זה לא נורא...

ניקי בי

New member
זה לא נורא... ../images/Emo10.gif

למי שלא שמע, ווסטלייף ויתרו על ההצלחה בארצות הברית באופן סופי... מה לעשות, לא כולם אוהבים את ווסטלייף, אבל לפי מה שזה נראה, ההצלחה שיש להם באסיה ואירופה, תספיק להם לעוד ה ר ב ה זמן.. אי אפשר להגיד שהם לא ניסו..

xflil

New member
האמריקאים חכמים

אני בטוח שכל הטורקים הרוסים ההודים היפנים הסינים הקזחסטנים העירקים הלבנונים הירדנים והתימנים מתיםםםםםםםםםםםםםםםםםם על ווסטלייף!

i love bry!!!

New member
אם לא ידעת...

ואני בטוחה שלא! לפני ההופעה האחרונה של ווסטלייף בארץ הם הופיעו גם בלבנון ודווקא יצאו משם בהצלחה רבה! אז לפני שאתה אומר משהו כדאי שתבדוק אם נכון! אידיוט!

xflil

New member
אוווו

לבנון כשהם יופיעו בהודו תודיעי לי טוב? תודה וכל אחד אידיוט בצורה שלו

xflil

New member
אוווו

לבנון כשהם יופיעו בהודו תודיעי לי טוב? תודה וכל אחד אידיוט בצורה שלו

i love bry!!!

New member
אוווווו תעשה למישהו אחר!

אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט אידיוט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sweet_angel

New member
יווו את בטירוף......

פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה פרחה

חחחחחחחח......

עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה עקומה

למעלה