זה לא ייתכן! זה לא הגיוני!

Dror Lavie

New member
זה לא ייתכן! זה לא הגיוני! ../images/Emo60.gif

לדרור יש רעיון גאוני! תראו אני מתחיל סיפור עכשיו, מישהו אחד קורא אותו וממשיך, אם אתם קוראים אותו אתם חייבים להמשיך, ואם אתם רואים שיש המשך תקראו רק את ההמשך ותשלימו ככה שלא תדעו מה יש בהתחלה ואז ייצא כזה סיפור מוזר! אההה ואל תמשיכו את הסיפור בכותרת! אוקיי? אז אני מתחיל: היה הייתה כינה נחמדה בשם יפה, יפה הסתובבה והסתובבה על ראשו של יצחק הגמד, יצחק הגמד כעס עליה ולכן שם תרסיס נגד כינים על ראשו. השיערה היחידה של יצחק הגמד נשרה לו. הוא בכה ובכה עד ש...

Charmed 4ever.

New member
המשך

עד שהוא הבין שבעצם עכשיו לא יהיו לו כינים יותר. בעוד הוא מתהלך לא ביער, יצחק הגמד פגש בנילס, ילד שכווץ למימדי אוגר (חיחי), הוא לקח את נילס אליו הביתה ושניהם ישבו להם ושתו כוס תה, בעוד יצחק שותה, ונילס מתרחץ בתה
נשמעה דפיקה על הדלת....

Charmed by love

New member
המשך

בדלת עמד איש גדול. גדול מאד. הוא התחיל לצעוק על נילס הקטן שיפסיק לנטוש אותו ביער לבדו! נילס קפץ על כתפו של האיש הגדול. והם נעלמו באפלה...

Dror Lavie

New member
המשך

לפתע נראה אדם גבוהה, בעצם הוא היה רגיל אבל ליד נילס הוא היה נורא גבוה, בלודיני, עיניים מדהימות, נילס היה בטוח שהוא הומו! פתאום הוא עשה לנילס: "היי! אני אלכס! אתה בא לאכול גלידה?" נילס כמובן שמח! הרי לא כל יום פוגשים הומו שמציע לך לאכול גלידה...!

Hadar Mariano

New member
המשך

ניילס ואלכס יצאו לדרכם. כשהגיעו לגלידריה הם ישבו ואלכס הזמין אותו לגלידה כי הוא טחון. ניילס התסכל עליו כל הזמן אבל אלכס לא ראה כי השיער הבלונדיני והחושני שלו הפריע. ניילס לא יכל להתאפק יותר. "אתה הומו?" הוא שאל.

למעלה