התגובה שלי לא התמקדה אפילו במסר ש"זכויות אדם זה רע"
פשוט אמרתי ש...
זה משונה מאוד שיש פה בארץ מי שמרגישים שהפלסטינים והמעמד הפוליטי שלהם בעולם עד כדי כך חלש ולא-נשמע שהם צריכים סוכנים מאצלנו שיפעלו בשמם,
משל היו הפאלון-גונג, או אסירים בגולגים של צפון-קוריאה או אלף ואחד ציבורים אחרים ברחבי העולם נפגעי זכויות אדם חסרי כל ייצוג וקול בקהילה העולמית שכמובן מעניינים לשמאלנים את החור שבקצה של הזין.
וגם זכויות אדם מעניינות לכם בדיוק את זה - את החור הקטנטן שבקצהו של הזין.
זאת רק מסכה מתייפייפת שאתם אוהבים להתהדר בה, לעשות פרצוף נוגה ולהתמוגג מבבואתם המוסרנית והמזוייפת שמביטה אליכם מהראי.
ולמה? כי הבבואה הזאת נראית לכם פתאום נורא בלונדינית ואירופאית.
מה שאתם רוצים באמת זה להתחנף לאירופה.
אותה יבשת מנוונת ומסריחה שהמציאה את הצביעות ואת השקר והגינונים הריקים.
האירופים בעצמם לובשים את אותה מסכה כדי לכסות על הפרצוף המכוער שלהם עצמם ועל האנטישמיות שלהם, שאיזה קטע - מופנית גם אליכם, למרות כל החנופה המתרפסת שלכם.
טוב יכולתי להמשיך עוד אבל זה די מוכר וידוע...
ואני מאמין שדי הבהרתי את המסר ואת הטעות בהבנת הנקרא(כן נו, שמאלנים גם לא כאלה אינטליגנטים כמו שהם מאוד אוהבים לחשוב על עצמם. סתם סטיגמה שהם אוהבים להזין ולטפח. כי אחרת כל מה שנשאר זה דברים כמו חולשה, התרפסות, וצביעות)