זה לא סוד

riktal

New member
זה לא סוד

שג'יימס הוא מספר אחד אצלי
, אבל בסידרה הזאת יש עוד שחקנים
אז הגיע הזאת לשרשור תמונות של האחרים.

Nich92

New member
חחח הוא מזכיר לי פה את מוסבי XD

(מהחיים היפים של זאק וקודי-החיים היפים על הסיפון)

Nich92

New member
וואי היא ממש מוכרת לי !!

היא גם שחקנית לא? יש לך מושג אם כן איפה היא שיחקה? נראלי שקראו לדמות שלה אמילי... -_-

riktal

New member
כן, גם אשתו של דולי שחקנית

והיא שיחקה באחד הפרקים של PSYCH (שנקרא בעברית: מכדור הארץ לקפה הכוכבים). היא היתה הבחורה בפלנטוריום שגאס מאוהב בה. שמה ניקול ליאה (Nicole Lyn). היא שיחקה: האם אתם מפחדים מהחושך (זאת סידרת אימה ששודרה בעבר בערוץ הראשון ולא מזמן גם בערוץ הילדים), מלך הגבעה, הבית הלבן ובעוד מספר סרטים וסדרות זניחים. דרך אגב - היק קנדית, אבל הם הכירו כששניהם היו בניו יורק. הוא התאהב בה ואמר לחברים שלו שאם הוא יראה אותה שוב אי פעם, הוא התחתן איתה ואחרי שלוש שנים הוא פגש אותה בלוס אנג'לס וקיים את ההבטחה שלו. הוא מדבר על זה בתוכנית האירוח הזאת THE LATE LATE SHOW. צירפתי את הכתובת של הקליפ, אם בא לכם לראות את התוכנית (העליתי אותו ליוטיוב לפני כמה חודשים
). http://www.youtube.com/watch?v=5uGv3xg6-3A

Nich92

New member
אני יודעת מאיפה היא מוכרת! =)

הייתה סדרה בערוץ הילדים אני חושבת שקראו לה בגוף ראשון/student buddies.. היא שיחקה שם אחת מהדמויות הרשיות וקראו לה אמילי חחחח הנה השיר פתיחה אם זה מעניין מישו חחח: http://www.youtube.com/watch?v=iF-8mlO44z4

riktal

New member
אני מכירה את הסידרה הזאת

למרות שמעולם לא ראיתי אותה, הפתיח נראה לי מוכר. ברשימת הדברים שהיא עשתה הופיעה גם הסידרה הזאת, אבל לא רשמתי אותה כי לא ידעתי מה זאת הסידרה הזאת. כל הכבוד על הזיכרון!!

Nich92

New member
היי היי לא כל הקרדיט הולך אלי חח

חלק הולך גם לגוגל תמונות XDDD מעניין שלא זיהיתי אותה בפרק שהיא הופיעה בPSYCH.. יש מצב שיש לך תמונה שלה מהפרק הזה?

riktal

New member
הינה שלוש תמונות שלה מהפרק

האמת שלא היתה לי תמונה טובה שלה (כי רוב התמונות שלי הם של ג'יימס (כמובן), אבל יצרתי תמונה שלה מהפרק.

riktal

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

riktal

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

למעלה