זה לא העידן החדש של הוריכם/ תקשור של קריון

זה לא העידן החדש של הוריכם/ תקשור של קריון

זה לא העידן החדש של הוריכם
Uncategorized
לי קרול מתקשר את קריון מול קהל
אטלנטה, ג׳ורג׳יה – ארצות הברית
14 בפברואר, 2015
מאנגלית: סמדר ברגמן
כדי לסייע לקורא, תקשור זה תוקשר מחדש [על-ידי לי וקריון] והוסף לו מידע לטובת הבנה ברורה אף יותר. לעתים קרובות, התקשור מול קהל מכיל אנרגיה שנושאת תקשורת מסוימת שהדף המודפס פשוט אינו יכול לחשוף. הנה אפוא להנאתכם מסר מועצם זה שניתן באטלנטה, ג׳ורג׳יה ב-14 בפברואר, 2015.
ברכות יקרים, אני קריון מהשירות המגנטי. לפני עשרים ושתיים שנים דיברתי אתכם על מה שמתרחש עכשיו. באותם ימים היה זה פוטנציאל, אבל עכשיו זו המציאות שלכם. לא הייתה זו נבואה כאשר אמרתי לכם אז שלא יתרחשו ארמגדון או מלחמת עולם שלישית. לא הייתה זו נבואה, אלא פוטנציאל רב עוצמה. הסיבה היחידה להימצאותי ולהתעוררותו של שותפי הייתה בגלל מה שאתם עשיתם. הניצחון הטמון בכך נופל בחיקן של הנשמות העתיקות, שמשלו בתודעת תזמון כל שהתרחש.
כל שהתרחש במשך השנים הללו היה פוטנציאל שהתממש. זאת אומרת שאנו רואים את הפוטנציאלים של מה שאתם עשויים לעשות, ומדווחים לכם על כך ורק על כך. הרבה ממה שאנו רואים עתה מתממש במהירות. כאשר אמרנו לכם בשנת 2012 שיבחר אפיפיור חדש, 13 חודשים לאחר מכן הדבר אירע. לא הייתה זו נבואה, אלא פוטנציאל. ראינו שהדבר יתרחש, כיוון שיש לנו את נקודת המבט הגבוהה והכרנו את חרדת האפיפיור המכהן, את מצב בריאותו של האיש וידענו גם שקיים פוטנציאל של אפיפיור ממוצא דרום-אמריקאי שיעלה ויבוא. כל הדברים הללו צריכים לשמש בגדר ״חבר את הנקודות״ עבורכם. אני מגיע פעם נוספת, לא עם נבואה, אלא עם מידע שניתן מתוך גישה מברכת של פוטנציאל.
״אנרגיה חדשה״ אמיתית נמצאת כאן
הייתי שמח להעניק לכם תקשור זה לפני עשרים ושתיים שנים, אבל לא הייתם מוכנים. עכשיו אתם יושבים באנרגיה שחזינו באותם ימים ואתם יודעים מה אירע. ברגע זה, אילו יכולתם לשייך רגש אנושי למקור הבריאה, היה זה רגש של שמחה והערצה – אולי אפילו ״גאווה״. אנשים יקרים, זה לא העידן החדש של הוריכם. אנו חוגגים אתכם על שהגעתם למקום זה בזמן!
המידע שאנו נותנים עכשיו הוא קריטי, כיוון שבכינוס שכזה, אלה שמקשיבים ושקוראים הם לוחמי אור ונשמות עתיקות. מונחים אלה מתארים בן אנוש שחווה היסטוריה ושאימץ את האמונה האזוטרית במשך עשרות תקופות חיים. בחיים הללו, רבים מכם התעוררו לחכמה המולדת של הרוחניות. לחמתם בקרבות האנרגיה הישנה כעובדי אור פעמים רבות, והתרגלתם לדרך שבה הדברים פועלים באנרגיה הישנה. במשך אלפי שנים, הפלנטה לא השתנתה במידה רבה, וייתכן שהייתם מעורבים בקרבות חושך-אור כלשהם שוב ושוב, ובשל כך באקאשה שלכם מקועקעים מה שאנו נכנה ״כללי הקיום הרוחניים״. אולם, עכשיו הם משתנים. לכן מסר זה מיועד לעובדי אור ולנשמות עתיקות, והוא כולל כמה מהתכונות עליהן דיברנו בעבר, וכמו כן, כמה חדשות. הערב אנו מביאים לכם כמה דברים חיוביים שעליכם לדעת באנרגיה זו וכמה תכונות שיהיו מי שיכנו אותן ״אזהרות לגבי אופן העבודה באנרגיה החדשה״.
התחלנו בשיחה זו בשבוע שעבר בעיר אוסטין [טקסס],* ולכן בואו נתחיל משם. יקרים, אנרגיה חדשה זו היא מונח ששמעתם במשך שנים. נאמר לכם: ״העידן החדש הגיע והאנרגיה החדשה מגיעה״. יקרים, היא הגיעה! עכשיו היא מתחילה לזרוע את זרעיה, והתכונות הן שונות מאוד ממה שחוויתם כאשר המתנתם לה. עליכם לדעת שהאנרגיות השאמאניות שבנשמות העתיקות שמאזינות ושקוראות עשויות למצוא כמה מהדברים הללו קשים ואף שרויים למחלוקת. זאת משום שהם מנוגדים להרגלים הרוחניים שנחוו בעבר, שעבדו ושהיו נכונים והולמים עבור רבים. אז בואו נמשיך היכן שהפסקנו.
