זה לא כ"כ המקום אבל...

dorlim

New member
זה לא כ"כ המקום אבל...

היום יצאתי ממודיעין לכיוון ירושלים בכביש 443 ובאמצע (בדיוק מתחת לכפר הערבי ובעיצומה של תפילת יום השישי
) האוטו התחיל להשמיע רעשים מוזרים, חום המנוע קפץ ונאלצתי לעצור בצד ... למזלי הרב יש אנשים טובים ומייד אחרי עצרתי ויצאתי מהאוטו עצרה לידי מכונית עם משפחה מקסימה שניסו לעזור לי לקררר את האוטו והמתינו איתי עד שבאה ניידת משטרה (שהחליפה אותם במשמרת
) השוטרים סייעו לי מאד ונסעו במיוחד להביא לי עוד מים. בנתיים עצר לידי נהג נוסף שפשוט המתין איתי וחיכה ביחד איתי לניידת שתחזור. ואחרי שהכל נגמר השוטרים אפילו לקחו אותי הביתה (האוטו נגרר למוסך...). אז רציתי להגיד תודה לכל האנשים הטובים שפגשתי היום - מי יתן וירבו כמותכם בישראל

שמופית

New member
כל הכבוד להם ../images/Emo45.gif

איזה פחד זה נשמע
בהחלט לא נעים - לא להתקע עם האוטו ולא המקום...

shelycat

New member
תמיד טוב לגלות אנשים טובים באמצע הד

הדרך...... תמיד טוב לגלות שלא עברו מן העולם האנשים הטובים באמת ושמחה שלא עצר לך (כמו שקרה לי פעם) מישהו שהציע לעזור לי כמובן אבל תמורת סכום סימלי (100 שקל) כי הוא "מכונאי רכב" ואני "חסרת אונים" מיותר לציין שאמרתי תודה והחלפתי לבדי את הגלגל, אני אישה אבל לא טיפשה ובטח לא חסרת אונים.

יוו זה פשוט מכה אותך ברגע שבו

את הכי פחות מוכנה ואני הייתי בטוחה שהטוב עבר מהעולם והיום כל אחד עסוק בעינינו ובלשמור על הטוסיק של עצמו כמה טוב לשמוע על אנשים טובים באמצע הדרך... מעודד שיהיה חג שמייח

fila

New member
טוב לשמוע באמת....

קודם כל טוב שנגמר בצורה כזאת וכמובן טוב גם לשמוע שעוד אפשר למצור אנשים הגונים וטובים

למעלה