זה לא מטוס, זו לא ציפור - זה בן !!!

רוני@30

New member
זה לא מטוס, זו לא ציפור - זה בן !!!

צדקתי וצדקתי (תחושה נעימה כלשעצמה) - זה בן. ביום חמישי עשינו סקירה ואפילו קיבלנו תמונה מוגדלת שמאשרת את הימצאותו של הצ´ופצ´יק. היה בסדר גמור, הרופא אמר שזה עובר מספרי רפואה, ואפילו ראינו לו את הלשון בתוך הפה (הוא כבר משתעמם ומרביץ פיהוקים...). אבל הרופא לא ראה את הטחול ועוד משהו במוח שנקרא - אני חושבת - cms (או שלוש אותיות אחרות...). הוא טען שזה ממש לא חשוב, ושבשבוע הזה (יום אחרון של שבוע 15) עדיין לא בהכרח רואים את האיברים האלה, ושאין מה לדאוג - אנחנו נראה אותם בסקירה המאוחרת. הסיבה היחידה שבגללה אני לא בהיסטריה של דאגה היא שאני פשוט מאוד שקועה בייסורי ההתחבטות מי שפיר - כן או לא, אבל מעניין אותי לשמוע מה אתן אומרות - האם נתקלתן בעוד טחולים ואותיות לא נראות? באמת לא לדאוג? לעשות סקירה חוזרת? תודה מראש, רוני

רוני@30

New member
../images/Emo35.gif וגם עוד מחשבה שחלפה במוחי -

האם יכול להיות שכתוצאה מ-ivf יש יותר בנים או בנות? לפחות ממה שקורה בפורום הזה נדמה לי שיש רוב מכריע לזכרים. תעתוע? מקריות או עובדות מדעיות מוצקות?

זה מאוד הגיוני

זרעונים זכריים אמורים להיות זריזים ובעלי אורך חיים קצר בשל כך זרעונים נקביים איטיים ובעלי אורך חיים ארוך ב ICSI בוחרים את אלו שהכי מושכים את העין וזה אומר אלו שנעים מהר מכאן יוצא שסביר להניח שיבחרו יותר בזכריים הכל הוא ברמת ידע אישי ולא מתוך ספרות מקצועית ליאור

שיר התגברה על הצהבת

ובניגוד להמלצת הרופא להפסיק הנקה למשך יממה בחרנו להניק ביתר שאת יותר הנקה -> יותר הפרשות -> פחות רעלים -> פחות צהבת ליאור

רותם ש

New member
מעולה !../images/Emo45.gif

תכננתי אבל לא הגעתי לכתוב את סיפור הצהבת שלנו (הגענו לקירבה של שתי עשיריות לטיפול באור). אכן פעלתם כשורה עם המשך ההנקה. נמאס מהרופאים האלה !

טילי2

New member
שיר תתגבר על הכל../images/Emo70.gif בעיקר עם מכירים

את הוריה, שתי החתולות האימתניות והדגים עלים נאמר וגר חתול עד דג ונערה קטנה נוהגת בהם.

1ענבל

New member
אני לא יודעת עד כמה זה נכון

לי יש בת כתוצאה ממיקרומניפולציה, וגם לכם יש בת. הרופא שלי אמר שאצלו בסטטיסטיקה הרובה בנות. מה שחשוב זה שהעובר בריא.

בסטטיסטיקה כמו בסטטיסטיקה

מה שמעניין זה במספרים הגדולים ולא במקרים פרטיים הפורום (אם הוא נחשב כמייצג) הוא גברי מאוד בתינוקות ההפריות ובייחוד בהפריות האיקסי

לרוני 30 לא נראה לי שיש לזה קשר

זה נראה לי שהכל במקריות העיקר שהיו בריאים זה הכי חשוב לאנשים שעוברים טיפולי פוריות

עוד בן לנבחרת הכדור-סל/רגל שלנו../images/Emo6.gif

גם אצלנו הוא לא ראה משהו (כבר לא זוכרת, בחיי) ואמר שזה בגלל הגיל. בסקירה המאוחרת הוא ראה את מה שהיה צריך לראות, וזה הכי חשוב. שיהיה בכיף עם המשך ההריון.

מזל-טוב ../images/Emo95.gif

שיהיה בהצלחה
אין לי מושג לגבי הדברים שהרופא לא ראה אך אם זה מומחה והוא היה כלל לא מודאג הרי שכנראה אין מה להיות מודאגים. אולי כדאי לשאול בפורומי מומחים או עוד רופא בשביל השקט הנפשי. ברוכה הבאה למועדון הבנים הרחב והגדול שלנו
שירלי.

yaelhul

New member
מזל טוב ../images/Emo102.gif על הבן רוני ../images/Emo140.gif

ולגבי מי השפיר - אני מאד בעד לעשות, גם אם כל התוצאות האחרות טובות. יעל

מה , חשבת שיש לך בבטן מטוס???../images/Emo12.gif

ואף קינקי מכך - ציפור?... נו , אז יש לך בבטן בן, מותק . מה החידוש? - לכולנו יש! (טוב , טוב , לרובנו...
). בכל מקרה - תתכונני להגעתו של משמש קטן שיעריץ אותך (נורא מחמיא לאגו) ויחשוב שהציצי שלך הוא הדבר הנפלא ביותר עלי אדמות (תשאלי את יפתח שלי מה דעתו בנדון). שהכל יהיה טוב ומצוין ובריא , ועוד ג´יימס בונד קטן יגיח לעולם אוטוטו מהבטנונה הפרטית שלך. ענת , ששמחה לשמוע את הבשורות.

רוני@30

New member
ליאור - כל הכבוד על הזיהוי !!!

לא היה לי נעים לקרוא לו סופרמן, בכל זאת, בל נקדים את המאוחר...

טילי2

New member
ענת, מה את חושבת שרק לך מותר

לצפות לטייס. פה הכינו לו כבר מטוס פרטי.

חן123

New member
מזל טוב

לא יודעת לגבי הטחול אבל לדעתי אם הרופא אמר שזה בסדר אז זה בסדר! אני חושבת שעדיף היה שהרופא פשוט היה אומר לך שרואים עכשיו כל מה שצריך בשלב הזה! אם זה בכ"ז מטריד אותך אז אך תחכי לשבוע 22 לסקירה הבאה חן

למעלה