יקרים, הכירו בבקשה ברעיון שכאשר אתם עוברים מרמה אנרגטית אחת לאחרת, השיעורים כבר נלמדו, ואז התהליכים משתנים ומתקדמים לרמה חדשה. יהיה זה מטופש מצדכם לשאת את אותם שיעורים ישנים שהשלמתם מן העבר ואל העתיד. אולם רבים מכם מנסים עכשיו לעשות דבר זה בדיוק.
המידע שניתן באוסטין – חזרה
הסעיף הראשון הוא סקירה וחזרה. אמרנו לכם שמנת האור שלכם, מטפורה למודעות ולתודעה החכמה שלכם, היא באנרגיה גבוהה וקלה יותר מאשר אי פעם בעבר. הדבר אפשרי בשל השינויים החיוביים שנחזו, שסיפרנו לכם שמגיעים [בכל הספרים של קריון], ובכלל זה ההיערכות מחדש של הרשת המגנטית (2002) ורשתות אזוטריות אחרות על הפלנטה. כלים רבים חדשים ביותר עומדים לרשותכם ודרכים חדשות לעבודה על הפאזל הזה ממתינות שתגלו אותן.
יקרים, אם תכנסו לאנרגיות החדשות הללו עם הליך ישן, אתם תתאכזבו. בשבוע שעבר באוסטין, קבענו הנחה זו: אתם נושאים עכשיו אור רב כל כך, שאתם יכולים להפסיק להתעסק בשליליות בדרך הישנה. שוב אינכם צריכים לשקול לבצע את מה שאתם מכנים ״ניקוי אנרגיות אפלות״ בחדר או בסביבתכם. קשה לכם לחשוב על כך, כיוון שרבים מכם עושים זאת באופן אוטומטי! הרשו לי להזכיר לכם מה היה דרוש באנרגיה ישנה יותר. קודם לפגישה או למדיטציה, אפשר שהיה עליכם לנקות את אנרגיית השליליות. הייתם מדליקים קטורת, מתפללים ושולחים למקום אור. אם מצאתם אדם שלילי או כל דבר שחשבתם שעלול להפריע לזרימת טוהר האהבה, יכול להיות אפילו שעצרתם ושעבדתם עמם בדממה עד שקיבלתם תוצאות. הייתה לכם דרך משלכם לברוא את האור הדרוש לכם ולנקות את החשכה שידעתם שנמצאת שם. עכשיו אנו אומרים – שנו זאת. מדוע? אתם לא יכולים להרגיש מדוע? זו השאלה האמיתית. האם אינכם מודעים לכך שהדברים שונים? אל תמשיכו לשאת את המטרייה כאשר השמש זורחת! הבינו שאתם שיניתם את האנרגיה של כל הדברים הסובבים אתכם.
באנרגיה חדשה ונגישה זו אתם נושאים אור רב הרבה יותר, שהנוכחות שלכם בחדר זה לא תאפשר חשכה. נקודה! זו אנרגיה שסוף סוף יודעת מי אתם! נוכחותכם לבדה די בה כדי לנקות אותה. חשבו על כך. האור שלכם כה גדול שהוא יחלחל לכל הדברים. אינכם חשים בכך? עכשיו, זה חדש ולכן עליכם לשמוע זאת בהקשר לפעולות העידן החדש, האדם האזוטרי. החשכה תברח מכם!
חלקכם אוהבים לערוך טקסים, שנראים כניקוי. המשיכו בכך, אך דעו שהם אינם הכרחיים לניקוי, כיוון שאתם שם ונוכחותכם לבדה עשתה זו. לכן במקום זאת, חשבו על כך כעל ״תִּבְנוּת״. במקום לנקות את השלילי, הכניסו לחדר את תבנית האנרגיה החדשה שאתם רוצים לברוא. שוב, הדבר יכול להיות נתון למחלוקת כיוון שאתם עשויים לומר: ״ראה את כל האנשים האלה שעלולים להיות שליליים במקום כגון זה. חשוב על כל הפגישות שנערכו כאן בעבר. אנחנו חייבים לנקות את האנרגיה הישנה הזאת שהצטברה במקום״. ואנחנו אומרים: ״אתם לא צריכים. לא עוד״. אם מאסטר היה נכנס לחדר הזה, האם הייתם עוצרים ומנקים אותו? התשובה היא לא. המאסטר מנקה אותו! אתם מבינים? זו השושלת ששייכת לכם ושלמענה עבדתם. תבעו אותה לעצמכם. אינכם צריכים לנקות. זה מה שאמרנו ביום ראשון לפני שבוע באוסטין [טקסס].*
עבור המרפאים – אנרגיות חדשות
מספר שתיים: הערב נועד למרפאים. ישנם רבים שמקשיבים לקולי עכשיו ושקוראים מאוחר יותר. מרפאים, לאיזה תהליך אתם רגילים? אם נהגתם לנקות בעבר, אינכם צריכים לעשות זאת עכשיו. התרגלו לכך. הנוכחות שלכם, לצד האדם ששוכב על המיטה או שיושב על הכיסא, די בה כדי לגרש כל שליליות. עכשיו, היושב בכיסא עלול לפחד, אבל זה כבר לא משפיע עליכם. אינכם צריכים ללבוש שיריון אזוטרי מסוג כלשהו כדי להגן על עצמכם מפני המטופלים שלכם. זה חדש. אתם נושאים מהות שהיא כה דגולה וכה יפהפייה וטהורה שדבר לא יכול לחדור דרכה. שום דבר! רק רציתי שתדעו זאת. שוב, האם המאסטרים ערכו טקסי ניקוי לפני שחוללו את הנסים שלהם? לא!
