זה לא נדיר ש

נצאב

New member
זה לא נדיר ש

ישנו פקיד בנק שמועל בתפקידו ומשחק עם כספי לקוחות בסוף הוא נתפש הבנק בשקט בשקט מעיף אותו מהבנק הבנק כמובן מפצה לקוחות שנפגעו אבל חוץ מזה שקט תעשייתי שאף אחד לא ישמע,אפילו המשטרה לא מעורבת ואפילו ישנם לקוחות שלא יודעים שהם נפגעו וכל זאת למה רק כדי שלקוחות לא ייבהלו ויעזבו את הבנק

נצאב

New member
אתי אלבז

אתי אלבז חטאה והיא צריכה היתה להיעצר להישפט ולהיענש בחומרה אבל לא מעל גלי האתר אמנון היית צריך להגיש תלונה במשטרה נגדה אמנון היית צריך בעזרת עורכי הדין שלך לתבוע אותה,שהיא היתה מצטערת,על זה שהיא נולדה וחשבה להתעסק עם מערכת שומר מסך אבל אמנון מה שעשית פשוט לא בסדר

זרדוז

New member
לדעתי זה בסדר גמור

מכבד את דעתך , אבל אני חושב שזו ממש לא חוכמה להגיש תלונה נגד כל גנב וגנב. הן המשטרה והן מערכת המשפט בארצנו, הם "אימפוטנטים" (סליחה על הגסות). ראשית- זה נדיר שתלונה במשטרה, מבשילה עד כדי תיק פלילי בבית המשפט . קל וחומר כשמדובר באדם שאין לו רקע פלילי. שנית- אם כבר אדם מגיע לבית המשפט הפלילי, אז עוברות כשנתיים מאז ביצוע העבירה שלו. הראיות בעניינו לא חד משמעיות, העדים שכחניים ולא אמינים. אף אחד לא מבין בשביל לו להסתובב במסדרונות החשוכים של ביהמ"ש והתיק נסגר מחוסר ראיות או באיזו עסקת טיעון מגוחכת. בכל מקרה, תלונה במשטרה ו/או הרשעה בפלילים בבית משפט, הם אולי "כתם" לאדם כמוני או כמוך, אך הם בשום אופן לא מרתיעים את האדם הרגיל מפני ביצוע פשע, ובשום אופן לא מהווים ענישה הולמת שמחזירה את העבריין אל המוטב או עונש "משקם" במשמעות שהעבריין עובר חינוך לחזרה למוטב. בנוסף- כשאתה נחקר במשטרה או אפילו מורשע בביהמ"ש, אתה יכול איכשהו "לטשטש עקבותך" ולשמור על האלמוניות שלך. הסיכוי ששכניך או מעסיקיך יידעו על דבר המשפט, הוא אפסי. בתחקיר עיתונאי פלילי, האלמוניות שלך נלקחת ממך ואתה שוקע בבושה קשה (אני רק משער כך ולא באמת יודע ). זה חייב להזיז משהו בנפש העבריין. אני לא מאמין שהמשטרה לבדה, או בתי המשפט לבדם, יכולים למגר או לצמצם את עבריינות הרכוש.

מכיר את האופנובנק?

אם אתה זוכר את רוני לייבוביץ', האופנובנק....אז זה מה שקרה: 1) האיש התפרסם בכל רחבי הארץ 2) האיש החזיר את כל הכסף 3) האיש נידון ל-14 שנות מאסר 4) העובדה שהחזיר את הכסף נחשבה נסיבה מקלה בלבד - הוא עדיין נענש 5) כיום הוא אדם חופשי, מרצה תמורת כסף, ולא סובל משום בעיה שקשורה בחשיפה התקשורתית (להיפך) ואם אתי היתה חושבת קצת לפני שגנבה 80 אלף, היא היתה מבינה שהיא עלולה להיחשף. מה שאמנון עשה היה בסדר גמור, גם מבחינה משפטית וגם מבחינה עיתונאית.

למעלה