זה לא בדיוק קשור לפה אבל...

קובי221

New member
זה לא בדיוק קשור לפה אבל...../images/Emo26.gif

יש למישהו מושג מה שמות השירים שהיו בסרט שהיה ביס1 בתשע וחצי "מה שבחורה רוצה"??? <גם שירי הרקע וגם השירים ששרו> תודה...

vand

New member
סרט נחמד...

Original Music by Brett Anderson (song "Who Invited You") Torry Castellano (song "Who Invited You") (as Torrance Castellano) Maya Ford (song "Who Invited You") John Gregory (end title "Ride of Your Life") Rupert Gregson-Williams Oliver James (song "Greatest Story Ever Told") Oliver James (song "Long Time Coming") Leslie Mills (song "Good Life") Allison Robertson (song "Who Invited You") Jeff Silbar (end title "Ride of Your Life") Non-Original Music by Michelle Branch (song "You Get Me") Meredith Brooks (song "Crazy") Rick Derringer (song "Rock And Roll, Hoochie Koo") Mick Jones (song "London Calling") Jerome Kern (song "The Way You Look Tonight") Rick Nowels (song "Heaven Is a Place on Earth") Duncan Sheik (song "Half-Life") Ellen Shipley (song "Heaven Is a Place on Earth") Joe Strummer (song "London Calling") Diane Warren (song "Because You Loved Me") אלה השירים... קצת בעיות עם הסוגריים אבל מילא.

TheCharm

New member
מזתומרת?

פסקול= דיסק עם שירים מתוך הסרט. נדיר למצוא דיסק ששמו הוא לא כשם הסרט (במילים אחרות, קוראים לדיסק what a girl wants)

vand

New member
נצל"ש

במקרה שמתי לב עכשיו שמחר יש סרט עם מישה בארטון בערוץ hallmark ושמו פרנקי והייזל והוא משנת 2000. מוכר למישהו?

shawn 1

New member
לא, אבל אני ראיתי סרט איתה פעם,

קראו לסרט "כביש האימה" סרט ג-א-ו-נ-י! וכמובן, שגם מישה!

TheCharm

New member
ממ לא

אבל הסרטים שהיא עושה נורא דפוקים. נתנו כמה ביסבבה.

shawn 1

New member
היא עשתה באמת כמה מפגרים, אבל

אלה היו סרטים לילדים! אבל אני ראיתי 2 סרטים שלה, "אבודות והוזות" ו"כביש האימה", ששניהם סרטים גאונים ומשחק טוב מצד מישה!!

TheCharm

New member
את כביש האימה לא ראיתי

אבל אבודות והוזות - שולטטטטטטטטטטטט

shawn 1

New member
יש לי את זה עד היום מוקלט!

אני מת על הסרט הזה! אחד מסרטי הדרמה רומנטית האהובות עליי!! ולמרות שהן לסביות, הן עדיין בנות אדם! והגיע להן זה את זה..!

vand

New member
נצל"ש - לג'וני

מה קורה עם מרכז התקצירים והחוליה החלשה של oth?

vand

New member
אגב הייתי שולח מסר אישי אבל

אני לא יכול לכתוב בהם בעברית

TheCharm

New member
מרכז התקצירים

אין לי מושג, אין לי ממש כוח להמשיך וזה, אבל אולי בהזדמנות... החוליה החלשה - אני כבר אעשה סיבוב חדש

למעלה