עתה, כתמיד, המטופלים שלכם יכולים באמת לברוא את השליליות שלהם, את חוסר האמונה שלהם ואת הפחד שלהם. זה לא ישתנה. אבל האופן שבו הם משפיעים עליכם כבר השתנה. עכשיו, הנה משהו שלא אמרנו בעבר. קיים תהליך התפתחותי שמתרחש בתודעה האנושות שפשוטו כמשמעו משפיע על אנשים רבים בדרכים שהם אינם מודעים אליהן. דיברנו על ״המולד״ בעבר.** זה הגוף הרוחני החכם, חלק הגוף שעמו אתם מתקשרים באמצעות בדיקת השריר. אולם, המולד מתחיל להשתנות.
הקשיבו, אם האדם, באמצעות בחירה חופשית, החליט שלא לבנות גשר מודע אל המולד ולא יודע עליו דבר, זה עניינו או עניינה. אבל המולד משתנה אצל כל בני האדם ללא קשר, לא רק אצל עובדי האור. זאת אומרת שהמודעות הרוחנית תהפוך לרטט גבוה יותר מיידית, אם האדם רוצה בכך. בני האדם יכולים לחיות את כל חייהם מבלי להכיר במולד שלהם, וזוהי בחירתם החופשית. אך אם הם יחפשו אותו או ינסו לבנות את הגשר למולד, האנרגיה תהיה גבוהה יותר מכפי שהייתה כאשר אתם עשיתם זאת! שוב, זוהי בחירה חופשית לחלוטין. אבל יותר מובלים באופן טבעי לתהות לגבי מהות קיומם.
כעת הרשו לי לספר לכם מה משמעות הדבר ולמה עליכם לצפות. מרפאים יקרים, אתם עומדים או יושבים מול המטופלים שלכם, והם עשויים להיות חסרי האמונה הגדולים ביותר שקיימים, אבל המולד שלהם עדיין פעיל – אפילו אם הם לא יודעים זאת. המתנה שלכם כמרפאים היא לסייע ל״אנרגיה של הריפוי העצמי״. אפילו דבר זה מתחיל להשתנות, כיוון שאתם מביאים אותם עכשיו למקום שיאפשר להם ל

המשך

הקשיבו, אם האדם, באמצעות בחירה חופשית, החליט שלא לבנות גשר מודע אל המולד ולא יודע עליו דבר, זה עניינו או עניינה. אבל המולד משתנה אצל כל בני האדם ללא קשר, לא רק אצל עובדי האור. זאת אומרת שהמודעות הרוחנית תהפוך לרטט גבוה יותר מיידית, אם האדם רוצה בכך. בני האדם יכולים לחיות את כל חייהם מבלי להכיר במולד שלהם, וזוהי בחירתם החופשית. אך אם הם יחפשו אותו או ינסו לבנות את הגשר למולד, האנרגיה תהיה גבוהה יותר מכפי שהייתה כאשר אתם עשיתם זאת! שוב, זוהי בחירה חופשית לחלוטין. אבל יותר מובלים באופן טבעי לתהות לגבי מהות קיומם.
כעת הרשו לי לספר לכם מה משמעות הדבר ולמה עליכם לצפות. מרפאים יקרים, אתם עומדים או יושבים מול המטופלים שלכם, והם עשויים להיות חסרי האמונה הגדולים ביותר שקיימים, אבל המולד שלהם עדיין פעיל – אפילו אם הם לא יודעים זאת. המתנה שלכם כמרפאים היא לסייע ל״אנרגיה של הריפוי העצמי״. אפילו דבר זה מתחיל להשתנות, כיוון שאתם מביאים אותם עכשיו למקום שיאפשר להם ליצור קשר עם המולד שלהם. זה מה שמסייע להם לרפא את עצמם. אתם תתחילו לראות דברים מסוימים כמעט באופן מיידי שלא ראיתם בעבר. אחד מהדברים הללו יהיה עניין טבעי בדברים האזוטריים של החיים, תחילתה של השאלה: ״מי אני?״
עכשיו, כדי לסייע לתהליך זה להתקדם מהר אף יותר, ברצוני לתת לכם הליך שרבים מכם כבר עושים באופן אינטואיטיבי. אני רוצה שתבקשו מהמטופלים שעל המיטה או הכיסא לעצום את עיניהם לרגע ולענות על שאלה אחת. בקשו מהם לענות בקול רם. כמה מכם כבר יודעים מה השאלה. אתם תשאלו: ״האם אתה/את נותן/נותנת רשות לריפוי?״ הם חייבים לענות בקול, הנהון לא יספיק כאן. אם הם עונים מתוך כוונה טהורה ולא רק ״זורמים״ אתכם, למולד שלהם יש רשות לדבר אתכם. זה המקום שבו ריפוי משמעותי יתחיל להתרחש. אתם תופתעו עד כמה טוב הדבר פועל באנרגיה החדשה הזאת, וכיצד היכולת שלכם כמרפאים מתעצמת! אנשים יקרים, האור שלכם לא יאפשר לשליליות להשתתף בפגישות שלכם. סלקו את הרעיון שאתם צריכים להגן על עצמכם. לא עוד. האור שלכם פורץ החוצה במידה שכזו שהדבר לא יהיה הכרחי. הדבר נכון לגבי המרפאים, לגבי כולכם, לגבי כל מי שעושה עבודת ריפוי כלשהי. זכרו שאלה זו בפגישות שלכם.
