זה לא מוצא חן בעיניכם

מיצוס

New member
זה לא מוצא חן בעיניכם

אז מוחקים הודעות אה? חבל שאתם לא נותנים פה במה לכל הדעות אלא רק למה שנוח לכם. שבת שלום.

זה לא נכון..

הודעות שהם מוחקים זה בדרך כלל בצדק... תשמע צריך לשמור פה על רמת דיון מסויימת.. אני יודע שההודעות שמחקו שהיו שלי, זה היה בצדק..
(טוב .. לא תמיד.. אבל בכל זאת.. קשה לבקר פורום שלם..)

מיצוס

New member
לא נכון

מחקו גם הודעות של מיכלוש, לחצתי על הקישור להודעה שתפוז שלחו לי והיה כתוב "ההודעה איננה, כנראה בגלל שמחקו אותה" או משו כזה... אם כבר היה צריך למחוק משו, זאת ההודעה של זאתי שכתבה שהיא לא רוצה להגיד מה היא חושבת עלי כי זה נגד החוקים.

טוב לרגע חשבתי..

שאפשר לדבר איתך.. אבל מסתבר שגם את/ה... כזה/כזאת.. אם היא אמרה שהיא לא רוצה להגיד... כי זה נגד החוקים.. אז.. היא באמת לא אמרה את מה שאסור להגיד.. מה רע בלא להגיד מה שאסור להגיד? אם היה חוק בפורום שאומר ש"אסור להגיד שלא רוצים להגיד מה שאסור להגיד" אז זה לא היה בסדר?
יש מבין/ה?

silverhawk

New member
שלום לך

הודעות נמחקות עקב עבירה על חוקי הפורום, ללא קשר לדעה פוליטית. מה שנראה כי אנשים מתקשים להבין זה כי גם כל הודעה אשר משורשרת להודעה בלתי חוקית, תימחק. באם להודעה כזו אשר נמחקה התכוונת - עמך הסליחה, אך ידי כבולות. באם התכוונת להודעה אשר עוברת בעצמה על החוקים, אז אין לי מה להגיב לכך. שבת שלום ומבורך.

למעלה