפני עצמו) ואחרי ששוטטתי ומצאתי עוד מלא אתרים שווים (שתיכף בטח אעלה שגם אתן תהנו) יש לי שאלה.. אפשר להכין אהיל מלבד? זה לא מסוכן? (דליק?)

אפשר, נכון?../images/Emo132.gif

החיטוט באתרים הגרמניים מחדד אצלי את הזכרון.. פה יש תמונות יפות - Taschen = תיקים, Schals = צעיפים, Schuhe = נעל. תציצו בקטגוריה עם האהילים. זה יפיפה!! באתר הזה צריך ללחוץ בצד ימין, בסרגל הבורדו, על wissenswertes Wolle/filz ואז ללחוץ על הקטגוריה השניה.. תראו איזה יופי (אפשר להגדיל את התמונות בלחיצה עליהן) וזה - כבר היה?

aliner

New member
מה יהיה? האתרים משגעים

והכי גרוע - אני משתגעת!!!!
לא יכולה יותר...בא לי לעזוב הכל ורק ללבד כל היום, מה יהיה? ואין, אין לי כמעט זמן...

yesss

New member
סדנה און ליין לעשיית סבון מלובד../images/Emo12.gif

מתוך אחד האתרים שנתת, גלי של משה, הגעתי לסדנה המצולמת הזו שאני לא כל כך בטוחה למה זה משמש, לרחצה? לריח טוב? תגידו אתן.

זה ציפוי סבונים בצמר. נותן טקסטורה

וקישוט לסבון. מדליק, לא? סמדי עשתה כאלה לא מזמן. אבקש ממנה להעלות אותם.

גלי... אני ראתי הרבה אהילים מלבד

לדעתי עם גוף התאורה רחוק אין בעיה. כמו אהילים שעשויים מנייר. מה שכן האור שעובר דרך הלבד עובר מאד רך ונעים.

ונזכרתי בעוד משהו....

פעם ראיתי אהילים שבתוך הלבד שזרו כל מיני עלים וענפים מיובשים. בגלל שבונים את המשטח לליבוד בשכבות ניתן להכניס כל מיני דברים בין השכבות. הליבוד כולא אותם בפנים ואפשר ליצור כך דברים מאד מעניינים.

למעלה