הגוף ״המאזין״ החדש
מספר שלוש: לעולם לא יהיה זמן בהיסטוריה האנושית שהוא עוצמתי ומשמעותי יותר מהזמן הזה, בכל הקשור לאופן שבו הגוף מאזין למה שאתם אומרים. ישנו תהליך, ותמיד היה, שבו תאי הגוף דרוכים למה שהבוס – אתם – רוצה. במשך שנים, ביקשנו מכם לדבר אל גופכם, לדבר אל המבנה התאי שלכם. עכשיו אנחנו אומרים לכם שהוא מאזין, אפילו כאשר אינכם מבינים מה אתם אומרים באופן אוטומטי! הוא מקשיב 24/7. אז מה אתם אומרים לו?
אלה זמנים שבהם דיאלוג שלילי יהיה בעל השפעה רבה יותר עליכם מכפי שהיה בעבר. חשבו על מה שאתם אומרים בעת שאתם מתנהלים בחיי היום-יום. מהי גישתכם כאשר אתם אומרים את מה שאתם אומרים, ובאיזו תכיפות אתם אומרים זאת? הגוף שלכם מקשיב. עובדי אור יקרים, חלק מההתפתחות הרוחנית שלכם הוא שהגוף, המולד, מודע עכשיו לכול. אתם עשויים לומר: ״טוב, זה נחמד״. זה יותר מנחמד; זה עוצמתי! אם לא תקשיבו לכך ותבינו זאת, אתם תמשיכו להזדקן באותה דרך ישנה כבעבר. לכן דיברנו על מחייבות (הצהרות חיוביות) יותר מאי פעם. הן הרבה יותר מסתם חשיבה חיובית. בכל פעם שאתם פותחים את פיכם, יש לכם אפשרות לתת הוראות לגופכם, והוא מאזין לכם כאשר אתם מדברים. למרבה הצער, אתם רגילים לספר לגוף שלכם שאינכם ראויים!
אני רוצה שתחשבו על מה שאתם אומרים. כאשר מישהו מתעניין בבריאותכם, ברוחניות, בכוונה או בהזדקנות שלכם, האם אתם אומרים: ״אני עובד על זה. אני מנסה?״ התוצאה היא שהתאים בגופכם אומרים: ״כן, היא עובדת על זה – היא מנסה״, אבל (כך נרמז) ״היא עדיין לא שם״. אני רוצה שתקשיבו לעצמכם כאשר אתם מדברים. האם אתם מעניקים מסרים מצמצמים לגוף שלכם?
אולי אמרתי די, אבל כמעט כל אחד מכם מגיע מתרבות שגאה בכך שהיא מזלזלת בעצמה בדרך כלשהי. זה הרגל ישן הנובע מדרכים ישנות שאמורות לייצג ארשת אדיבה. מישהו רוצה לתת לכם מתנה או לחגוג את יום ההולדת שלכם, כמה מכם אומרים אוטומטית: ״לא היית צריך?״ האם אתם מבינים שהמילים והפעולות שלכם אומרות: ״אני לא ראוי לכך״ למולד שלכם? הפעולות שלכם אומרות: ״אני לא ראוי״. אתם לא חושבים שהגוף שלכם שומע או רואה זאת? הוא רואה ושומע. הגיע הזמן לצאת מארון ה״לא ראוי״, עובדי אור! אתם חיים עם אלוהים בתוככם! אל תפחדו או תתביישו להצהיר: ״אני בריא, נרפאתי, אני נעשה צעיר יותר, אני שולט במצב״. לא ״אני עובד על זה״, או ״אני מנסה״. כך אתם אומרים לגוף שלכם שזה עשוי להתרחש יום אחד, אבל לא היום. זה ההבדל. ״אני ראוי לאושר. אני ראוי לשלווה בחיי. אני ראוי לפתרון בחיי״.
כאשר מישהו רוצה לתת לכם מתנה או לחגוג את יום ההולדת שלכם, אמרו באופן אוטומטי: ״תודה לך על המתנה הנפלאה הזאת!״ המולד שלכם ישמע: ״אני ראוי למתנה הזאת המביעה הוקרה מאנשים אחרים״. אז אהבו אותם בשל כך.
