זה לא מתאים לפורום באופן מובהק

מיטללל

New member
זה לא מתאים לפורום באופן מובהק

אבל מה דעתכם על זה?

זיו25

New member
זה באמת לא בסדר...

היו צריכים לפחות לסגור את המזגן. בברכה, זיו.

Anna Karenina

New member
זה דווקא כן קשור,

באיזשהו אופן. בהתחלה, כששמעתי על "המקרה", הגבתי די באדישות, והגעתי למסקנה שאני אישית לא הייתי עושה דבר כזה, (כי צריך את הגוף המתאים, לא...?
), אבל אם טוב לה עם זה, אז סבבה.
כמה ימים מאוחר יותר, הופיעה כתבה בעיתון, שבה ראיינו את הבחורה המדוברת, והתשובות שהיא ענתה שם...אוי, התשובות..!!
לפי הכתבה, לא נראה שהיא ממש הבינה מה רוצים ממנה, כיוון שהיא ענתה ברמה של ילדה בגן חובה, במקרה הטוב.. אני אנסה לחפש את הכתבה ולהעלות אותה, שתתרשמו לבד.

זיו25

New member
היא בחרה בזה.

אף אחד לא הכריח אותה לעשות את זה. אני מאמין שהיא תוגמלה בהתאם. בברכה, זיו.

Anna Karenina

New member
ברור שלא הכריחו אותה.

אבל מבחינת התשובות שלה, (לא מבחינת המעשה,זה כבר נתון לדיון), היא בהחלט ביישה את כל המין הנשי.

הצילצול

New member
שאלה בחזרה:

יש גם חתיכים ששוכבים ככה ועליהם יש סושי? אם כן תגידי לי איפה ואני רצה!

dreamgirl000

New member
בשבילי גם אם היה סושי על בחור או

על חמור תאמיני בשביל זה לא הייתי רצה...למרות שזה היה בציניות..... זה כל כך מגעיל אותי ואפילו לא סקסי בעיניי

הצילצול

New member
התכוונתי ש..

אם עשו צחוק מהנשים בצורה כזאת אפשר לעשות צחוק מהם בחזרה!

HyPeR SoNiC

New member
יופי

ואיך בדיוק התקדמנו בזה? צריך פשוט להפסיק את השטויות האלה וזהו!!

הצילצול

New member
זה אף פעם לא ייפסק גם אם נרצה...

אנחנו חיים בעולם מגעיל!!! אין מה לעשות.

HyPeR SoNiC

New member
אבל תמיד אפשר להקטין את התופעה

למידות מינימליות כמה שיותר אחרי הכל - השינוי מתחיל באלה שמודעים לבעיה ויש להם דעה נגדה....

adi777

New member
זה ממש ממש קשור!!../images/Emo26.gif

זה פשוט מזעזע!!!!!! קראתי בעיתון סופשבוע מיום שישי כתבה של בילי מוסקונה- לרמן (נראה לי שזה השם...) על זה וזה פשוט נורא!! נכון שלא הכריחו אותה נכון שהיא מקבלת כסף אבל גם זונה!! אז יופי באמת... תחשבו על ילדה בת 8 שקוראת את זה- ומה היא חושבת? שזה בסדר! שזה לגיטימי! שזה מותר! שזה מכובד! וזה לא!! אולי שגם היא תעשה ככה? בארוחת 10 היא וחברותיה ישכבו ערומות על השולחן ובנים ייאכלו תסנדביץ'??
תחשבו מזה משדר לילדות ונשים בכלל!! חשוב להבהיר- אישה היא לא חפץ, לא מגש, לא צלחת ולא שולחן!! היא לא אמורה להיות איזו מריונטה על חוט כדי לגרום לגברים להיות מרוצים מעצמם. זה פשוט שוביניסטי לאללה הם רצו פרסום וקבלו- אבל אני לשם בחיים לא אלך!!

HyPeR SoNiC

New member
יפה אמרת

ולא צריך להוסיף מילה חבל שאנשים עושים דברים שמחזירים אותנו לתקופות קדומות יותר, כשנשים היו חפץ וגברים השתמשו בהן כדי לספק את הצרכים שלהם......

NBGirl

New member
אוי.. זה נורא ארוך ../images/Emo4.gif

מישהו יכול לתת לי תקציר ? :)

HyPeR SoNiC

New member
אני אתן לך תקציר

מסעדת סושי, שבה אישה עירומה שוכבת על השולחן ועליה נמצא האוכל, וכולם כאילו אוכלים מעליה..... תקראי את האותיות הגדולות

adi777

New member
אוקיי

מסעדה גוש דן או משהו דוגמנית או משהו בקיני קטנטן סושי מעליה אוכלים כשהסושי מעליה

adi777

New member
חח נכון

אבל תיקון: היא לא הייתה ערומה.. רק כמעט!

למעלה