זה לא יאומן איך הזמן עובר מהר

זה לא יאומן איך הזמן עובר מהר

אז שבוע הבא יש לי כבר מפגש סיכום של המסע שלי(סוף סוף אני פוגש את המדריך התותח שלי...איך התגעגעתי) אז כמעט 3 חודשיים עברו מאז החוויה הכי חזקה\משמעותית\מעצבת וכל מילה אחרת שאתם יכולים להגיד על המסע הזה.זה הדבר הכי חזק שעברתי במהלך החיים שלי.חיכתי לזה כל כך הרבה שנים ולשמחתי היה לי מסע מדהים מדהים וחזק מעל לכל ציפייה שהיתה לי לא יאומן שאתה מחכה לחוויה הזאת כל כך הרבה זמן ושאתה נמצא שם זה עובר בכזאת מהירות. אני כל כך מקנא במי שעומד לפני המסע הזה.אני מקנא בהתרגשות בפרפרים בבטן בחוסר ודאות שלפני בחששות שתכלס לכולם זה אותו הדבר.בקיצור מקנא בכל מי שעומד לצאת למסע הזה. אני בטוח שאני יעשה את המסע הזה שוב פשוט בטוח זה חובה ואפילו אולי אצליח להגשים חלום קטן ואפילו להיות מדריך של מסעות לפולין שזה סוג של חלום... בקיצור סליחה על החפירה הארוכה למי שעומד לנסוע תתרגשו תחווו כל רגע ורגע תנצלו כל רגע ורגע תסעו עם ראש פתוח למי שנסע כבר אנחנו עכשיו שגרירים של כל 6 המיליונים ושל הניצולים ושל מדינת ישראל לעמן כולם יזכרו ולא ישכחו שתיהיה שנה טובה לכולם

H i L a L u S

New member
אני בדיוק חושבת כמוך.

גם אני נורא מקנאה בכל אלו שעומדים לצאת למסע המדהים!
וגם אני חושבת לחזור לפולין
(אני יותר בקטע של אשת שב"כ חח סתם
),פולין בשבילי זה עולם אחר,פשוט רואים דברים בצורה שונה. ולאלה שעומדים לצאת למסע-תנצלו באמת כל רגע!אתם פשוט לא מבינים באיזו מהירות הזמן טס!
ותהנה במפגש סיכום!

חייםלוי

Member
מנהל
תהנה ממפגש הסיכום

נראה לי שאתה תתאים להיות מדריך של מסע כזה. כבר שנתיים שאתה ממש חי את הנושא בהעמקה ובהתלהבות.

כל כך נכון

וואי... הייתה לי פגישת סיום לפני שבוע... היה פחות ממה שציפיתי... אבל אני מקווה שעוד חודש בערך נעשה פגישת סיום של האוטובוס שלנו....ולא כל המשלחת.... לכל אלו שנוסעים... תנצלו כל רגע שאתם שם בשביל ללמוד... בשביל לנסות להבין מה הלך שם... ועד כמה שזה קשה גם להנות מהחברה ומהתמיכה של החברים... אני כל כך מתגעגעת להרגשה של לפני הנסיעה... של ההתרגשות... של הלא נודע...

כ"כ מסכימה איתכם

אנשים שעומדים לצאת לפולין אני כ"כ מקנאה בכם אני זוכרת את עצמי לפני המסע מלאת פרפרים וחוששת מהלא נודע והכל ואין המסע הזה היה החוויה של החיים שלי בחיים אני לא אשכח אותו ואם במקרה יש פה מתלבטים אם לצאת או לא אז התשובה שלי היא כ-ן!!!!! תצאו זאת חוויה

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif כתבת דברים חזקים

גם אני מקנאה, . .ואם יהיו עוד הזדמנויות אשקול ברצינות לצאת.

כל כך נכון...

עברו כבר שנתיים וחצי מאז שחזרתי מפולין אני כבר חצי שנה בצבא.. הזמן טס... אגב, הצבא רק גרם לי לחשוב יותר על פולין ואני בטוחה שכשאהיה קצינה (ואני אהיה קצינה) אבקש לנסוע לפולין במסגרת "עדים במדים"

למעלה