השינוי שחל במדיטציה ובתכונות רוחניות אחרות
מספר ארבע: מדיטציה. היא משתנה. ראשית, יתחילו להופיע מומחים צעירים יותר שהחברה תרגיש שהם לא מבוגרים דיים כדי להיות שאמאנים. אולם, האקאשה שלהם כזו, כיוון שהם זוכרים. הם מתעוררים לזמנים שבהם עשו זאת כל הזמן. לכן, מספר השנים שלכם על כדור הארץ בחיים האלה יהיה משני למספר תקופות החיים שלכם על כדור הארץ. אתם חייבים לראות זאת ולהבחין בכך. לכן הדבר הראשון הוא זה: אל תמשיכו לשייך תכונות זקנות לזקנים. שייכו אותן לחכמים.
אבל השינוי העיקרי יהיה האופן שבו אתם תופסים את המדיטציה ואת ״הכללים״ שלה. המדיטציה תתחיל להיפרד מהכללים הישנים של מי, איך וכמה. יקרים, עם כמות אור חדשה זו שאתם נושאים אתכם ועם לוחות הזמנים העמוסים שלכם, רק להיות עם הרוח בכל יום היא מדיטציה. קשה לכם למדוד זאת, כיוון ששוב אין זה עניין של זמן תלת-ממדי. זה עניין של תקשורת רב-ממדית.
לא כולכם אמורים לעשות אותו דבר בנוגע למדיטציה. האם זה מפתיע אתכם? מערכת האמונה האזוטרית שיש לכם היא לא דבר אחד לכולם. היא לא גנרית. היא מכבדת את נתיב חיי הפרט. אתם הופכים למומחים בתחום הרוחניות כיוון שהאקאשה שלכם מתחילה להתעורר. מה גילכם על כדור הארץ, מהיכן הגעתם ומה שעשיתם ידריכו את מה שאתם עושים בחיים הללו במידה גדולה הרבה יותר מבעבר. יהיו אנשים צעירים רבים שיתלהבו מהמדיטציה. צפו לכך. הם יעשו אותה במשך שעות, ויכול להיות שזו לא תהיה הדרך שלכם. תוכלו אולי לומר שהם ממלאים את מכסת המדיטציה עבורכם.
דבר זה חדש על הפלנטה ובייחוד חדש כיוון שרבים מהאנשים הצעירים ירגישו בכך ראשונים. צפו לכך שאפילו הם לא יסכימו בינם לבין עצמם לגבי השאלה כיצד לעשות זאת. זו אנרגיה חדשה עבורם ועבור בני גילם. האחד יעשה זאת באופן שונה מן האחר. אבל רבים יהיו לוחמי מדיטציה, עם ״מם״ גדול על חזם. [חיוך] כמה מכם יראו זאת ואתם תנידו בראשכם ותגידו: ״זה לא בשבילי״, והרוח על כתפכם תאמר: ״תודה שראית זאת, אדם חכם וזקן״. זה בשבילם. מה שיש לנו עבורכם במקום זאת הם חיים רחומים, צעידה יום אחר יום בכיוונים שונים, ובריאת מהות נלהבת עם חמלה וללא כעס. הדבר מעשי ומייצג את כל הדברים עליהם דיברנו עבור נשמה מפותחת ועתיקה מאוד. העבודה שאתם תעשו תהיה שונה משלהם. הם ״נשמות עתיקות מתחילות״ ועכשיו אנו נכנסים להתמחות. אל תופתעו כאשר עבודה רוחנית בסיסית לא תהיה דומה אצל כולם. האין זה הגיוני שאתם שונים מאוד בנתיבי החיים שלכם? אז כבדו הנחה זו ללא ״דוקטרינה זהה לכולם״. אין ״נכון ולא נכון״ ביחס למדיטציה, אלא מה שמרגיש נכון לחייכם ולעבודת החיים שלכם.
יקרים, כמה מכם מנידים בראשכם ואומרים: ״ובכן, האם משמעות הדבר היא שאנו לא אמורים למדוט?״ כמה ליניארים אתם יכולים להיות? אני רוצה שתחושו בנוח. אני רוצה שתבינו זאת. בני האדם רוצים שסמכות גבוהה יותר תאמר להם מה לעשות וכיצד לעשות זאת. הדבר מתחיל להשתנות. אתם לא מרגישים בכך? צאו מהדפוס שבו אתם מבקשים אישור מסמכות גבוהה יותר. הסמכות הגדולה ביותר היא זרע הבריאה שבכם. האינטואיציה שלכם תעניק לכם את התשובות לשאלות החיים הקשות ביותר.
האינטואיציה שלכם תאמר לכם כמה זמן למדוט, אם בכלל, ומה לעשות כאשר אתם מודטים. אינכם צריכים לפנות למישהו ולשאול: ״זה בסדר?״ או ״האם יש ספר?״ הימים האלה חלפו. יקרים, כן יהיו מנהיגים בקהילה האזוטרית, אבל הם יהיו יועצים חכמים ולא דיקטטורים רוחניים. הניחו לכם להנהיג באמצעות האהבה והחמלה שלהם, ולא עם מידע וכללים האומרים לכם כיצד אתם אמורים לחיות את חייכם. הניחו להם להנהיג באמצעות דוגמה אישית ולהראות עד כמה אתם עוצמתיים, ולא עם כללים או הוראות מה לעשות וכיצד לעשות זאת, או עם דוקטרינה שהיא זהה עבור כולם. הניחו ל״מה, למה, כמה ומתי״ לנבוע ממקור הבריאה שבתוככם. אם אתם יכולים לעשות זאת, אתם תגלו את התכונות בחיים שנכונות עבורכם, לא עבור ה

המשך

אתם תגלו את התכונות בחיים שנכונות עבורכם, לא עבור ההמונים. הדבר מוביל אותנו למספר חמש.
