זה לא הולך ככה זה הפורום האחרון שצריך להפקיר ככה ! בואו נדבר על משהו למשל מין !!!
O omni96 New member 14/4/06 #1 זה לא הולך ככה זה הפורום האחרון שצריך להפקיר ככה ! בואו נדבר על משהו למשל מין !!!
O omni96 New member 19/4/06 #5 זה בדיוק מה שאמרתי לה אם נפרסם את המפגש בפורום אפחד לא יבוא אם נפרסם את זה ברחוב יבואו יותר אנשים
N N o v o c a i n e New member 19/4/06 #6 למה לא אמרת שאתה מתגייס בקרוב? יא צעיר. ולמה לא אמרת שאתה הולך לחרא של קורס?
O omni96 New member 20/4/06 #12 למה שאני אגיד? חוצמזה אתה אלחוטן ואתה מגרד טיח בשיפוע או משהו כזה אז אל תדבר עלי וזה שאופיר מחליטה לפרט לך את מה שעובר עליה בצבא לא אומר שאתה צריך לכתוב את זה בפורום זה לא המקום
למה שאני אגיד? חוצמזה אתה אלחוטן ואתה מגרד טיח בשיפוע או משהו כזה אז אל תדבר עלי וזה שאופיר מחליטה לפרט לך את מה שעובר עליה בצבא לא אומר שאתה צריך לכתוב את זה בפורום זה לא המקום
N N o v o c a i n e New member 21/4/06 #13 אבל צריך לעשות לך מסיבת גיוס! צריך להכין פיניאטה והכל! אופיר נראה לי תהיה פעורה רצח, היא חיה באשליה שהצבא יספק לה נעליים...
אבל צריך לעשות לך מסיבת גיוס! צריך להכין פיניאטה והכל! אופיר נראה לי תהיה פעורה רצח, היא חיה באשליה שהצבא יספק לה נעליים...