זה לא נגמר הדבר הזה: חרדים תקפו של נערות במאה שערים

נירובי1

New member
זה לא נגמר הדבר הזה: חרדים תקפו של נערות במאה שערים

רדפו אחריהן, השליכו עליהן קרטונים, אשפה, אבנים וחזיזים - וקראו לעברן קריאות גנאי.
הנערות נמלטו לכיוון כיכר השבת, שם הייתה נוכחות של כוח משטרתי - ומה עשתה המשטרה? כלום, הרי מי מתעסק עם החרדים? ממילא לא מענישים אותם, כי אם יענישו אותם הממשלה תיפול.
[URL]https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5096644,00.html#autoplay[/URL]

BravoMan

Active member
שמת לב שהפעם מדובר בכלל בנערות דתיות?

לא איזה "פרחות חילוניות חופשות הכל" שאפשר להאשים שהן גויות.
אפילו בנות יהודיות חסודות לא בטוחים מפני הכת ההרסנית הזו!

נירובי1

New member
כן, רק שזו לא הדת שלהם, למרות שזה אותו אלוהים ואותם ריטואלים

big ass blue

New member
אמיץ מצידן לעשות טריגר על המון שלם

ואכן יש אנשים מסויים שבלעו את הפיתיון הזה...
המשטרה לא התערבה, כי צריך ללמד פרחחים. לדעתי המשטרה פעלה לנכון שלא להתערב. לדעתי גם ההמון השלם הזה לא היה צריך להשתמש באלימות כל כך, סך הכל שתי נשים...
אבל בכל מקרה מה באמת התרחש, מה נבע למה, והאם המשטרה באמת לא התערבה, את זה אנחנו לא נדע... אם כל הכבוד לעדי ראייה, חבל שלא הכל מצולם.

אפשר גם לראות על פי התגובות בכתבה עצמה שאנשים לא מבינים על מה מדובר אלא רואים נערות מסכנות שחרדיים, או מה שהם לא יהיו, מאמינים כבדים כנראה, רודפים ומציקים להן.

כוחה של העיתונות.

כשאני נמצא עם החברים הלא מאמינים ושתי חבר'ה יבואו, ויתגרו בנו, אני מאמין שאנחנו נרביץ להם...

מה קורה כשאתם נמצאים עם החברים שלכם, אתם מה נגיד 8 אנשים, אתם מדברים על נושא מסויים ועולה לכם נושא על השולחן כשאתם יושבים בבית קפה או בר כזה או אחר ואתם אומרים כל החרדיים אנסים, במיקרה באותו הרגע שתי בחורות שומעות את האימרה הזו, ניגשות לשולחן הזה ואומרות לכן, לא, כל הגברים אנסים, ואחד מכם יגיד משהו בסגנון, אל תכלילו, אתן אשמות, ההורים שלכן לא לימדו אתכן ואיפשרו לכן להתלבש בלה בלה בלה... ואז זה ניגרר למצב אלים קצת הן מתגרות בכן, כבר נמאס לכן מהויכוח הזה, ואחד מכם קם וניגש באלימות, ואז היא תגיד משהו בסגנון אני אישה למה מה תעשה... ודבר מוביל לדבר... ובמיקרה הזה מישהו ליד השולחן מתחיל לצלם את הכל ומראה אתכם מרביצים ותוקפים שתי בחורות מסכנות... מי צודק? מה זה משנה.
בתאכלס אתם לא תהיו צודקים כי באמת אנחנו חיים בעולם בעייתי של גברים, לא רק החרדיים אונסים אלא כולם... להשתמש באלימות כשאין יותר מה להגיד בדיון זה לא נכון...
ובאמת בתאכלס, אף אחד לא צודק.

טוב חפרתי.

BravoMan

Active member
למדתי מההודעה הזו 2 דברים עליך:

1. אתה חושב שלא צריך משטרה וחוקים, אלא שכל מי שעשה משהו לא בסדר, שזה שנפגע יטפל בו בעצמו באמצעים שנראים לו.
כל אחד יהיה השופט, השוטר, והתליין.
&nbsp
נערות "עשו טריגר"? שההמון יטפל בהן, לא צריך חוק וסדר.
&nbsp
2. אתה וחבריך פרחחים אלימים שיכולים להרביץ גם לאישה שאמרה לכם משהו.
וחושבים שזה תקין.
&nbsp
זה די מסביר למה אתה מצודד בקהילה החרדית ומצדיק כל פשע שלהם - הם אנשים כלבבך!

big ass blue

New member
לא למדת, אלא פירשת מה שרצית כמו שאתה עושה תמיד.

אני לא ארביץ לעולם לאישה, חבל שזה מה שהבנת.
הדוגמא הייתה בשביל לשרת שלא תמיד אפשר לדעת מי צודקים.

אני לא מצודד בקהילה החרדית או בכל קהילה אחרת, מה שאני עושה זה מתנגד לבני אדם מסויימים. מה שאתה לא מבין, את התמונה הכללית, שאולי אם היית מתבטא אחרת ומתנהג בבגרות, אולי הייתי מבין מה אתה מנסה להגיד במקום לשחק במשחק המי שמאמין באלוהים, בישות, איך שלא תקרא לזה, שהם כך וכך, לא טובים, אלא רעים.
זה אנושי להיות רעים, אנסים, שקרנים, רוצחים וכד'...

