זה לא לקח הרבה זמן, הגור הכתום אומץ

זה לא לקח הרבה זמן, הגור הכתום אומץ

היופי והמתיקות של הגור הזה עוררו הרבה עניין, קיבלתי המון הצעות ובחרתי את זו שנשמעה לי הכי טוב.
היום באו ולקחו אותו (באו מגבעתיים לבאר שבע).
כבר קיבלתי תמונה של הגוזל יושב על הבחור, התאקלם בשניה.
עכשיו רק שיסתדר עם שני החתולים הבוגרים ששם.
הנה תמונות יפות שלו שצילמתי אתמול

cipo 1

New member
זה כוחו של שיווק אני חושב עודד שההצלחה שלך באימוץ והצלת גורי

חתולים היא לא רק מהלב הענק שלך ואל זה מגיע לך צל"ש ענקי .
אני מעריך שהצילומים שלך שמעבירים מסר למי שצופה בהם גורמים לו
לעשות את כל הדרך מגבעתיים ועד לבאר שבע אל מנת לאמץ את הג'ינג'י המקסים הזה .
אני לפני כשנתיים גם הצלתי גור מיובש ועם דלקת בעיין חמורה ביותר אחרי שהבריא פרסמתי את הצילום שלו ואחרי כשבוע נסעו אלי מהמרכז לצפון על מנת לאמצו .
לסיכום אני חושב שצילום שמעביר את המסר הנכון יגע בלב של איזה מן דהו ויגרום לו לאמץ את אותו גור/חתול.
אז הנה שוב הצילום של "קטני" .
עודד צור

לתמונות טובות בהחלט יש משקל אבל..

לצערי מה שהכי משחק ברוב המקרים זה המראה של החתול.
אני עושה את זה כבר המון זמן ומסרתי המון חתולים, כבר למדתי שאם יש לי חתול שהוא "יפה" (שמתי במרכאות כי בעיניי כולם יפים) אז העסק יותר פשוט.
למשל הכתום הקטן הזה שקיבל המון הצעות לעומת גורה טורטית שזה לוק שאנשים לא אוהבים ועלייה הייתה הענות כמעט אפסית (למרות שצילמתי אותה תמונות יפות).
חוץ מזה אני משקיע המון , אבל המון זמן בפרסום (בעיקר בפייסבוק).

אבל הנה, אפילו לטורטית מצאת בית בסוף :)

וכן, המראה של החתול משפיע מאוד, אני רואה בקבוצה של החתולים העיוורים כמה מהר נמסרים עיוורים לבנים, לעומת שחורים...

מצאתי לה בית אבל זה דרש מאמץ פירסומי מטורף

וגם היה לי קצת מזל שנפלתי על מאמץ טוב שלא נעול על מראה (בעיניי היא יפהפייה).

DORIT2222

New member
טיפולך בחתולים.

עודד צור איתי קשר במסר או במייל בבקשה,
אני לא מצליחה להיכנס לתיבה הרלבנטית אצלי במחשב.

Ka13

New member
צילומים מעולים וכנראה שצילום טוב גם מאוד משפיע על

מהירות האימוץ. רוב הצילומים שראיתי בפייסבוק כל כך שונים משלך , ומי שלא מטפל בחתולי רחוב לא יכול לראות בהם את היופי או מה יכול להיות מהגור אם רק יהיה בבית ...
&nbsp

תודה!

ברור שצילום משפיע אבל לא תמיד.
אני מבטיח לך שאם אצלם חתול אפור מנומר תמונות מצויינות עדיין הדרישה עליו תהיה נמוכה ..
מצד שני גור לבן לגמרי יזכה להמון התעניינות גם אם התמונה תהיה הכי סתמית וחצי מטושטשת.ככה זה..לצערי!
מצד שני (אמנם במיעוט) יש גם אנשים שלא עסוקים כל כך בצבע הפרווה ואפילו כאלה שמחפשים מראש חתול עיוור או נכה.
הייתה אצלי חתולה שהצלתי בתור גורה מעיוורון, את הראייה שלה הצלתי אבל נשארה לה עין מצולקת והיה לה גם ראש עקום שנוטה תמיד הצידה בעקבות עוד איזה עניין שעברה.חצי שנה פירסמתי אותה בטירוף עד שמצאתי אישה נדירה שראתה מעבר לפגמים הפיזיים.חבל מאוד שאין יותר כמוה.

Ka13

New member
צילום תמיד משפיע לדעתי , גור לבן יאומץ גם מהזבל , לצערי זה

העולם אבל לחתול טאבי אפור יהיה יותר סיכוי אם יצולם טוב וטוב הכוונה גם מבחינה אסתטית וגם באופן הייצוג. אצלך הכל נכון גם אסתטית וגם הייצוג - הוא desirable אין מי שיכול לעמוד בפני כזאת מתיקות כובשת. לצערי הרבה גורים מיוצגים אחרת , חולים נטושים ומוזנחים. זאת המציאות העגומה כאן של חתולי רחוב אבל המציאות הזאת לא משרתת אימוצים.

בנתיים אני מקבל עדכונים שהם מאוהבים בו

ונהנים ממנו מאוד.
מה שכן, יש לו פוטנציאל להיות טרוריסט.. כנראה שהחתולים הבוגרים שלהם כבר קלטו את זה כי הם מפחדים ממנו ובורחים ..

למעלה