זה לא ממש קשור לפורום אבל...

Superunknown1

New member
"לא ממש", זה עוד בלשון המעטה.

צ´ילדרן ורדיוהד הם שתי עולמות נפרדים. זה היה מיותר לדעתי, מה גם שאני לא חושב שיש מישהו שלא מכיר אותם.

DeZaVu Master

New member
אממממממ.....

תתפלא, אבל יש אנשים רבים שעדיין לא מכירים אותם ויכולים לאהוב את הסגנון... אז מה אם זה לא הסגנון של רדיוהד הנה תראה אני אוהב גם רדיוהד וגם צ´ילדרן...

Superunknown1

New member
תראה חבוב,

אני אוהב סאבג´ גארדן ו-מונספל. רדיוהד ו-וונום. אר.אי.אם וסליפנוט. יש עוד אלף דוגמאות. אנחנו נדירים, נגיד ש. אני עדין לא מוצא סיבה הגיונית להמצליץ על מטאל בפורום של בריטפופ.

Fish in the sea

New member
מה הבעייה שלך?

הנה,אני לא מכיר את הצ´ילדרן האלה.שמעתי עליהם,אבל אני כמעט בטוח שאני לא מכיר שירים שלהם.הבנאדם רצה להמליץ לשאר האנשים פה על להקה שהוא אוהב ושלדעתו המוצדקת יש כאלה שלא מכירים.מה רע בזה? אפשר לחשוב שהפורום מפוצץ בהודעות חדשות או משהו...הדיסק החדש עדיין לא יצא,דברים חדשים לדבר עליהם אין בכמויות,אז מה רע בהמלצות קצת? הרי כבר סיכמנו מזמן שמותר לדבר פה על דברים אחרים גם ולא מוכרחים שכל הודעה תהיה קשורה לרדיוהד. אז הנה לך סיבה הגיונית.
radiohead-a reminder

polyethylene

New member
אקסקטימו... ../images/Emo45.gif

תודה על ההמלצה, מבטיחה לבדוק (זה יורד אל מחשבי בזה הרגע למען האמת...) כבר דיסקסנו על זה בעבר, ושוב אני אומר ותודה ל-
שהתחיל במשימה, הפורום הוא אומנם פורום רדיוהד, אך המצב יבש למדי כי לטחון את אותם השאלות לנצח לא נוכל, נחכה לדיסק הבא שיצא (אם לא יהיו עיכובים מיותרים במרץ הבא) ואז אני בטוחה שלא נפסיק לדסקס פה עניינים... מי שרוצה מוזמן ובכיף להמליץ על להקות שהוא חושב שיעניינו את שאר חברי הפורום, וזה לא צריך להיות מאותו הז´אנר המוסיקלי, הרעיון הוא להיפתח לכמה שיותר כיוונים מוסיקליים. ואם כבר בז´אנרים עסקינן, Superunknown1 יקירי... ממתי רדיוהד נכנסים אצלך לז´אנר הבריט פופ
אני אישית מקשיבה לדברים שכל אחד שונה בצורה משמעותית מהשני, זה מתחיל ברדיוהד, נגמר ביאיר דלאל ובאמצע אפשר לדחוף את NIN, built to spill, system of a down, bjork ועוד כל מיני קיטשים כמו blur וחברים. ואם מחר יתחשק לי להמליץ על האלבום החדש של אושיק לוי אני אעשה את זה (טוב, נסחפתי קצת עם הדוגמה...
), אבל שוב, המלצה זה דבר טוב, ולא משנה מאיזה תחום מוסיקלי היא.
מוריסי וסוזי - interlude

Superunknown1

New member
בסדר, סליחה.

ולשאלה ממתי רדיוהד נכנסים אצלי לז´אנר הבריטפופ יש תשובה ברורה והיא מאז ומתמיד, לא? רדיוהד זה בריטפופ. ואם אתם מאשרים, אני אקח את הבמה ואמליץ על Dead Poetic, להקה מעולה שהכרתי לאחרונה. היא משלבת בשיריה מספר סגנונות אלטרניטבים, כמו פוסט גראנג´, אלטנרטיב מטאל, הארדקור ואימו. את אלבום האולפן היחיד שלה לא ניתן להשיג בארץ. שירים מומלצים מתוך האלבום, our wall blackmail: כולם.
באמת, אין העדפות יתרות.

Fish in the sea

New member
גם אני קצת מתנצל.

ההודעה שלי יצאה קצת תקיפה מדי. ולא יודע,המושג בריט-פופ מתקשר אליי בראש לאואיס,בלר,סוויד,פאלפ וכו´. קצת פחות לרדיוהד...
super furry animals-it´s not the end of the world

אין בריטפופ

הוא מת. ורדיוהד זה לא בריטפופ. זה היה, פעם. אולי פבלו האני הוא בריטפופ, ודה בנדס - מרגד אותו קצת. השאר זה אלטרנטיבי, פסיכודלי, אלקטרוני, פרוגרסיבי, ולא בריטפופ.

למעלה