זה לא נמרוד לב עם RBS

atombomb

New member
זה לא נמרוד לב עם RBS

יהל ונמרוד לב ועוד אישה ועוד גבר עשו הרכב חדש שקוראים לו RBS http://www.orange.co.il/corporate/playNmusic.asp הסגנון של זה הוא טראנס ורוק ביחד שזה יפה מאוד אני שמעתי והתלהבתי!!!

E l i a n

New member
לא הבנתי את הכותרת שלך, ../images/Emo142.gif

אני לא חושבת שיהל גם נכלל בהרכב RBS. האישה היא אירית והגבר הוא יניב. הסגנון לדעתי הוא יפה, אך לדעתי, המלודיות ללא האלקטרוני יפות יותר. אני שמחה שאהבת משום שלפי מה שהבנתי יהיו בתקליט השלישי "בית השמש" יותר משיר אחד שיהיה אלקטרוני.
הידעת? הצד האלקטרוני של נימרוד כנראה מושפע מהרכב שנקרא: Future Sound Of London, שמופיעים במקום שלישי ברשימת אלבומים שנימרוד היה לוקח אל הנצח
-צירפתי לכאן את הכתובת לדף עם 10 האלבומים שהופיעו ברשימה,כפי שמופיעים בכתבה מתוך Ynet- מקווה שתמשיך להנות מהפורום שלנו, ושתבוא שוב לבקר
אליאן.

atombomb

New member
תודה אני ישאר קצת לזרז את העניינים

למרות שיש לי פורום, אבל נחמד לעזור!!!!!!!http://atomwarez.com/forums/ ד"א יהל זה זה שהציע לעשות את ההרכב הזה!!! ויהל עשה את כל המלודיות והתופים והכל, יניב והבחורה עושים קולות רקע!!!!!!!!!!!!!! כל זה התחיל כשיהל היה חבר טוב של נמרוד, יהל היה גר במעלות ונמרוד בכפר ורדים יחד עם יניב והבחורה(שגם הפיק את הקליפ שהיה בMTV) ואז יהל החליט שהוא הולך לנוח קצת מפרוגרסיב וקלאב טראנס. והחליט לעשות כמה טראקים עם נמרוד ובסוף הם החליטו לעשות את ההרכב

atombomb

New member
דרך אגב...

כמובן שיהל ימשיך להיות Yahel ונמרוד ימשיך להיות נמרוד והדיסק הזה של נמרוד בית שמש לא קשור ליהל או להרכב RBS RBS זה הרכב אלקטרוני בפני עצמו!!!!!!

מלאניD

New member
אתה טועה

RBS זה ראשי תיבות של RHYTHM BEATING SILENCE , שם שמופיע כבר בעטיפת האלבום מציאות הפוכה. ההרכב כולל את נמרוד לב, אירית דננברג ויניב שנק שכבר הוציאו תחת השם הזה את "על הכביש" שאפילו זכה בנוצת הזהב על הקליפ שלו, את "בשמש העולה" שיר שההרכב נתן במתנה דרך "מיקסר" של נענע והם אפילו הוציאו שיר באנגלית בשם "סטאר לייט פלייס" כך שההרכב היה קיים הרבה לפני הפרויקט עם יהל. כך שאליאן צודקת.

atombomb

New member
נכון גם את צודקת אבל...

אני מכיר את האלבומים הקודמים, אני מדבר על עכשיו שRBS זה הרכב חדש! לפני יהל הם היו שלושתם ואחרי שיהל הציע לעשות פרויקט הם החליטו לעשות הרכב RBS (קצב ביטים נמוכים)!!!

atombomb

New member
זה הרכב אלקטרוני

שמורכב מביטים נמוכים, אני חאמתכוון לטראנס ופסיכודלי! זה קלאב טראנס ואמבינט!!!!

m a r l o

New member
מאיפה אתה שולף את הבורות הזו

אני בכלל לא הכרתי את יהל לפני שנמרוד לב שיתף אותו בפרוייקט של השיר הזה צ'יינה. בגלל שאני מעריך כל כך את נמרוד לב חשבתי שאם הוא עושה משהו עם אותו יהל אז אולי הוא שווה אז הלכתי ביררתי וקניתי את הדיסק שלו הלוסינייט ומה זה התאכזבתי היהל הזה מלודיות לא יודע לעשות יש שם שיר מה זה עלוב. בכלל אני חושב שאם כבר נמרוד לב עושה פרוייקטים אלקטרוניים אז למה עם האפס הזה יותר מתאים אם הוא היה משתף פעולה עם אינפקטד משרום הם באמת הכי טובים באלקטרוני שיש. ולך תקרא קצת ראיונות מהעבר RBS קיצור לפעימת קצב השקט קיים כהרכב מאז שנמרוד לב עזב את הד ארצי. אישית אני מקווה ששיתוף הפעולה הזה היה חד פעמי המוסיקה של יהל על פי הלוסינייט היא פרימיטיבית.

atombomb

New member
אחי אתה צודק...

גם אני כמו כל המעריצים של יהל מאד התאחזבו מהאלבום החדש שלו אלוסינייט! למרות שיש שם כמה טראקים טובים, אבל הסגנון שונה מאוד, לעומת כל הדיסקים קודמים שלו! אני ממליץ על Privet Collections שזה אלבום דיפ טראס זות'אומרת מלדיות שקטות, הדיסק מחר יותר מ 80,000 עותקים בעולם!!!! ממליץ עליו ושווה:

למעלה