שינוי – לא כל כך נוח
מספר חמש: בנומרולוגיה בסיסית, מספר חמש מסמל שינוי. אני רוצה שתכירו בשינוי, שתחושו בנוח עמו ושתקבלו את השינוי שהוא כימי בגופכם. אני רוצה שתכבדו את השינוי, שתכירו בו ושתקבלו את השינוי הפסיכולוגי שבגופכם. האקאשה שלכם תתחיל למסור לכם מידע שונה וחכם מאוד בעת שהרטט שלכם יתחיל להתגבר. אתם תגלו שמי שחשבתם שאתם עשוי להשתנות. הרגלים, טובים ורעים, עשויים להיעלם. טובים ורעים. בתהליך זה, בני האדם עלולים להיבהל. נכון שזה מעניין? למה ששינוי באנרגיה חדשה עבור נשמות עתיקות יעורר פחד?
בכל פעם שחל שינוי בדברים אליהם אנשים רגילים, בני האדם מפחדים. לכן אנו מבקשים שינוי בתפיסה ושכתוב חכם של הטבע האנושי. אני רוצה שתתחילו לקדם בברכה את השינוי בחייכם ושתראו אותו באור חיובי. יהיה אשר יהיה. כך תיערכו מחדש עם האנרגיה של כדור ארץ חדש ותוכלו לשרוד ולהישאר בחיים! זה עד כדי כך חשוב.
אתם תפתחו הרגלים חדשים, שיחשבו כטובים וכרעים, והם יצאו הישר מהאקאשה שלכם שתהפוך פעילה יותר ויותר. הדבר ידאיג רבים מכם שיאמרו: ״מאיפה זה הגיע?״ אתם תאהבו את ההרגלים הטובים ותפקפקו באחרים. עכשיו, הטובים עשויים לבוא באופן שמוותר על תשוקות והרגלים רעים ישנים, וכמו כן להשפיע במידה רבה על מה שאתם רוצים לאכול. שינוי עיקרי בתזונה עשוי לזעזע ולהפתיע אתכם, ואתם יכולים לרדת במשקל או לעלות במשקל כרצונכם. כל שביקשתם בנוגע לבריאות הטובה ביותר עבור גופכם דומה ש״ישתלט״ על התאים שלכם.
האקאשה מתחילה להיערך עם ״אירועים מתקופות חיים תרבותיות רבות״. מושג זה מייצג את מספר תקופות החיים שהיו לכם בתרבות מסוימת אשר בה אכלתם וחייתם בדרך מסוימת. אלה הופכות לכימיה שהגוף שלכם רוצה עכשיו. מה דעתכם על כך? הדבר יהיה במקום מזון מהיר או קניית מזון רגילה. מה דעתכם על כך? אז כמה מכם ״יזרמו״ עם זה וכמה יפחדו? מה שאני רוצה שתעשו הוא להירגע ולהניח לרוח לבנות את בן האנוש החדש בתוככם. האם אתם יודעים כיצד כינינו זאת? זה תהליך שאף אחד לא ציפה לו: התעלות בעודכם בחיים. אלה אתם, נכנסים לאנרגיה החדשה בעודכם בחיים – תהליך שבעבר התרחש רק באמצעות גלגולים. האם אתם שומעים את מה שאני אומר? בעבר היה עליכם למות, לחזור ולהיערך מחדש כדי לעשות את מה שעכשיו אנו אומרים שאתם יכולים לעשות בעודכם יושבים שם. זאת אומרת, אם לא תפחדו מהתהליך.
המולד שלכם חייב לעבור תכנות מחדש. אמרנו לכם זאת בעבר ועכשיו אתם עושים זאת באמצעות מחייבות, מחשבות חיוביות ובאמצעות הפעולות שאתם משנים עתה [פעולה רחומה]. המולד רגיל לרעיון ישן שגלגול הנשמות הוא המנוע להארה. אתם חייבים למות ולחזור כדי להפיק תועלת ממה שלמדתם, אבל עכשיו אין בכך עוד צורך. מדובר במשהו חדש. נתנו לכם תקשור בעבר שדן בנושא.**
אני רוצה שתחשבו על כך באופן הבא. כמה מכם הרגישו שהייתם ״בצרות״ בשנים האחרונות? ״צרות״ שנעות מסכנת חיים לשינויים רוחניים לא נוחים, להרגשה שמשהו השתנה. אני רוצה שעכשיו יהיה לכם עוז הנפש לחגוג את הבעיות! זה עתה נערכתם מחדש, אנשים יקרים. אולי נערכתם מחדש ואימצתם דברים מן העבר שיסייעו לכם להיות בריאים יותר ולחיות זמן רב יותר. אולי חייתם מאות שנים בתרבות כלשהי ורק כמה שנים בודדות בתרבות הנוכחית? אתם לא חושבים שהמבנה התאי שלכם רוצה את התכונות הנוחות ביותר – את המזונות הישנים? אם תשיבו בחיוב, אתם תהיו עדים לשינויים כימיים בגופכם שמטרתם להעניק מקום לבן האנוש החדש. מדובר בבן אנוש שהאקאשה שלו מתחילה להיות מורגשת. התפתחות רוחנית החלה.
