../images/Emo98.gifאוקי... הרשימה הקטנה שלי:
"דיברנו על זה,והסכמת איתי" (אני לא זוכר את כל מה שיצא לי מהפה) "אם זה לא חשוב לך מספיק,אני אבין" (אם היית מבינה לא היית אומרת את המשפט הזה) "אתה לא נפתח אלי כמו פעם" (אין לי מה לפתוח יותר, את ראית אותי בכל מצב אפשרי, ומה שעובר עלי בעבודה ממש לא משנה) "בהתחלה הדברים היו שונים" (גם מה שאלוהים תכנן בבריאת העולם היה שונה ממה שזה עכשיו( "אני יכולה להבין את הצורך בשקט, אך תודיע לי" (טיסה חמש-שבע-שבע, יוצאת להמראה בשבע ועשרים לפי שעות כורדיסטן, נו ברצינות איך אני יכול לדעת מראש מתי ינחת עלי הרצון להכנס לעצמי?) "למה אתה לא מדבר איתי" (אין לי פיתרון לבעיה שלי כרגע וגם ככה היא מטרידה אותי, אני מנסה שזה לא ישפיע עלינו כזוג,תני לי למצוא פיתרון ואספר לך את הכל) "פעם הייתה מתלבש יפה" (הינה 400 ש"ח, אני מוכן ללבוש כל מה שאת חושבת שיעשה אותי יותר יפה, להזכירך אני אוהב לראות אותך מתעוררת בבוקר פרועת שיער, בפיג'מה עם פילונים,פרפרים,בלונים ועלי כותרת, את מדהימה בעיניי בכל צורה שאת מגיעה) "נכון שאתה אוהב אותי" (לא אני סתם פה בשביל הקפה!) "מה אתה חושב עליה?" (מה את רוצה שאני יגיד לך? שהיא יפיפיה? ואז אני אכנס לצרות? למה את מכניסה אותי לבורות האלו?) "נכון שהצבעים משתלבים?" (מה אני? אומן פנג שואי?, ממש לא איכפת לי שסגול זוהר וחרדל עמום לא משתלבים, את בתוכם וזה כל מה שאני רואה) "מה אתה הכי אוהב בי" (שאת מספיק חכמה להבין שאני אוהב אותך כמו שאת, עם כל הדברים,אני לא יכול לפרוס לך את התכונות לנתונים) "אנחנו לא מבלים מספיק זמן ביחד" (את ממלא את עולמי יותר מאויר,את כל הזמן חשובה,מעסיקה ונמצאת בראש הרשימה,אני אוכל,נושם, ומזיע את כל מה שקשור אליך ואלי, מה לעזאזל פיספסתי?) "איך שאתה רוצה..." (פשוט תגידי שלא יהיה סקס למשך החודש וחצי הקרובים, אל תרמזי לי את זה, ואל תאמרי משפט שאת לא מתכוונת אלו.) "תהיה כנה איתי" (יש לך ישבן גדול עם סימני צלוליטיס, פיספסת נקודה ליד הברך בגילוח, יש לך טון צורם כשאת "מדברת בקול רם מהתרגשות שלילית,ממצב שלילי שלא את יצרת",כן, השדיים שלך לא עומדים וכשאת יוצאת מהשרותים קשה לפספס את הריח.
וכול אילו הסיבות שאני אוהב אותך יותר מכול דבר אחר שקיים על פני מע' השמש הזו ובמע' היחסים הזו,לא איכפת לי מהם רק לך "תרגש אותי" (היי... תראי ג'וק)