לכולם כנסו
קודם כול צטלע=]]] אם לא ידעת לפונצ'טו כבר יש סרט VOLVERTE A VER וכן הם לא מעוניינים לצאת מהחוזה אבל העיה היא שTELEVISA כבר לא רוצים ןבשביל זה הרעיון הענק של אנהי יעזור והחל מה-23 יתחילו מחאות רשמיות נגד זה בעולם וכן גם פה.... רמת החייל בשעה 10 מול אולפני ודרי מדייה ,ת"א ,אבל מי שרוצה לבוא חייב להוגיע לקרו ושרון........... והלהקה בכלל לא מפריע להם אם כול זה להפך היא פותחת להם יותר דלתות.... למשל פונצ'יס בVOLVERTE A VER דול עם DULCE AMARGO אנהי עם כול הקמפיינים ונראה לי גם החנות אני לא בטוחה....... מאיטה עם CUDADO CON EL ANGEL ,בתפקיד ראשי!!!!!!!!!!!!! כריסטאן עם ההצגות המדהימות שלו כפרה עליו ואוקר עם הככנות לספר..... ואנהי ממש הציפה את הפורום שלה באונבסיון עם הודעות חדשות על זה והגיבה במלא הודעותתתת.......... וכמו שRBD תמיד אמרו לנו, הם הסתיימו רק כשנפסיק לאהוב אותם......... ונראה לכם זה יקרה??? כי גם עם RBD יתפרקו חס ושלום אנ לא יפסיק לקוות שהם יבואו לארץץץ כמו השיר של דול המלכה שליי NO PARES NUNCA DE SONAR וזה מה שאנחנו עושים, לא מפסיקים לחלום שהחלום שלנו יכול להיתגשםםםםםםם ונכון שזה ישמע לחלק ממכם ילדתותי ,הם שינו לי את החיים ,ממשששש בהרבה דברים, את הדרך שלי לחשוב,את הדרך שלי להיסתכל על דברים על הדרך להגיב אפילו וכמו שפוז'יס תמיד אומר ,את הדרך שלי להיות... והכי חשוב הם לימדו אותי להאמין להאמין ושוב להאמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי בזכות אנהי אני מאמינה בפיות ,וכן תצחקו ואני אומרת את זה בראש מורם.. אני מאמינה בפיות,,!!!!!!!!!! אני מאמינה בפייה הראשית,אנהי ובמלאך שלי ,מאיטה ובמורדת שליי באחת והיחידה שול בטרזן שליי,(פונצ'ו ,ולא להעתיק את הכינוי הזכויות שמורות לי ולקארין חח) אני מאמינה באוקר החתיך שלי אני מאמינה באפרוח הכי הכי הכי הכי הכי מושלםם פוז'יטו i do ,i do i do belive in rbd jontos hasta el fin