מתרחשים שינויים שאף תרופה לא יכולה לחולל. הם קשורים לבריאות בסיסית. מה נמצא בדמכם? האם עשיתם בדיקת דם לאחרונה? אתם עשויים לגלות שאפילו הוא השתנה. סוג הדם לא ישתנה, אבל האיזון של תכונות אחרות כן, בגלל מה שאתם אוכלים.
והנה הדבר החשוב שאני רוצה לומר לכם על הדברים הללו. אם הדברים הללו גדולים מדי, חלקכם מרגישים בהם באופן עמוק ואתם חוששים בשל כך. מה אמרתי בנוגע לפחד? הפחד עוצר את האור. אתם באמת רוצים לעצור את תהליך השינוי הזה? לשם כך חייתם, והוא מתרחש כיוון שאתם חיים בזמנים חדשים אלה. אם ברצונכם להמשיך, התשובה, יקרים, היא להפסיק לפחד מהאור שהוא אתם. הבינו שאנרגיה לה לא ציפיתם נמצאת כאן. זה היה מספר חמש.
קפסולות הזמן וההתפתחות הפלנטרית
מספר שש: מספר שש הוא ספרה אלוהית. הוא מציין את העצמי הגבוה ותכונות רבות אחרות שמתייחסות למערכת רוחנית שיש בה הולמות וחמלה. קפסולות הזמן של הפלנטה הזאת נפתחות ומתחילות להעביר לכם כמות רבה של אנרגיית התפתחות רוחנית מהירה שלא ניתן עדיין להסבירה. אם תשאלו: ״מה הן?״ התשובה היא: ״כן״. גם על נושא זה דיברנו בעבר.***
יקרים, חכמת אנשי קדם אמרה לכם שאינכם יכולים להגדיר נומרולוגית את מספר המאסטר 44 ואת מספרי המאסטר שבאים אחריו. הסיבה היא שאין לכם עדיין את התודעה הדרושה כדי להבין את מהותם. אינכם יודעים את שאינכם יודעים. אם תוכלו לקבל זאת, תוכלו להבין שישנם דברים שעדיין לא ניתן ליודעם, אז תרגישו בנוח עם הספרה שש.
קפסולות הזמן הללו מאבותיכם הקדומים שזרעו אתכם נפתחות משום שעברתם את הסמן בשנת 2012. הן מזרימות את התכונות הרב-ממדיות שלהן אל רשתות הפלנטה [הרשת המגנטית – הרשת הקריסטלית – רשת גאיה]. הן מזרימות אנרגיית חיים חדשה באמצעות התפתחות מהירה. כל הדברים הללו נקלטים תחילה על ידי הנשמות העתיקות, והדברים עליהם דיברתי עתה – מסעיף אחד עד חמש – מתאפשרים בשל כך. אלה הן אנרגיות מזרזות שאינכם מכירים עדיין, שבסופו של דבר יהיו אחראיות לחשיבה מפותחת ולחכמה גוברת. שנים מעכשיו אפילו יהיו לכם שמות עבורן בפסיכולוגיה.
כל הדברים הללו קשורים להיגיון בריא ולחכמה. אולם אף יותר מכך, לסוג של ידיעה שתתחיל להתרחש שבסופו של דבר האנושות תקבל כ״כאלה הם פני הדברים״, והם יכנו זאת ״הטבע האנושי החדש״. החמלה תגבר ותשנה את מה שהציבור רוצה לראות בסרטים, בטלוויזיה ובאינטרנט. חכמה רבה יותר תתחיל לאט להראות את פניה. הנטיה לבגרות ולשלום על כדור הארץ החלה. כפי שתואר בעבר, האנרגיה הישנה של הפלנטה לא תשוב ותתגלגל כישנה. לאט, היא תחוסל, ממש כפי שבית הספר היסודי נעלם מחייכם האישיים כאשר התבגרתם.
הנטיה לבריאות ולחיים ארוכים תשגשג, והרבה יתגלה וישתנה כדי לאפשר זאת. המודעות הרוחנית של ההמונים תגיע בשלב מאוחר הרבה יותר, כאשר ההיגיון הבריא של המין האנושי יתחיל ״לחבר את הנקודות״. אמרתי לכם שזה יהיה קשה, כיוון שרבים מכם ראו את העתיד כסוג של התפוצצות רוחנית. התפוצצות שכזו לא תתרחש. העתיד יראה שינוי מודעות איטי והגיוני שיוביל אחרים למודעות. כך זה עובד.
