זה לא כ"כ קשור, אבל....

בננונת

New member
זה לא כ"כ קשור, אבל....

יש לי שיר שכתבתי ואני רוצה יעירו הערות עליו, ולא מצאתי לו פורום מתאים... אבל פה יש אנשים (כן, כן- גם את וגם אתה) שמבינים במוזיקה באמת טובה, ויכולים לדעתי לבקר הכי טוב את השיר. בשיר ידיד של מישהי מנסה להרגיע אותה כי חבר שלה שהיא מאוד אוהבת אותו עזב אותה. אשמח להערות! אל תבכי מנגב אט-אט את דמעותייך שזולגות על לחייך וידי נרטבת במים מלוחים מדמעות שהן תוצאה מכאבים לראות את ענייך האדומות שבדמעות ספוגות שובר את ליבי וגורם לרעד בי אל תבכי, הוא אוהב אותך הוא פשוט לא יודע מה הוא עושה אל תבכי, הוא משתוקק להיות איתך רק שהוא לא מבין מה הוא באמת רוצה את מסתכלת אליי במבט לא מבין אחרי שחשבת שמה שאת מרגישה איש לא יבין ואז את מחבקת אותי ממש חזק חושבת שמחיבוקים אני חמקמק ואז אני מחבק אותך בחזרה מנסה להקל מעלייך את העובדה המרה מלטף את שערך בנחת בזמן שאת בזרועותיי מתייפחת אל תבכי, הוא אוהב אותך הוא פשוט לא יודע מה הוא עושה אל תבכי, הוא משתוקק להיות איתך רק שהוא לא מבין מה הוא באמת רוצה אל תבכי, הוא אוהב אותך הוא פשוט לא יודע מה הוא עושה אל תבכי, הוא משתוקק להיות איתך רק שהוא לא מבין מה הוא באמת רוצה הרגעי, תסדר את נשימותייך הסתכלי לשמיים, שבקרוב יגשימו את משאלותייך

מאודדד יפההה

אני כתבתי 3.. אחד מהם בהלחנה... כשהוא יהיה מוכן וזה יהיה עוד מלא זמן אז תשמעו אותו חחח... ועוד 2 במגירה כזה..

למעלה