זה לא בסדר שאתם מקללים את אלי זינו

אבי213

New member
זה לא בסדר שאתם מקללים את אלי זינו

דודו עזריה אתה בחוג האוהדים אז האיתה צריך ליתמוך בפועל ולא כול הזמן רק לקלל את אלי ולאשים אותו שב"ש ירדה ליגה את האוהדים אשמים האיתם צריכם לבוא לעודד במישחקים הקשים שהיו לב"ש ואלי זינו לא אשם אתם אשמים בירידה תודה לך על אחד כמוך צריך לשבת בשקת מימני אבי עזריה

אבי213

New member
דודו עזריה תעזוב את העיר חמוד

אני אוהב את ב"ש לא חשוב איפה הם ישחקו אני אוהב אותם בדם ועם אתה רוצה לגיב לי בכייף אחי אני לא מיתרגש ניראה אותך יושב בימקום אלי בתור יו"ר

חמוד שלי

1. אני לא רוצה להיות יו"ר, מהסיבה הפשוטה : אין לי כסף או יכולת לעשות את זה, הנה הדבר היחידי שמשותף לי ולמר זינו. 2. איפה היתי העונה? תלוי באיזה מחזור, כי למעט משחק חוץ אחד הייתי בכולם, ולמעט 3 משחקי בית (2 שהחרמנו) גם הייתי בכולם. 3. לעזוב את העיר? אני מניח שלהקת הטרוריסטים תשמח שזה יקרה, מצטער איך שר שלמה ארצי? "לא עוזב את העיר עבור אף אחד" 4. במשך כל העונה אני שמתי את הראש שלי בגלל שאני מקיים הסכמים, כשהחברים שלי התעקשו למחות אמרתי להם שאם ככה אני אתפטר ושיעשו מה שהם חושבים, עכשיו רוצה שננחש ביחד מי הודיע היום (אחרי חודשיים וחצי של התחמקויות) שהוא לא ישלם על החלק שהתחייב בהסכם חתום לשלם בהסעות? 5. מה לעשות שעם האנשים האלו אני לא יכול להזדהות, מה לעשות שניסינו ללכת בדרכי שלום וראינו מי לא מוכן לעשות חצי צעד על מנת להביא אוהדים למשחקים. 6. האם עמדת במהלך העונה ברחובות וחילקת פלריים שקוראים לאנשים להגיע למשחקים? מה עשה מערך השיווק (כל היודע דבר על מקום המצאו וכו..) של הפועל ב"ש ? 7. הידעת? הפועל ב"ש סירבה למכור לשמוליק אביטל כרטיסים במחיר מוזל למשחק נגד סכנין? שמוליק רצה לרכוש כרטיסים ולחלק אותם, ההנהלה שקיבלה ממנו רק מספר ימים קודם סכום כסף גדול שהשיג כתרומות הודיעה שהיא מוכנה למכור לו רק במחיר הרגיל... 8. הידעת? הפועל ת"א הוציאה מנוי ל 6 משחקים ב 199 ש"ח, ב 6 המשחקים היו 2 דרבים. הנהלת הפועל ב"ש סירבה לרדת ממחיר של 200 ש"ח ל 5 משחקים 9. הידעת אוהדי הפועל ת"א קיבלו מההנהלה 3000 ש"ח לאביזרים לפני המשחק נגדינו, אני קיבלתי הודעה שהכסף ששילמתי מכיסי על בלונים לא יוחזר. 10. הידעת? יש בהפועל ב"ש שחקן אחד שלא קיבל נקודת פרמיה מתחילת העונה. 11. הידעת? יותר ממחצית מתקציבה של הפועל ב"ש מגיע מכספי ציבור (ערייה,מרכז הפועל,טוטו,טלויזיה) 12. הידעת ? אנשיו של זינו הפגינו טרור נגד מי שעמד בשקט ומחה נגדו, קרעו שלטים עקבו ב3 רכבים אחרי רכב אחד , דרשו להוריד מהרכב נער בן 17 בכדי "להראות לו מה זה". לא מאשים אותך אם אתה יכול להיות שלם כשאתה נותן לאנשים האלו כסף, לא יכול להאשים אותך אם אתה יכול להזדהות עם האנשים האלו. אני שהשקעתי (ורק השקעתי) ביחד עם החברים שלי מהאהבה שלי מזמני וכספי, הארגנתי הסעות,חילקתי פלאיירים,פעלתי לשינוי מהותי בעידוד, דאגתי לאיזרים, הייתי באצטדיון בימצי משחקים מהשעה 2 בצהרים עד 11. אני לא יכול. ולא, אני לא עוזב את העיר, בטחל לא לפני שכולם ידעו את האמת.

מוצארט

New member
../images/Emo45.gif

אין לי מילים בשביל להגיד לך עד כמה אני מעריך אותך על כל ההשקעה.

ntii

New member
איפה אתה חי?

איפה אתה חי אח שלי? אני מסכים איתך בדבר אחד שדודו לא בסדר וזה שהם ביטלו את החרם מנויים מוקדם מידיי כי ליפני שהעונה התחילה ידענו שנירד!!! לא לקלל את זינו?אתה צודק צריך לשרוף אותו ואת האולמות שלו!!! נראה לי שאתה בכלל לא אוהד אם אתה מגן על הבן אדם שהרס את הקבוצה שלך ומאיים שיוריד אותנו לליגה ג אני מתבייש ביו"ר הזה וגם בתגובה שלך

למעלה