זה לא בני, זה אבי ע עומד לדווח...

bennysnuba

New member
זה לא בני, זה אבי ע עומד לדווח... ../images/Emo39.gif

בהודעות שתצורפנה להלן

bennysnuba

New member
למה "תעשה"? אני כבר עושה... ../images/Emo39.gif

כפי שתקרא מיד בדיווח הבא. הפעם אני מתאכסן אגב אצל ד"ר זיו (מפגש דוקטורי הפורום לדורותיהם...) שבכך היה לנו הכבוד להיפגש לראשונה. הד"ר קיבל אותי עם שטיח אדום וחדר באכסניה: באתי, ראיתי, השתכנעתי... אז תודה, דורון, מעל דפי הפורום... בני כרגע לא כאן, חמדה ועלי מארחות אותי במקומו, אבל כשיגיע אד"שדשהו גם ד"שדש... אבי ע.

bennysnuba

New member
"הגדול" חזר לאילת (אבי ע) ../images/Emo39.gif

הגדול זה לא אני(...), זה כריש הלוויתן עליו דיווחנו מסנובה לפני כחדשיים. מסתבר שהוא ממשיך לפטרל בין סיני לאילת. בשבועיים האחרונים נצפה כמה פעמים סביב השעה 17:00 בשמורה מול בן הרוש, בעומק כ-10 מ´. הערב נפתלי, המסרטה ואני מתכננים לו מארב פ"כ, ובמקביל נרשמה שעטה אילתה של חברי הפורום שכבר שמעו על כך טלפונית... נקווה לטוב. אם לא נראה אותו היום, אולי החבר´ה שנשארים לכל סוף השבוע יראו אותו מחר או מחרתיים. אגב, סופ"ש הקרוב צפוי להיות פחות צפוף מהרגיל עקב תשעה באב המתחיל במוצ"ש - זה הזמן להגיע, וגם יש סיכוי לתאם מראש דיל טוב עם מלון (מכמה מלונות דווחה תפוסה של 50% בלבד, אם כי עומס קורסי הצלילה נשאר בעינו). אז להתראות, ותחזיקו לנו אצבעות ולו סנפירים...

אבי ע

New member
טוב, בעניין כריש הלוויתן אז ../images/Emo39.gif

לא מצאנו אותו, במקום פגשנו בארבעה דולפינים, ועשינו צלילת כיף אמיתי בעשרה מטר לשעה ורבע... עכשיו אנחנו מסתלבטים אצל בני (המקום שהכי דומה לסיני באילת), אז להתראות...

למעלה