זה לא אני, זה רק זמני

זה לא אני, זה רק זמני

שוב מתעורר במיטה זרה של בחורה שרק אתמול הכרת אתה בכלל לא זוכר את שמה ואיזה סיפור מצוץ לה מכרת לובש ת'בגדים ומוכר תירוץ על עבודה או על אימא חולה אני מצטער, אני חייב לרוץ ואפילו שלום לה לא אמרת. את הימים אתה מעביר בבטלה מול המחשב או מול איזה סרט ובערבים אתה יוצא לצוד ולשקר לבחורה אחרת כשההורים אליך מתקשרים אתה מספר שהכול בסדר זורק לפח מכתבים, מסנן חברים ולא יוצא כמעט מהחדר וכל יום אתה אומר זה לא אני, זה רק זמני ממחר אשתנה,אפתח דף חדש זה לא אני, זה רק זמני ואשתנה ממחר אני פותח דף חדש. ולא אכפת לך לשבור לבבות העיקר שאתה תרגיש עם זה בסדר ולא מעניין אותך שאתה צובר חובות כי אם תתעלם, אז תחייה את השקר מדליק עוד סיגריה, גומר עוד כוס של שתייה חריפה שעוזרת לברוח על כל העולם עוד לא גמרת לכעוס לא מוכן למחול, לא מסוגל לשכוח. ואתה נעול, שבוי בעולמך ממשיך לשקר וממשיך לפגוע הכעס והשנאה את חייך מנהלים ואתה לא נותן לאף אחד לנגוע אתה מקלל כל אדם מאושר כי אתה סובל ולהם לא מגיע למות זה פשוט יהיה נהדר מחכה לו כל יום, בסוף הוא יגיע וכל יום אתה אומר זה לא אני, זה רק זמני ממחר אשתנה,אפתח דף חדש זה לא אני, זה רק זמני ואשתנה ממחר אני פותח דף חדש.

למעלה