זה לא היה ממש מתוכנן

זה לא היה ממש מתוכנן

אבל היום בבוקר, בתור מערבולת של חלום בתוך חלום ומאבקי צלילות. הצלחתי להתבונן בכפות הידיים שלי פעמיים וגם להתבונן על חפץ אחר ולחזור להתבונן בכפות הידיים.

תיאור חלקי

הייתי בבית שלי ולא ידעתי אם אני חולם או ער, חיפשתי שעון כדי לעשות בדיקת מציאות (קראתי איפוא שהוא שבחלום כשמסתכלים על שעון הוא לא מראה את אותה שעה פעמיים), פתאום הבית שלי היה מלא בשעונים מורכבים שלא הצלחתי לקרוא, בסוף מצאתי שעון מחוגים וכשהסתכלתי עליו בפעם השניה המחוגים היו בערך באותו מקום (לקח להם קצת זמן), השתכנעתי שאני במציאות. כמה רגעים אחר כך קלטתי שאני חולם והתבוננתי בכפות הידיים שלי, הן היו יפות וקורנות. עברתי להתבונן על צלחת שהיתה שם (כל מה שמיסביב התחיל להעלם) וחזרתי לכפות הידיים. אחר כך הייתי במין גינה\פארק שנתנה לי תחושה שאני בטבע ושאני רוצה להישאר שם לנצח, היתה לי הרגשה שכבר הייתי שם ושכבר רציתי להישאר שם לנצח, אחר כך שוב הבנתי שאני חולם ושוב התבוננתי בכפות ידיים אבל לא הייתי בטוח בזה שאני חולם והפסקתי (להתבונן) אחרי כמה שניות.

../images/Emo13.gif

נשמע כמו התקדמות. (נראה לי שאם תעשה יותר בדיקות מציאות בשעת הערות -- ההבדל בין חלום לערות יהפוך נהיר יותר, גם בתחושה ולא רק במוח) אני לאחרונה זנחתי את ענייני החלימה. ועכשיו אני מתכוון לחדש את רישומי במחברת החלומות בבקרים.

ואכן

היום בבוקר רשמתי ביומן החלומות. חלום שהיה לי. (אני ושלמה ארצי יושבים על השטיח בבית הריק שלו אחרי שהוא התגרש מאישתו
)

תודה

רק רציתי להבהיר שאני לא עושה בדיקות מציאות ביום יום, הדבר היחידי שעשיתי בכיוון היה לנהל יומן חלומות במשך שבוע (כאחת המשימות בקבוצת הערות)

charlila

New member
יישר כח!

לי בדיקות מציאות עם שעונים מביאות קצת חררה משום מה - נדמה לי שהן מבלבלות יותר משהן מבהירות... עדיף פשוט להרגיש אם אתה חולם או ער - הסתכל בידיך כשאתה ער וזכור שאת ער, אם אתה רוצה פעולה נלווית...

למעלה