זה לא בסדר מה שעושים לטאקויה וקוג'י

זה לא בסדר מה שעושים לטאקויה וקוג'י

כולם הפכו את טאקויה וקוג'י וזוג הומואים!!! הם לא באמת הומואים! זה בגלל שיש הרבה אנשים שמצירים אותם ביחד יותר מידי וגם ראיתי מלא תמונות מה-זה מפחידות שלהם!למשל תמונה שלהם מתנשקים או אנימציה שלהם שהם מתנשקים! וזה מה-זה דוחה... כנסו http://www.digimontop.tipo.co.il

Apikachu L

New member
זו זכותם של אנשים לדמיין

מלא אנשים חושבים שטאקויה וקוג'י הם זוג חמוד, אז הם מציירים אותם יחד. זה לא שזה באמת הופך אותם לכאלו. יש לכל אחד זכות להחזיק בדעה שבה הוא רוצה. חוץ מזה, יש תמונות הרבה יותר גרועות מטאקויה וקוג'י מתנשקים. לדעתי, אין מה להתרגש מזה. אם את לא אוהבת תמונות שלהם יחד, זו לא אשמתם. אחרי הכל, יש גם מי שחושב שאיזומי וטאקויה לא משהו ביחד. (אישית - אני תומכת באיזומי/ג'ונפי)

Apikachu L

New member
ועוד משהו קטן

אישית, עדיף לא לומר על זוגות חד מיניים שזה דוחה, או משהו בסגנון. לי לא אכפת שאת אומרת , אבל יש אנשים שיבואו עם לפידים כאן בעניין. חוץ מזה, יתכן שמישהו יעלב מקביעתך לגבי זוגות חד מיניים. ככה שעדיף שתשקלי דבים חריפים כל כך, כי מילי יכול לבוא לצעוק עלייך. ומילי, אל תצעק עליה. תהיה נחמד. לשם שינוי.

Digi Lista

New member
יש לי דז'ה וו...

בכול מקרה אני אתן לאחרים את זכות התגובה בעניין,אני בטוחה שלטלי,שי,לורי ועדי במידה ויכנסו לכאן תהיה איזו מגילה להגיב בנושא כמו בעבר... מה שכן הפורום כאן פתוח לדיעות מכול הסוגים וגם ליחסים אפשריים בין דמויות בני אותו מין,כרגיל מדובר בהשקפות אישיות של אנשים ואין סיבה להתעצבן

Apikachu L

New member
מה ז"א למה?

זו מטרת הקיום שלי. להרוס לאחרים את הכיף בתמורה לאידאלים מחורבשים לחלוטין כמו להיות נחמד, ולנסות לא להפריע לאף אחד. חוץ מזה מילי, אים היית גורם לה לבכות (או...אני זוכרת שעשית לי את זה פעם!) זה היה עוזר? תהיה מתחשב ונחמד וסבליי כלפי אנשים בני 12. אלוהים אוהב את הילדים הקטנים, כי כולם נטפלים אליהם. (אבל אני מרביצה לאלוהים)

טעית בציטוט...

אני חושב שהתכוונת ל"אלוהים אוהב את ילדי הגן", אלא אם בכלל לא התכוונת לזה ואת אפילו לא מכירה את השיר...

Apikachu L

New member
"אלוהים מרחם על ילדי הגן". אתה טעית

"ופחות על ילדי בית הספר ועל הגדולים לא ירחם עוד..."(ואז יש קטע שבו הם נלצים לזחול על עפר, אבל אני לא רוצה לטעות) אבל אני יודעת למה התכוונתי. והכוונתי במכוון לשבש את השיר. כי ילדות בנות 12 לא הולכות לגן.

star_female

New member
אם זה מה שמפחיד אותך...

אל תיכנסי לפנדום. באמת.
עכשיו ברצינות (אם את מסוגלת לזה בכלל... האמת שאני מגיבה כאן רק כי מצפים לזה ממני, אני לא חושבת שזה באמת ישנה משהו). למה את חושבת שזה דוחה? רק כי שניהם בנים? למערכת יחסים שלהם אין שום משמעות בנושא?

Snake Bandage

New member
אוי. נו. באמת.

ראיתי בזמן האחרון יותר מדי אנשים כמוך. תכבדי בבקשה אנשים שחושבים שהם יהיו זוג חמוד. גם אני לא מתה על הזוג הזה אבל מה אכפת לי? שיהיה להם בכיף. ממילא אני חושבת שקוג'י לא סטרייט (עדיין לא החלטתי אם הוא בי או לא). מה הבעיה? שמציגים אותם כהומואים או שמציגים את טאקויה בלי איזומי? זה הזוג שאת אוהבת, נכון? אולי שני הדברים מפריעים לך. לא יודעת. בכל מקרה, תנסי לקבל דעות שונות, בבקשה. ראש פתוח זה טוב. והומואים זה לא איכס, הומואים זה בני אדם לעזאזל. )=

strawberrys

New member
הומואים זה מה-זה דוחה,

וערבים זה כזה מגעיל, איכס!! וכל הרוסים מסריחים וכל הכושים מפגרים. אני יודעת שיש פה כמה אנשים שיכולים להיפגע מזה אישית, או שבעצם הם מספיק חכמים לא להיעלב מטרולים מפגרים. מצאת לך איפה לכתוב שטאקויה וקוג'י זה מגעיל...

Apikachu L

New member
עזבו את הילדה.

לוקח זמן ללמוד חוקים של התכתבות באינטרנט וכאלו. לי נראה היא הבינה את הלקח שלה.

למעלה