האנרגיה שסובבת סביב הפלנטה תהפוך בסופו של דבר לדרך החשיבה שלכם ותשנה את האנושות לקבוצת נשמות קלילה יותר ובעלת רטט גבוה יותר. במסגרת תהליך זה, עוני ומחלות יעלמו, בעיות חברתיות יהפכו מאוזנות יותר, הסובלנות תגיע לרמה חדשה וגבוהה יותר והמצאה חדשה תהפוך את ההישרדות לקלה הרבה יותר. שום דבר מכל אלה לא יהיה קשור לרוחניות כפי שהיא נתפסת. עדיין לא.
לכן, כאן ישב האתאיסט והאגנוסטי שידעו על תוחלת החיים הארוכה יותר, על השלום שעל כדור הארץ ועל החמלה. אולם הם לא ישייכו אותם לשום דבר ״חיצוני״. זאת משום, שעבורם, הדברים יהיו אינטלקטואלים, אינטואיטיביים ו״ככה זה״. הם יקראו לכך ״הטבע האנושי המתקדם החדש״, והם לא ידעו מהיכן הגיע. עדיין לא. האינטלקטואלים יבחנו את ההיסטוריה ויאמרו שהעידן הברברי נמשך עד שנת 2012, אז החלו בני האנוש להפוך חכמים יותר. בעוד 100 שנים, אתם תבחנו את ההיסטוריה ותראו אנושות שהייתה שונה מאוד ואלימה הרבה יותר. הסוציולוגים יוסיפו רמת צמיחה חדשה לטבלה שלהם, כיוון שהיא תסמן שינוי בחשיבה שלא נראה מעולם קודם לכן. הוא יראה כסוף חוסר הבגרות האנושית ותחילת האנושות החכמה. אבל במשך זמן רב מאוד, לא יהיה קונצנזוס לגבי ״האלוהים הפנימי״. במקום זאת, תהיה סובלנות רבה יותר כלפי מערכות האמונה.
אבל אתם ואני נדע את הסיבה לשינויים. קפסולות הזמן נפתחות והן מזרימות אליכם את האנרגיה המזרזת של ההיערכות מחדש של התודעה. היא מגיעה מהוריכם, אלה שזרעו אתכם, הפליאדים, שאוהבים אתכם אהבה עזה, כהורים האוהבים את ילדם, אבל באופן שונה ביותר. הגאווה שהם חשים כלפיכם, כיוון שעברתם את הסמן, כאשר הם צופים בכם חווים את סחרורי החושך והאור, היא מוכרת. כיוון שהם עשו זאת גם כן. הם התבוננו כיצד אתם מתמודדים עם מה שחשוך עדיין על הפלנטה שלכם, ועד כמה לבכם כואב לנוכח המראות והמוות שמתחולל עליה. הם שקטים, כיוון שהבחירה החופשית שקובעת באיזו מהירות תשנו את הפלנטה שייכת לכם בלבד, ואתם עובדים על הפאזל, כפי שהם עבדו.
הידיעה שמחזור קיים בכל הדברים והולמות השיעורים שנלמדו, תעניק לכם חכמה רבה יותר. כל הדברים הללו זורמים אל הרשתות ברגע זה. קשה לדבר על כך, כיוון שאינכם יודעים את שאינכם יודעים. ההורים שזרעו אתכם ראו זאת והם יודעים לאן זה מתקדם, והם עוצרים את נשימתם, צופים בכם פותחים את הדלת למה שה

סיום

הידיעה שמחזור קיים בכל הדברים והולמות השיעורים שנלמדו, תעניק לכם חכמה רבה יותר. כל הדברים הללו זורמים אל הרשתות ברגע זה. קשה לדבר על כך, כיוון שאינכם יודעים את שאינכם יודעים. ההורים שזרעו אתכם ראו זאת והם יודעים לאן זה מתקדם, והם עוצרים את נשימתם, צופים בכם פותחים את הדלת למה שהם כבר חוו.
יידרש זמן לשם כך, אבל אתם פתחתם את הדלת, וככל שהזמן נמשך, אתם תגלו במה מדובר. אתם תוהים מדוע אני, קריון, מאוהב באנושות? הרגע אמרתי לכם, כיוון שראיתי זאת בעבר. וכך גם האחרים – אלה מאוריון, הארקטוריאנים ושמות אחרים ששמעתם בעבר. הם כולם חוו זאת; כולם צופים בכם עכשיו; כולם חוגגים את חייכם עכשיו. חלקכם יבינו וידעו שאני צודק, ואחרים יצאו מכאן הערב או יקומו ממושבם, כשהם תופסים רק בקושי, או בכלל לא, את המידע הזה. זו בחירה חופשית והיא זוכה בכבוד; היא זוכה בכבוד רב כל כך, אצל כולכם. הרוח לא שופטת. אם תלכו ותחשבו שזו הייתה פגישה נחמדה ולא יותר, כמות זהה של ישויות מלאכיות יצאו איתכם מהדלת ככמות שמלווה את אלה שהיו מרפאים מאות שנים, או ככמות שמלווה את השאמאנים. כל בני האדם נבראו שווים. משמעות הדבר היא שיש לכם פוטנציאל רוחני זהה – הבנת הבורא שבתוככם. זה המסר להיום. אה, בני אנוש, זה לא העידן החדש של הוריכם. זה העידן החדש שלכם.
קריון
לינק
http://ahavabooks.com/זה-לא-העידן-החדש-של-הוריכם/

חני3332

New member
תודה רונית מרגש

למעלה