זה לא ממש קשור לג'סטין אבל אני

RJlake

New member
זה לא ממש קשור לג'סטין אבל אני

צריכה עזרה!! אני צריכה רעיונות לתחפושת לפורים נכון שיש עוד זמן אבל יש לי נשף בפורים ואין לי שום רעיון לתחפושת!!! אז למי שיש רעיון יותר ממוזמן לרשום זה יעזור לי מאודדדד
וזה יכול להחיות טיפטיפונת את הפורום הנחמד שלנו...

morg77

New member
עצות לנועם המתוקה..../images/Emo13.gif

טוב אמממ.... כפי שאני יודעת ראיתי אותך בתמונה ואת נורא יפה אז בטח כל תחפושת תתאים לך
אזזז אממ... את יכולה לשטן שזה נורא חמוד... אפשר מכפשה..אוו שאפשר סתם פריקית או ערסית אותו דבר.. אממ..אין לי עוד רעיונות אני בטוחה שההכל יהיה לך יפה..
אז תגידי לי בסוף מה בחרת
ביו'ש

RJlake

New member
חחחחחחחח איזו מתוקה את אלוהים!!!!!!

חחחחחחח מתה עלייך!!!!!!
ותודה על הרעיונות!!! אגב זה יכול להיות נחמד אם כול אחת תגיד למה היא התחפשה שנה שעברה ואם היא יודעת למה היא תתחפש השנה...

morg77

New member
גם אני מתה עלייך../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אמממ...אני התחפשתי שנה שעברה לפריקית לא היה משהו לקחתי חולצה לבנה וצירתי עליה כל מיני ציורים וקרעתי אותה צבעתי אותם בספרי וגם את השיער.. וחברה שלי עשתה צמות בכל השיער והיא גם התחפשה לפריקית וזה היה יפה לתחפושת...אני לא נירא לי שאני יתחפש השנה אין לי רעיונות אבל אין משהו מיוחד בבית ספר נגיד כמו נשף..סתם יש פעליות .. ונועם...בקשר לנשף יש לך בן זוג?(אני בטוחה שיהיה לך כי את יפה)

רעיונות....../images/Emo151.gif

תלוי למה את רוצה להתחפש משו של בנות ועדין כזה או דברים מפחידים חחח אז אם מפחיד הינה רעיונות:
את יכולה להתחפש להומלסית.. לקחת בגדים לקרוע אותם ולקחת קופסת שימורים לצבוע אותה באפור לשיםפ כמה אגורות וללכת כזה חחחח זה נחמד..
אפשר למישו שהרביצו לו לשים כאילו דם על הבגדיןם ולצייר פנסים
אפשר לצעקה.. ואם משו עדין ושל בנות אז..:
מלאך- לקנות כנפיים, את העיגול הזה(הילה.. לא?) וללבוש חצאים לבנה וגופיה לבנה זה יכול לצאת ממש יפה
אם יש לך בנות זוג אז את יכולה להתחפש למלאך היא לשטן והשלישית כאילו באמצע.. מכירה את זה שבסרטים מצויירים מופיעים המלאך והשטן ומייעצים למישו? אז בסגנון.. זה נחמד חחח וממממ אם יעלה לי עוד משו מקורי אני איגד לך

נ"ש חובה להיכנס.../images/Emo10.gif איזה אנשים יש..

שמעו מה קרה............
לפני כמה ימים דקרו מישו בקניון שלנו וזה אח של ילדה אחת מהבצפר שלי והיום הוא נפטר והוא היה ממש לפני חתונה והיתה לו מסיבת אירוסין... הוא היה בן 28 עם משפחה גדולה ומאושרת עד ש....... הוא היה בקניון ונפל לאיזה אחד 100 ש'ח אז הוא אמר לו תראה נפל לך ה100 ש'ח והוא דקר אותו...
איך אני מבינה את המשפחה שלו חבל על הזמן!! אחרי שהכלבה שלי נפטרה לא יכולתי להאמין לזה וזה אח!!!
ומשעתם על הסיפור של המטפלת? שהיא הרביצה לשתי ילדים בני 7 חודשים?(קישור למטה) וגם אתמול הלכתי לחוג ריקוד שלי וילדה אחת שן שברה ת'ברך והיא זזה לה מהמקום איזה פחד זה יאללההההההההההההה
איזה מסכנהההההההההה

morg77

New member
כן איזה מסכנים הם...

מסכהים כולם.. ויהיה זזכרו ברוך לאח שנפטר

Justin RuLeZ

New member
וואייי כן שמעתייי...

בקשר לזה שדקרו אותו אממממאאאאא תאמת אני לא כל כך מתפלא אחרי מה שראיתי שהבנים של בתים עשו לנו...כאילו אשכרה חיות....אני בטוחה שלא כולם ככה אבל יש לכם הרבה עבריינים שם...וזאת הוכחה לזה... בקשר למטפלת המפגרת הזו אני הייתי הורגת אותה לפני שאני הולכת למשטרה איזה כלבה היא ה'....אני בשוק איך עושים כזה דבר...

אממ..

רעיונות לתחפושת מקורית זה לא בדיוק התחום שלי.. אבל בכל מקרה בהצלחה..העיצות שנתנו פה מעולות

למעלה