זה לא הגיל, אלא התרגיל

זה לא הגיל, אלא התרגיל ../images/Emo3.gif

יש לי חברה, שההבדל בינה לבין אח שלה, הוא בערך שנה+-, וזה נראה לי ממש כיף ומקרב העובדה שהם קרובים מבחינת הגילאים. איך זה אצלכם- הפרשים גבוהים בין האחים מבחינת הגיל או הפרשים נמוכים
אתם אוהבים את זה

הממ..

אח אחד 4 שנים-זה כיף. אח שני עשר שנים.-זה גם כיף בגלל שזה עשור,אבל מעבר לכך זה הרבה יותר עם חסרונות,לדעתי.

ההפרש ביני לבין אחותי

הוא שנה וחודשיים וזה דווקא ממש כיף...
אנחנו חולקות בבגדים שזה מאוד שימושי וזה יוצא שהיא כולה גדולה ממני בשנה אז יש בזה המוןיתרונות גם מבחינה לימודית וגם מבחינות אחרות!

That80sshow

New member
אצלי

זה הממ בוא נחשב... 12 שנים בערך. יש לזה בעיקר חסרונות, כי לה יש כבר עבודה והכל וקשה יחסית לבלות יחד בהשוואה למה שהיה קורה אם היינו במרחק שנה. אחד משני האחים שלי (שניהם מבוגרים יותר ממני, אבל אני מדבר על אחד המבוגר יותר) הוא רק שנה מתחתיה ואני ממש מקנא ביחסים ביניהם.

eris1515

New member
עונה

אני ואח שלי-ההפרש בנינו משהו כמו שנה +- אני ואחותי-משהו כמו 3-4- שנים אם אני לא טועה ואחותי הבנונית-ואחותי הקטנה-משהו כמו,5 שנים אם אני לא טועה

blue skies

New member
אצלינו

יש לי אח שקטן ממני בקצת פחות משנתיים והיחסים בינינו הם בין צוננים לבסדר משתנה לפי תקופות לעומת זאת עם האחיות שלי שההבדל בינינו הוא 9 שנים ו12 שנים יש לנו יחסים יותר קרובים אנחנו מבלות ביחד ועושות מלא דברים ביחד אומנם זה נחמד שיש אח בגלך ככמעט, במיוחד בגילאי ה20 והלאה שאז השנתיים הבדל האלו כמעט ולא משמעותיות כי אפשר לצאת ביחד ולפעמים לעבוד ביחד וזה נחמד אבל לא תמיד זה ארובה ליחסים טובים בין האחים

בני לבין אחי 4 שנים, ביני לבין אחות

שלי 11 שנים בין הילדים שלי 6 שנים, אני בעד הבדלים גדולים בין הילדים.

ארמ,

ביני ובין אחותי, אמ, שתי דקות או שלוש, אני חושבת. בינינו ובין האחים שלי (גם הם תאומים. אחנו ארבעה ילדים, זוג תאומות וזוג תאומים) קצת פחות משנתיים. הפרשים גדולים זה לא. אני אוהבת את זה כי, טוב, אני חושבת שאם האחים הגדולים שלי היו גדולים ממני בחמש שנים, זה היה יותר יחס של "אני גדול ודואג לאחותי הקטנה", ופחות יחס של חברים כמו שיש בינינו עכשיו. חוץ מזה, אני חושבת שהיו לנו הרבה פחות נושאי עניין משותפים.

למעלה