זה לא נכון!!!

morg77

New member
זה לא נכון!!!../images/Emo7.gif

זה לא נכון שמעריצה בת 15 של N Sync תבעה את ג'סטין בטענה שפגע בה. המעריצה צעקה לג'סטין שג'יי סי חמוד יותר ומאוחר יותר ג'סטין הצמיד אותה לקיר וקילל אותה.אני חושבת שהיא סתם אמרה את זה וג'סטין דבר כזה לא יכול לעשות מה אתם אומרים?

סתם בולשיט!!!!!!../images/Emo46.gif

מאיפה את יודעת ? ג'סטין הבן אם האחרון שיעשה משו למעריצה בגלל דבר כזה שטותי!!!!!!!!!!!
ומי שהמציא את השמועות המטומטמות האלו שילך להיזד**ן

morg77

New member
לא.../images/Emo19.gif

קודם כל לא אמרתי שאני מאמינה לזה דבר שני רק שאלתי עם זה נכון חס וחלילה שג'סטין יעשה דבר כזה הוא לא יכול לפגוע בזבוב

morg77

New member
בקיצור..../images/Emo20.gif

בקיצור הזאת לא נכונה וזהו..

QAF Fan Block

New member
האמת היא.....

שתלוי ממתי זה.... כי לפני כמה שנים היה מקרה כזה, שמעריצה של אן סינק, שהעריצה במיוחד את ג'סטין נפגשה איתם, וג'סטין החליט שאין לו כח או משהו, והוא היה שקט כזה בצד, ואז היא אמרה לו שהיא כל כך התאמצה כדי לפגוש אותם ובמיוחד אותו והיא קיללה אותו, ואז הוא הצמיד אותה לקיר ודיבר בחזרה, ואז היא תבעה אותו.

../images/Emo12.gif ג'סטין?????????????????

הג'סטוש שלי????????????????????????????????????????????. המושלם כבר לא מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין מצב שהוא עשה את זה!!!!!!!!!
אבל הוא בכל זאת מושלם חחחחחח

morg77

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo88.gif

אין מצב שהוא יעשה דבר כזה זה כמה כתבים שהחליטו סתם להציק נירא לכם שג'סטין יעשה דבר כזה רק כי מעריצה אמרה לו ככה לא נירא לי!!

QAF Fan Block

New member
אני מצטערת חמודות.....זה באמת קרה

לפני כמה שנים.. אולי היא הייתה הקש ששבר את גב הגמל...
אני יודעת שהייתה תביעה וזה היה בכל העיתונים אבל הם לא דיברו על התוצאות

טוב.................../images/Emo3.gif

העיקר שזה היה מזמן וג'סטוש המושלמי שלי בחיים לא יעשה דבר כזה שוב כי הוא פשוט נשמה טהורה! והוא מושלם ואני מתה עליו והוא הבן אדם הכי נחמד שקיים ולמה לו בכלל לעשות את זה? מה יצא לו מזה ? כלום!

jt fan

New member
זה נכון..

כנראה שהיא באמת הייתה מעריצה נוראית.. וזה קרה ממש,אבל ממש מזמן.

זה נכון!!

זה נכון גם בכל החידונים עליו רשדום את זה וגם יש לי כתבה על זה וגם אמרו את זה בטלויזיה

morg77

New member
עם..

עם הוא אמר את זה בטלויזיה בירור אני רוצה ליראות!!! זה לא אמתי! בקיצור זה סתם שמועות של הכתבים זה כמו שיגידו על אסי עזר שאת אוהבת שהוא תקף מעריצה... ומעריצה דבר כזה לא יכולה לעשות..

זה באמת קרה אבל לא בדיוק בגרסה

זה קרה אבל לא לפי הגרסה של המעריצה אן סינק באו להיתארח בחדר מלון והמעריצות חיכו להם שם אז אחרי שהם חתמו והלכו לחדרים אז מעריצה אחת ניזכרה שהיא לא קיבלה חתימה מגסטין והיא אמרה שהיא רוצה מימנו חתימה וגסטין כבר לא היה שם והשומר ראש שלו אמר שגסטין סיים לחתום כבר והוא נמצא בחדר והוא לא חותם יותר אז המעריצה אמרה שהיא גם ככה מעדיפה את גיי-סי ושגסטין סתם אחד (כלבה) אז השומר ראש לקח אותה לחדר של גסטין להראות לה שהיא טועה ושמה גסטין רק דיבר איתה והיא לטענתה אומרת שהוא תקף אותה ושלא הביאו להורים שלה להיכנס. הסיפור אמיתי אבל לא לפי גרסתה של המעריצה תיקראו את כל מה שכתבתי כי זה מה שבאמת קרה ראיתי את זה בסיפורי הוליווד על אן סינק.

morg77

New member
אז......./images/Emo12.gif

אז לא הבנתי מה הוא תקף אותה פה שתגיד תודה שהשומר נתן לה להיכנס .. זה הסיפור הנכון??

למעלה