"זה לא נשי"

Maldini Girl

New member
"זה לא נשי"

יש לי ידידה, היא והחבר שלה ביחד כבר כמעט שנה, והיא אומרת לי שעדיין כשהיא באה אליו היא אוכלת ממש מעט, ובנימוס, ובעדינות כדי להיראות נשית יותר.
וזו לא פעם ראשונה שאני רואה את זה.
כשהיינו יוצאות כמה בנות עם ידידים שלנו היו בנות שאף פעם לא היו אוכלות המבורגר למשל, כי לאכול בידיים זה לא נשי.
או לא אוכלות בשר (ורק סלט או שותות קפה, דיאט קולה) כי זה לא נשי.

ואני פשוט תוהה, מה שווה בן זוג/ חברים אם אתה מרגיש כ"כ לא בנוח לידם.
ומי בכלל קבע מה "נשי".
מבינות על מה אני מדברת?

The Blue Fairy

New member
וואי - זה לא קשור

אבל הזכרת לי שלחברה טובה שלי היה חבר שאם היא הייתה אוכלת סוכריות הוא היה סופר לה אותן כדי לוודא שהיא לא משמינה
איך שנאתי אותו

ועכשיו לעניין-
היא אומרת שהיא עושה את זה כי זה לא נשי?
זה הזכיר לי את עצמי פשוט - (אולי טריגר?)
מתוך חרדה חברתית לא הייתי מסוגלת לאכול בחברה שהיא לא המשפחה, ליד החברים הייתי אוכלת קצת ואם היו אנשים שאני לא מכירה - לא הייתי מסוגלת לאכול בכלל
עבר לי :p

ThE uVa

New member
זה ממש עצוב בעיניי

כאילו אני מבינה מאיפה זה בא, אבל אני לא יודעת איך אפשר לחלוק חיים עם מישהו כשאת מתביישת להראות כמו בן אדם (שכיצורים לא תמיד נראים סופר חיננים), אלא רוצה להראות כמו בובת ראווה שנעימה לעיניים.

בני (ובנות) אדם אוכלים, מפליצים, נוחרים, ועוד ועוד דברים שהם יעני לא נשיים. נראה שכל הפעולות הטבעיות של הגוף שלנו נתפסות כדברים שנשים לא צריכות לעשות. עכשיו אני יודעת שזה לא מובן מאליו שנשים הן ממש בנות אדם, אבל אולי הגענו לשלב בהיסטוריה שנשים לא צריכות להיות רעבות כל הזמן כי זה לא נשי (אה, סליחה, לא הגענו לשם בכלל)

קיצר אני גרה עם חבר שלי. אם אני לא אוכל כשהוא שם אני אמות. וחוץ מזה שנינו מאוד אוהבים אוכל וזה נחמד לחלוק את האהבה הזאת! אז רוב הזמן אנחנו או אוכלים או מתכננים מה נאכל עוד מעט. בשר שנינו לא אוכלים אף פעם כי אנחנו טבעוניים אבל לאכול בידיים זה מומלץ.
וזהו אם הייתה לו בעיה עם זה שאני אוכלת אז סביר להניח שלא הייתי רוצה להיות איתו. וגם גם סופר סופר רגיש למתי שאני לא אוכלת כי הוא נהיה מודאג שזה בעיות דימוי גוף וכאלה.. כאילו והיו דברים מעולם אז הוא דואג לי וזה טוב.
אבל יש לי חבר מיוחד

קיצר זה דבר מאוד עצוב בעיניי.

the mush

New member
פטתי

בכללי כל התעסקות במה נשי ומה לא, יאללה! תהיי עצמך ותאהבי את עצמך כמו שאת.

ובכלמקרה,
יש הרבה בנים שזה דווקא נורא מגניב אותם לראות בחורה טורפת המבורגר ושותה בירה ככה בסבבה שלה.....

scene queen

New member
מגוחך בעיני

כאילו,אני גם מבינה מאיפה זה בא,שזה דבר עצוב בפני עצמו כי לגברים למשל כן מותר להפליץ,לדבר על דברים מגעילים ולאכול כמו חזירים בכיף.
לי אישית זה אף פעם לא הפריע לאכול ליד בן,או לשתות אלכוהול בכמויות ליד בנים וכו'.
אני מספיק בטוחה בנשיות שלי,בטח ובטח ליד בן זוג שאני איתו הרבה זמן,וסביר להניח גם ישנה איתו,הולכת לידו בפיג'מה ובלי איפור וכו'.

