זה לא כלכך נעים לראות סניף שרוף..

זה לא כלכך נעים לראות סניף שרוף..

מחר בשעה 10 בבוקר מול בניין העירייה[ליד הקניותר..באיזור..] ה פ ג נ ה ! בנושא הסניף שאין לנ"צ!-לפני חודשיים נשרף הסניף[שרפו אותו יותר נכון!] וראש העיר עדיין לא עשה שומדבר מועיל בנושא! החורף בא, ואיפה נעביר ימי פעילות? צריך מבנה! מחר ממשיכים להפגין[היום היתה גם הפגנה!-נ"צ אימפריההההההההה!!
] נשמח אם כל אחד יבוא לעזור ולתמוך!
זה מאוד יעזור!

SoulDancer

New member
../images/Emo45.gif

אנשים זה כל כך חשוב.. מעבר לזה שההפגנה כן מעלה את המודעות למכבי [שזה חשוב] היא מעלהאת המודעותלזה שלנס ציונה אין איך להעביר פעילויות... מעבר לזה, העירייה גם דיי לא נותנת לנו לבטא את הדעות שלנו כנוער ובכלל חוסמת להמון תנועות נוער את הזכות לפרסם דברים.. [אבל זה כבר סיפור אחר.] היום הנוע"ל של נס ציונה באו ועזרו וזה יהיה מאוד נחמד אם יהיה ייצוג של נס ציונה! אם הבעייה היא להגיע מוקדם, אתם מוזמנים לישון אצלי בלילה...=) תבואו! זה חשוב!!

SoulDancer

New member
*ייצוג של מכבי צעיר ארצי!!

[לא יודעת אפילו למה יצא לי ייצוג של נס ציונה..חחח]

yael lavon

New member
יסמינייי!!

אני רוצה לבוא לישון אצלךך אבל בלי שום קשרר P: ועם יצא אני יבוא בשימחה:]

../images/Emo45.gif

מסכימה. אנחנו נילחם עד הסוף!
"אתמול בחמש אחרי הצהריים הלכנו עם אמא למכולת ובדרך ראינו..שהסניף שלנו שרוף!=O זה לא כלכך נעים לראות סניף שרוף.." וחייבים מבנה חלופי!

assafein

New member
בעע.. אין אפשרות להגיע../images/Emo10.gif

בכל מקרה הפצתי את ההפגנה הזאת לכל מי שיש לי במסנג'ר ובאי סי קיו.. פעם הבא(אם תהיה) תנסו להודיע על זה דרך הרכזים שכל הארצי יבוא...

מאיה888

New member
../images/Emo45.gif

אני חיייבת להגיד, שזה היה ממש כיף:) ד"א, רציתי להגיד שוב תודה,על כל התמיכה..באמת.. "אין חינוך בלי תנועה,אין תנועה בלי תמיכה"

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאננני../images/Emo45.gif

נורא רוצה להגיע ולהביע תמיכה ואולי לנסות להביא עוד בוגרים מהסניף שלי [גדרה].. באיזה שעות אתם עומדים שם והאם זה יהיה רק מחר?! בכל מקרה, יש לכם את התמיכה שלי [לא שזה עוזר או משווו חחחXD ]

מאיה888

New member
אנחנו נתחיל בשעה 10,

אני לא בדיוק יודעת כמה זמן נעמוד שם.. ובואי נקווה, שלא נצטרך לעשות עוד=) ושמחר יעזור..אבל אם יהיה צורך,אני מניחה שנעשה שוב. תודה רבה,באמת, זה עוזר,מאוד,זה מחמם את הלב=)

A m b a G a l

New member
רציתי ללכת,, אבל אין לי עם מי..

וראיתי את ההודעה רק עכשיו... ברגע שתדעו בקשר להפגנה ביום רביעי תודיעו לנו, כי ככל שנדע מוקדם יותר ככה יותר סיכויים שנבוא :)

נס ציונה, כל הכבוד.

מציעה לכתוב גם עצומה ולהחתים עלייה אנשים.. להעביר אותה לעייריה. לא יכולה היום כי יש לי מבחן עוד שעה וחצי..
כל הכבוד.

יפה. אשמח לעזור. ../images/Emo13.gif

בהצלחה. ואגב, אני לאחושבת שרק העייריה קשורה לסניף חדש... זה צריך לבוא גם מההנהגה. לא?

שלא מתאמצת מספיק!

אם היא היתה מתאמצת מספיק כבר היה לנו מקום חלופי.. היא יכולה להפשיע!!!!!!!! שתתאמץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ!!איפה היא??

מאיה888

New member
אני הלכתי דיי באמצע..

אבל כשהייתי,לא היה משהו.. ראש העיר אמר שזאת אשמתנו (!!) שהסניף נשרף..שלא שמרנו עליו.. נו באמת, כי אנחנו פשוט מאוד רצינו שזה יקרה.. אשמח אם יעדכנו אותי במה היה...

לא תאמינו!!../images/Emo13.gif

יש לנו סניףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!זמני!
ושחר רובין כזה תותחחחחחחח
אעאעאעאעאע
[שחר, מגיע לו, שלוש ארבע!חחחח
-סניף נ"צ יבינו!
] מקלט מול העירייה
גדול
עם מאווררים ו.. מ ל א ציוד!!!!
אז מגיע כפיים לסגן ראש העיר- שחר רובין האחראי על החלק של הנוער בעיר!
הוא בוגר תנועת מכבי לשעבר[כן כן!] והוא היה שם כדי לתמוך והיום הוא היה כזה מקסים
הוא ממש עזר..ויש מלא ציוד שישמר בזכות רכז הטכני[התותח!-שעכשיו יהיה לו על איזה ציוד לשמור
-רועי!!] והוא גם נתן לנו לעשות טלפונים מהמשרד שלו[שחר הזה!!
חחחח-תראו עד כמה הוא נחמד!!!!!!!
] אז שיהיה לנו המון בהצלחה!
והוא אמר שתוך חודשיים- והוא מגזים הוא מאמיןם שנחזור לסניף הבית שלנו!חחחח
שחר
[מגיע לו באמת, הוא הכי תמך בנו בעולם!!לפחות ביומיים האחרונים!
] ועד כמה שהוא יגיד שההפנה לא עזרה..זה כן הזיז משו..אפילו אצלו!
אז יש לנו סניף זמני ואני מקווה שההודעה הבאה שלי בנושא תיהיה על הסניף החדש והמשופץ שלנו!! יואווווווו איזה כייף!!!

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחןן! וכל סניף נ"צ../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה לשמוע שהכל הסתדר ושיש לכם מקום חלופי [מה גם שיש בו מאווררים- אבל זה לא רלוונטי לימי החורף הקפואים האלה חחחXD] ובאמת כל הכבוד לסגן ראש העיר שלכם.. פעם מכבי- תמיד מכבי..:) מחכה להודעה החגיגית שחזרתם לסניף האהוב והמשופץ שלכם....

למעלה