לגבי הלא חושב שיש צורך במשטרה, זה שטות, שוב בכתבה אין מספיק הצדקה כדי לדעת שהמשטרה התערבה או לא, אין התחלה של המקרה, ואין סוף למקרה, עדי ראייה זה לא מספיק, אתה לא צריך בשביל זה סימוכין תגיד לי?

בתוך בני אדם יש גם טוב, וכן כמו שאצל המאמינים יש גם טוב, לא כולם רעים, לא כל האתאיסטים טובים יש גם רעים... מה שאני אומר זה, אז מה, זה לא אומר לי כלום שיש עוד כתבה על רב שהטריד... מה שמפריע לי שיש מקרים רבים מידי שבוע של אתאיסטים ואנשים שלא מאמינים שפושעים ועושים גם דברים נתעבים...אני לא עושה מזה עניין כי חבל שלא על כולם כותבים... כל הזמן מסתכלים על החברה החרדית וכמה היא קדושה וטובה והנה לא הכל קדוש וטוב שם... למה יש חברה שהכל טוב אצלה? אין.

BravoMan

Active member
אם הרבצת למישהו רק בגלל שהוא אמר לך משהו

ברור מאוד שאתה לא זה שצודק.
ולא משנה אם זה גבר או אישה, ואם הוא (או היא) אמר שאמא שלך זונה או שכל הגברים אנסים.
&nbsp
הסיפור כאן ברור מאוד - רואים נערים מתפרעים תוקפים נערות.
גם אם הנערות עשו משהו לא בסדר, עדיין היה על המשטרה לטפל בהן ולא על הנערים לתקוף אותן, לכן, ה-"התחלה" שאתה מחפש לא רלוונטית.
&nbsp
סוף הסיפור הוא שאין לנו מידע על מעצרים כי... לא בוצעו מעצרים!
בעבר, תמיד קיבלנו ידיעה על מעצרים מהקהילה החרדית עצמה - הם כבר למדו לצלם כשזה נוח להם ולפרסם.
&nbsp
אתה פשוט מנסה לחפות על פושעים עם טיעון של "לא מעניין אותי".
לא מעניין אותך? לבריאות, זכותך, למה אתה מבזבז את זמנך בפורום הזה?
&nbsp
אותי זה מאוד מעניין.
אני לא מאמין שחרדים נבלות סתם כי הם בני אדם ובני אדם לפעמים נבלות.
(אני מסכים איתך שבני אדם מכל האוכלוסיות בעולם לפעמים נבלות)
&nbsp
אבל חרדים הם אנשים בעלי אידאולוגיה מסוימת - אידאולוגיה רעה מאוד.

נירובי1

New member
טעות גדולה היא להשוות בין המאמינים והחילונים ולומר שגם פה יש

טוב ורע וגם שם יש טוב ורע - אמריה מעין זו נועדה להטעות ולרמות.
&nbsp
לחילונים יש אמות מוסר כאלו ואחרות, ואם אם מבצעים עבריית החוק יעניש אותם ובזה נגמר הסיפור.
אצל מאמיני הישות הדמיונית המצב הרבה יותר גרוע, וזאת מאחר וכשהם מבצעים עבירות (במיוחד כלפי בני אדם אחרים כמו במקרי פדופיליה) הם יודעים ברור וחד משמעית שבבו יומם הם יתנו את הדין בפני בורא עולם, ושום דבר לא יכפר להם והם ידונו לגיהינום. אלא אם כן הם יודעים שכל הסיפור הזה הוא שקר ואין בורא עולם או שהם מצאו איזה פסוק וביצעו עליו התפלפלות והסיקו שהוא מרשה להם לבצע עבירה זו.
&nbsp

big ass blue

New member
דבר ראשון, לא כתבתי שרק בגלל שאמרו לי משהו

כבר אמרתי שאתה מפרש איך שבא לך? אז אמרתי. עזר? לא ממש.
אז כל הפיסקה הראשונה שרשמת, לא אומרת כלום. לא לי בכל אופן.

ונמשיך,

יש מעצרים. יש גם אנשים משם שיושבים בכלא. לא תמיד כל המעצרים מוצדקים. כמו שקורה לכולם.

לא אמרתי שלא מעניין אותי פושעים, אמרתי שלא מעניין אותי אנשי דת ומאמינים. לא מעניין אותי מה קורה אצלהם.

לחרדיים יש אידיאולוגייה טובה מבחינת לחיות ביושר להיות טובים, בתוכם יש לא מעט מיעוטים שחושבים רק על עצמם ועל היצרים האנושיים שלהם... כמו שיש בכל אוכלוסייה כזו או אחרת...

כשאני שומע שיש בתוך הקהילות של החסידות, הרבנים, חרדיים אנשים פושעים, מבחינתי זה אותו דבר כמו שיש אנשים שלא מאמינים שפושעים... אני מתייחס לכולם שווה בשווה, לא משנה כיצד הם יתלבשו או במה הם מאמינים, זה בני אדם ואני יודע בדיוק מה מניע את כולם, הצורך האישי.

לחשוב שיש אנשים מסויימים שלא נעצרים רק בגלל שהם מאמינים במשהו או שיש להם כוח במדינה זו בדיחה... אנשים יותר חזקים מהם יושבים היום בכלא, אף אחד לא מעל החוק, ולאף אחד אין השפעה מספיק גדולה כדי לצאת ממשהו. אף אחד. אז די לחיות בסרט.

למעלה