מה שכן,קצת מגעיל אותי לראות בנות שמפסיקות להשקיע ברגע שיש להן בן זוג. מפסיקות להתאפר ולהשקיע בלבוש,לא איכפת להן לתקוע גרעפסים ליד
אותו בחור וכו'. זה כאילו,לא שזה לא נשי,זה פשוט מגעיל. בחיי שאני לא מבינה בנות כאלה..

mkarin

New member
מבינה - אבל מבינה אותה עוד יותר.

אני היום אוכלת ליד אנשים, מה שפעם לא עשיתי, מכל מיני סיבות (טריגריות).
אבל, כל דבר שאני עושה, החל ברגע שאני קמה בבוקר ועד השנייה שבה נעצמות עיניי בלילה - נעשה מתוך מחשבה מאוד נשית. לא שאפשר לטעות בי, אבל כן, אני משתדלת להיות מאוד עדינה בכל דבר, גם מבחינת אוכל.
יש לי מעט מאוד חברים, בנים או בנות, שאיתם אני מרגישה באמת בנוח לאכול. בשנה האחרונה יש לי בן זוג, ואם זכרוני אינו מטעני, פעם אחת בלבד אכלתי איתו המבורגר, וגם אז, חתכתי לשניים, ואכלתי בצורה מאוד עדינה ואסתטית והתעסקתי יותר באיך אני נראית כשאני אוכלת המבורגר מאשר בכמה הוא טעים. גם היום, הייתי אוכלת, קרוב לוודאי, באותה צורה. הוא גם, מאוד כזה מוקפד ואיסטניס.
לא חושבת שיש בזה משהו לא בסדר. זה לא עניין של לא נוח, אלא עניין של מה מציגים.

Maldini Girl

New member
תראי, יש ויש

קודם כל, באופן אישי אני חושבת שיש דברים שבני אדם לא צריכים לעשות נקודה.
גרעפסים, פלוצים, כל זה, תשתלטו על עצמיכם ותלכו לצד וזה לא צריך להיות מול כולם בין אם את אישה או בין אם אתה גבר.

עכשיו, אני מטבעי בן אדם מאד נקי ומסודר, לאכול בידיים בשבילי זה כמעט עינוי, אז אני אוכלת המבורגר (עם הלחמניה) עם סכין ומזלג. כן, אנינ פתטית, אבל זה לא כי "מה חושבים" זה כי אני שונאת את תחושת הלכלוך והצורך לנגב את האצבעות כל שניה במפית.
ויש גם הבדל בין כשאת יוצאת וחשוב לך איך את נראית, לבין זה שאת באה אליו הביתה, ועדיין מתנהגת באובר-מחשבה על כל מה שאת מכניסה לפה ואיך את אוכלת.
וחוץ מזה, אחרי שנה, את צריכה להרגיש מספיק בנוח עם בן זוגך (לדעתי, כן?) כדי לדעת שהוא אוהב אותך גם אם את מחזיקה המבורגר ביד.

ובמאמר מוסגר, כשמישהו אוהב אותך, בין אם זה בן זוג ובין אם זה חברים, הם כ"כ לא מסתכלים על זה.
אני בעצמי לא הייתי אוכלת שנים ליד אנשים (גם כן, סיבות טריגריות) ואז הBFF אמר לי "נראה לך שמישהו חוץ ממך מנתח את האוכל שלך? אנחנו חברים שלך.לא שופטים."
ואז קלטתי שזה הכל בעיקר בראש. ושהאנשים היחידים שאולי ישפטו אותי הם אלו בשולחנות ליד- שאני לא מכירה וכנראה לא אראה יותר לעולם.

Fragile rose

New member
מבינה

בעיניי זה כ" טיפשי.
גם אני הייתי ככה פעם, לא אוכלת ליד אנשים. לא משנה כמה הם היו קרובים אלי.
האקס שלי היה יושב וטוחן לאפות ואני הייתי יושבת ומסתכלת עליו.

מאז שאני עם הנוכחי (שכיום הוא בעלי) מהזה לא אכפת לי. אנחנו יושבים ביחד וטוחנים לנו להנאתנו. כולל לאפות בגטים פיצות סושי המבורגרים ופחות או יותר כל מה שאכיל.

כנראה שגיליתי שלא משנה אם יש בסביבתך גבר או אשה. כל עוד הוא אוהב אותך כמו שאת ואיך שאת לא יהיה לו אכפת איך את אוכלת ומה.

למעלה