למשהוא יש עצה, מה עושים נגד גזים שלוחצים על הלב,????
משתפרת1 Well-known member היום ב- 14:50 #4 נכתב ע"י אלן 5: שלוחצים על הלב?? לחץ כדי להרחיב... לחץ על הלב? קודם כל הייתי בודקת שזה לא משהו אחר. נכתב ע"י אלן 5: למשהוא יש עצה, מה עושים נגד גזים שלוחצים על הלב,???? לחץ כדי להרחיב... לחץ באיזור הלב כדאי לבדוק ולוודא שלא מדובר במשהו רציני באמת.
נכתב ע"י אלן 5: שלוחצים על הלב?? לחץ כדי להרחיב... לחץ על הלב? קודם כל הייתי בודקת שזה לא משהו אחר. נכתב ע"י אלן 5: למשהוא יש עצה, מה עושים נגד גזים שלוחצים על הלב,???? לחץ כדי להרחיב... לחץ באיזור הלב כדאי לבדוק ולוודא שלא מדובר במשהו רציני באמת.
M mיטלמן Well-known member לפני 28 דקות #5 מה זה גזים שלוחצים על הלב? לא מובן לי. משתפרת צודקת, ממש לא לאתר דוקטורס, עם כל הכבוד, להגיע למיון או לכל בדיקה רצינית אחרת, אפילו להתחיל בטלפון לאתר של קופ"ח, לאחות או רופא תורן. (2700* נדמה לי), יכול להיות משהו רציני ואז הזמן חשוב.
מה זה גזים שלוחצים על הלב? לא מובן לי. משתפרת צודקת, ממש לא לאתר דוקטורס, עם כל הכבוד, להגיע למיון או לכל בדיקה רצינית אחרת, אפילו להתחיל בטלפון לאתר של קופ"ח, לאחות או רופא תורן. (2700* נדמה לי), יכול להיות משהו רציני ואז הזמן חשוב.