זה לא מגיע לי

שרי42

New member
זה לא מגיע לי

אי אפשר להתעלם מהשם שלו - פשוט לא! כל פעם שהוא נכנס לחדר, הלב מתרחב, זה מן שם רומנטי כזה, מיוחד, שמעורר מיד מחשבות נעימות, תודו....כמה שמות עושים לכם את זה?...נכון...לא הרבה. לפני בערך חודשיים נתקלתי בו פעם ראשונה, רק שלח סימנים לכללי - לא כתב שום דבר, לאחר כמה ערבים פנה אלי בפרטי, ציין שמרבה לצפות במה שאני כותבת, התחלנו לדבר, בהתחלה על דברים פשוטים של החיים ולאט לאט עם כל לילה שעבר, הפרטים הפכו אינטימים יותר, משפחה, ילדים, תחושות, רצונות, מה עושים בחיים, האיש נשוי כמובן.... אני עם המזל שלי חחח, כבר ציינתי עשרות פעמים שאלי לפרטי נכנסים שלושה סוגים: צעירים בשנות העשרים, נשואים וחיפאיים....לא שיש לי משהו נגד אבל....טוב, נחזור לנושא.... הלילות עברו והוא החל להתקשר בבקרים, שיחה קלילה מלאה חיוכים של ``רק רציתי לאחל יום נעים``....כל הדרך מהבית לעבודה הייתי מלווה בקולו הנעים, צוחקת המון, משמיע ושר לי שירים, פשוט איש מקסים. לילה אחד, אחרי שחזרתי מבילוי בפאב עם חברי לצט` נכנסתי לחדר, היו בו אולי 10 איש, מתוכם היינו 5 בכללי, כלפתע פורצים אלי לפרטי אותם סימנים כל כך מוכרים, אבל השם....W ....זה לא השם שאני מכירה ואני בתמימות כותבת: ``רק לאיש אחד אני מרשה לשלוח לי כאלה סימנים`` ובמסך מופיעות המילים ``אני הוא האיש`` ``זה מסוכן מה שאתה עושה`` ``למה?`` הוא כותב בחזרה ``כי יש כבר בחדר מישהו שמשתמש באותו השם`` ``לקחתי לתשומת ליבי`` הוא כותב ומסיים את הפרשה והלילות עוברים, השיחות נמשכות, הטלפונים בבקרים ויום אחד הוא נעלם - שבוע ימים, אין זכר לאיש, לא בלילות ולא בימים. האמת...התחלתי לדאוג והיתה לי סיבה (מפאת צנעת הפרט לא אפרטה כאן), שוחחתי עם חברה על האפשרות להשיג את הטלפון שלו בכדי שאוכל לדרוש בשלומו כשלמחרת..... הפתעה..... הבוקר טוב המוכר אצלי באוזן בדרך לעבודה, כל כך שמחתי לדעת שהוא בסדר ואני שואלת: ``לאן נעלמת?`` ``אני כל הזמן עוקב אחרייך, גם בחדרים שאת מסתובבת וגם בפורום שאת כותבת`` ואני תוהה בקול ``איך?`` והוא עונה לי `` יש לי משהו לספר לך, אני יודע שתכעסי אבל, לא יכול יותר, לא רוצה לפגוע בך....`` ואני שואלת בהיסוס `` מה?`` או רבותי, אז באה הסטירה ``אני זה... W ... את מבינה... כל הזמן הייתי W, משתלח, משתולל, הכל בכללי, יש כאלה שאוהבים אותי ויש שלא וסתם בשביל הנסיון והכייף החלטתי להכנס בשם השני - המיוחד, בלי לכתוב כלום, רק לשלוח סימנים ולפתע מצאתי את הפרטי שלי אדום כולו, פתאום אני אהוב על כולם`` ואני רק שתקתי, מקשיבה להסבר ובראש שלי משחזרת איך אני רואה את שמו כל ערב בחדר, מדבר, צוחק, אומר לי שלום ואני האדיוטית דואגת אולי קרה לו משהו כשבעצם הוא היה שם כל הזמן מול עיני. ``באותו ערב שישי, כשחזרת מהבילוי בפאב, חיכיתי לך, הייתי בטוח שתביני,- אבל כשהזהרת אותי שיש עוד אחד בחדר עם שם זהה הבנתי שלא קלטת ולא מצאתי את העוז לומר לך את האמת....חשבתי שתכעסי`` ``כוס אוחתק`` זה מה שסיננתי בקול ``את כועסת נכון?`` ואני רק אמרתי ``לא כועסת.... אבל לא מבינה למה?`` והוא המשיך להסביר ואני שתקתי ומידי פעם פלטתי את השאלה המתבקשת...... למה?...... והדמעות ממלאות את עיני...... ושלא תעיזו לתת לי הרצאה על העולם הויטואלי, אני מכירה שכלתנית את האפשרויות, הסיכונים ואני כל כך נזהרת בבחירת האנשים..וגם לא צריכה עכשיו את המשפט בגילך את צריכה כבר לדעת..... יצרתי קשרים עם אנשים נפלאים וכבר כתבתי על כך לא פעם אבל, לא יכולה להבין בשום אופן מה גרם לו לנהוג כפי שנהג, זה לא מגיע לי! ואתם יודעים מה....כשסיימתי את השיחה לא הרגשתי כעס, אפילו לא הייתי המומה... הרגשתי...ריקנות איומה.... וככל שחולפות השעות אני מרגישה עלבון....עלבון נוראי וצער תהומי.

