זה לא בגלל פושקרובה, נכון?

white angels

New member
זה לא בגלל פושקרובה, נכון?

אז מה נראה לו?
עכשיו זה בטוח,אנדריי מאוהב בקטיה!
רק חבל שקטיה כבר איבדה תקווה
מוזר לי שקירה לא שמה לב שאנדריי בכלל לא מתלהב בקשר לחתונה
או שהיא בוחרת להתעלם מזה..=\ יכלו לחסוך לנו את הקטע עם קוליה וויקה,זה כ"כ צפוי שזה לא מצחיק
חח אבל הסטריפטיז של קוליה היה נחמד
שמתם לב לפרסומות הסמויות שיש בסדרה בזמן האחרון? האיפור ועכשיו היוגורט הזה שמראים שכולם אוכלים אותו
דירוג:

m2love

New member
חחח לגבי הפרסומות..

כן גמאני שמתי לב.. ואמרתי כזה לאמא שלי שועשים שם פרסומת ליוגורט חח
חחח יאלללה בואו נלך נקנה ת'יוגורט הזה..הראו אותו בסדרה
וממש ממש אבל ממש רואים שאנדריי כבר מאוהב בקטיה אבל רק חבל שקטיה חושבת הפוך\= היה מצחיק הסטרפטיז של קוליה חח איזה קרוע
דירוג-
ערב\לילה טוב לכם

white angels

New member
חח זה בדיוק המטרה של הפרסומות האלה,

לגרום לך לקנות את המוצר
כן זה ממש עצוב שקטיה לא יודעת שעכשיו הוא באמת אוהב אותה..
לילה טוב:]

rz10

New member
פרסומות ארורות

הפרסומות האלה כל כך מחרפנות אותי פרסומות סמויות זה הדבר הכי חראי שיש בעולםם >< לתקוע איזה יוגורט מעפן מול המצלמה ולהלל אותו פיכס. דוקא אהבתי ת'פרק של היום, למרות שבקטע עם ויקה וקוליה הסתתרתי מתחת לשמיכה מרוב המבוכה ^^"

וחשבתי

שאני היחידה ששמה לב לזה. גאד כמה שזה מטומטם. כאילו, מילא, רוצים לתקוע פרסומות סמויות- בסדר. ניחא. אבל ככה? זה סמוי זה? הרי רק אם זה ילבש צהוב צרחני וישיר בקולי קולות זה יהיה גלוי יותר. פיחס. פתאום אני מחכה שג. יפית תצוץ ותצעק "זה כדאי!". אפילו שזאת סדרה ברוסית.......

white angels

New member
חחחחח אשכרה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תכף תצוץ לנו ג.יפית הרוסייה
כאילו שלא מספיק לנו החסויות שהם דוחפים לפני כל פרק

m2love

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן רק את ג.יפית חסר לנו בסדרה
חח אבל רגע יש ג.יפית הרוסיה? חחחח

m2love

New member
חח ואם יש..

לא באלי להכיר אותה
הספיק לי את ג.יפית שלנו חח

creep tamuril

New member
פרק נחמד.

רק אני נלחצת מהנסיעה של קטיה? זה מזכיר לי שהסוף מתקרב [לפי החישובים שלי מהקולומביאני].
קטיה נהייתה ממש מגניבה^^ דירוג:

white angels

New member
../images/Emo58.gif מעליי

אז זהו שהסוף ממש לא מתקרב..יש עוד 90 ומשהו פרקים זה עוד הרבה
ובקולומביאני היו פחות פרקים,היו לה 170 פרקים בערך זה יותר קצר..פה מדובר על 200 אז אל תספידי בטרם עת את הסדרה
נשאר עוד הרבה לראות מה גם שימשכו הרבה פרקים..

פרסומות

יש המון פרסומות בסדרה הזאת - יוגורטים, איפור שאמורה הביאה, חנות טכשיתים (או שזה עוד לא היה בפרקים של טלוויזיה ...סליחה) וכו'. אגב היתי לפני כחודש ברוסיה והיה את היוגורט בבית מלון לארוחת בוקר (לא טעמתי כי היה הרבה דברים יותר מעניינים...). אבל אם שמתם לב הלוגוים של המכוניות מורדים - כנראה הם לא רצו לשלם על זה.... פרק נחמד בסה"כ.

היה מדהים

טסתי ליומיים וחצי - בענייני עבודה עם הבוס שלי, שהוא ישראלי. היה ממש כיף - מאוד מעניין מבחינת העבודה וגם טיילנו קצת - היתי בסנט- פטרסבורג - עיר פשוט מדיהמה ביופיה. ישנו במלון מפואר - גרנד אירופה - ולארוחת בוקר היה את "קמפינה" - היוגורט הירוק, אבל אני העדפתי לפתוח את היום בקוויאר...

למעלה