זה לא כל כך קשור אבל אני מוכרח!!!

הגבוההה

New member
זה לא כל כך קשור אבל אני מוכרח!!!

לכל מי שמקבל עותק זה....... בין אם אתם מבינים ב"כוכב נולד-עם צביקה הדר" ובין אם אתם לא מבינים, אני ממש ממש מעריץ את נינט טייב אישה כריזמטית עם כישרון טבעי כאשר תשמעו אותה יהיו לכם צמרמורות..ואין לי פשוט מילים להביע את השיר שלה.......ואני אעריך אם לפחות תואילו לקרוא את מה שרשמתי......... ואני מתחנן לכולם אם אתם רוצים לעזור לי ולהראות לעולם שנינט טייב שולטת וכובשת ואם אתם לא מאמינים לי אתם יכולים להוריד את השירים שלה בקאזה אני מבטיח דמעות מראש! אז בבקשה תצביעו עבור נינט טייב.יום חמישי-ערוץ 2-שמונה וחצי. http://www.keshet-tv.com/program.asp?progID=723 להצביע יותר מפעם אחת....תודה..... נ.ב: אני הולך להופעה של כוכב נולד אם יש לכם רעיונות לשלטים לכבוד נינט טייב שאולי יראו אפילו את השלטים שלכם שאתם המצאתם בטלויזיה אז אנה רשמו לי ואני אדאג שיראו את זה בטלויזיה..... בתודה מראש "ההאיש הגבוההה" 198190842 אם אתם גם יכולים להעביר הודעה זו יהייה נחמד מצידכם!
תודה מראש!!!

חמוד.

זה לא המקום. אני מכיר את התוכנית ומעריך מאוד את כשרון השירה של נינה טייב, אך מה שאתה עושה הוא פסול לחלוטין. אולי אפילו מסוגל לפסול אותה מהתוכנית. רוצה לברר?

הגבוההה

New member
כפרהההה../images/Emo10.gif

מה זאת אומרת יפסול אותה מהתוכנית אין מצב כל אדם שני שאני מכיר עושה כזה דבר כדי לפרסם את מי שהוא רוצה..........

זה באמת יכול לפסול אותה...

כדאי שתפסיק עם זה, כי זה יכול להחשב כסוג של פרסומת, יעיפו את נינט, ולך שהיא תוכיח שהיא לא אמרה לאנשים להעביר את זה! (העם בוחר מורן גמליאל, למרות שהוא לא עלה לגמר,....)

למעלה