שש

New member
שרי

כן כמו שאמרת את לא הראשונה ולא האחרונה וכנראה ככה זה עובד (לפעמים) ודרך אגב זה קיים על שני הצדדים

הקשתית*

New member
סוף מעשה במחשבה תחילה :-(

או אחותי,כמה שאני מבינה לליבך...אמנם, לא מניסיון אישי(תודה לאל),אבל איך נאמר: ``צרת רבים נחמה לטיפשים``. ובכל זאת,אין מתסכל ומעליב,מקטע שכזה. זה פשוט לא הוגן ולא פייר,כי באיזהשהוא מקום, אנחנו מפתחים מושג,שנקרא:``אמון הדדי``,בעיקר באי החדר הקבועים וגם אם לנו בא לפעמים להסתתר אחרי שמות בדויים,לא נורא מותר גם לנו,אבל אף פעם זה לא נגמר,בלשחק עם רגשות של אנשים,שכן כולנו בני אדם,ואין פוגע ומעליב מזה. הנושא כל כך דובר ונותח ולוואי ויימצא סוף סוף פתרון סופי לדבר,כי הבמה הזו,אשר ניתנה לכולנו, מטרתה חיובית היא ולא שלילית. בטוחני,שלא עשה זאת מכוונה רעה,לבטח כך חושב ומרגיש,אך את הנעשה אין להשיב,שכן להרוס אפשר בקלי קלות,לבנות מגדל מחדש...לא קל. למעשה,מי שנכנס למשחק המסוכן הזה, לא בהכרח יודע לצאת בזמן מהמערבולת. ולצערנו,לכל דבר יש מחיר בחיים. בחברות,שכזו,לדעתי,לא משחקים... ואולי זה יפתח עיניים לעוד כמה אנשים,שכן לא לחינם נאמר: ``סוף מעשה במחשבה תחילה`` ובכל זאת יקירתי אל תישברי...יודעת אני, כי כוונתו לא היתה רעה. אוהבת שולחת לך מוואהההההההההה לחיזוק

eliela

New member
ללא כותרת בכוונה

היי יש לי תחושה שכשחבר או חברה נדבק עם ראשו לקיר, הדבר הכי פחות חברי זה לבוא ולהגיד לו או לה : לי לא קרה ואם לך זה קרה... לא מגיע לשרי לא מגיע לה ההתנהגות של אותו ``איש`` אם אפשר לקרוא לו כך (ואני בספק) ולא מגיע לה - לדעתי האישית בלבד - תגובה כזו בזמן כאב. ולך מתוקה, שרי יקרה, קבלי חיבוק חם וכתף, למילוי כוחות ולהמשך היותך אישה כפי שאת. יש גברים שחושבים שאין כאן רגשות מעורבים, ששיחות בצ`אט הן ``להעביר את הזמן`` ו... עוד כמה מטרות מזלזלות. לו יכולתי להגיד לגברים את מה שכתבתי באחד משירי הייתי האישה הכי שנואה בסביבה אבל לפחות הייתי מקבלת תמיכה רחבה מנשים כמוני, כמוך, שבסתר הלב אומרות כמוני... גברים יקרים אנחנו לא בובות, יש מתנפחות בחנות בפינה הן לא רגישות, לא נכנסות להריון, לא עונות לכם ורק צריכות דבר אחד נשיפה לניפוח. בהוראות יש שורה אחרונה אחרי השימוש אפשר להוריד את האוויר לקפל ולארוז לשימוש חוזר אצלנו אין אפשרות כזו אוהבת את כולם גלית

אם תדעי

להשתמש בכאב - העלבון שאת חווה, מובטחת לך צמיחה אדירה, אל תשפטי, תראי את המקום בו את חזקה ועם זה לכי קדימה וצרי לאדם שמולך את המחילה כל אחד מאיתנו הוא אדם שיכול לשגות. ואיך אני אוהבת את כתיבתך... יופי

אפרת.א

New member
אין זה רק מקרה של ``מתחזה``

במקרה זה, אין זה מקרה של ``מתחזה``. זה מקרה של ``פיצול אישיות וירטואלי`` כשהיה בשם X היה כל כך שונה, נעים הליכות - קסם של איש. כשהיה בשם W היה האיש- משתלח משתולל ובכלל... מישהו אחר לכל הדעות. בדרך כלל, כשנכנסים אנשים בשמות שונים - תמיד, או יותר נכון כמעט תמיד ניתן להבחין על פי סגנון כתיבה, על פי אישיות שעומדת מאחורי המסך (כן, מרגישים אותה), מי האיש/ה. העניין הוא ש...כשעוברים מוירטואלי לוואקלי - הכל משתנה. מקבל תפנית. לכן - כואב יותר... האמון שאנו נותנים כשמספר הטלפון נשלח למסך - לא נבנה במהרה - כשהורסים אמון זה...חבל. אבל -- שרי יקירה שלי - מה אומר לך - איך אומרת נורית...? ``לומדים`` (חחחח היא אמנם מתכוונת למשהו אחר אבל...מה `כפת לי - העתקתי) אז ------- ``לומדים``... זה כואב, זה קשה, זה מעליב משמע - עלינו להיות יותר קשובים, יותר דרוכים, עירניים. יודעת אני את דריכותך ועירנותך. אחת למאה - זה כנראה - קורה. אוהבת ומצטרפת לחיבוק הענק של הקשתית (ברור שאני מקנאה, מה , רק היא תתן לך חיבוק??? לא מסכימה!:))) טוב נו יאללה - שיהיה חיבוק ב...שלישיה (מזל שהרביעית לא נכנסת לפורום , אחרת - וויאאאלייהה - זה היה כבר מה זה ``דביק``) שלך באהבה רבה סוף שבוע נעים לך ולכולנו

eliela

New member
ככל שאני קוראת ...

ככל שאני קוראת את המכתב שלך אני נעלבת יחד איתך על התנהגותו המגעילה של האיש

יפעת*

New member
לא מגיע לך, בעיקר לא לך

לא מגיע לאף אחד. אבל זו דרך הצ`אט ``הקלות הבלתי נסבלת של ההעלמות`` פתאום יום אחד בלי שום הסבר. מישהו כתב לי על כך שהוא עזב את הצ`אט כי לא רוצה לפגוע במישהי אחרת, נו באמת (אל תחפשו מי, הוא לא מחדר 40). אנחנו משתמשים במילים באינטימיות ובצורה מאוד אישית, ופתאום כשקצת קשה, פשוט נעלמים? לא מקובל ולא בסדר. מאחלת לך שתמשיכי להאמין ושהמקסים הבא יהיה מת``א ודרומה, לא נשוי, ולא פחדן. עם המון אהבה וחיבוק (לבד) יפעת

שרי - לא מגיע לך

שרי חביבה לא מגיע לך ו.... סליחה אבל לא מגיע לאף אחד/אחת מאחל לך לפגוש (בצ`אט או מחוצא לו) רק כאלה שאת באמת רוצה תשתדלי להתייחס לכך כלימוד לקח ויהיה בודאי יותר קל. אילתי 52 אשר

Vonda

New member
זה לא מגיע לי/ צודקת

היי שרי, זאת ``ידידת-אמת`` למרות שסיפרת לי בצאט על כך, אני מאד כועסת על הבחור ה``חמד `` הזה. את שלי אמרתי לך. מקווה אבל באמת מקווה שזאת הפעם האחרונה שאת מתאכזבת ממישהו שהכרת בצאט. הכי חשוב, שהבנים שלך יהיו בריאים ושתדעי למצוא את האנשים הכי מתאימים להיות סביבך. ביי. יונית.

שרי42

New member
חברים נפלאים

תודה לכל אחד מכם ולכולכם על התמיכה שכה חשובה שעיתות שכאלה. שואבת מכם את הכח לא לוותר, רק לפקוח עיניים ולהיות קשובה יותר. ושוב תודה, מחבקת אתכם

למעלה