זה לא סלולרי אבל מישהו יכול לענות?

phingy

New member
זה לא סלולרי אבל מישהו יכול לענות?../images/Emo124.gif

אני מקבל מחר מינידיסק MZR700 בלי כבל USB למחשב, עכשיו לחבר שלי אותו דגם והוא קיבל איתו כבל כזה רק אני לא יודע אם זה יעבוד גם אצלי או שיש אצלו תכונה שמאפשרת את זה שאצלי לא יהיה... מישהו יודע? פי
גי

phingy

New member
בעעע... לאיזה פורום זבל שלחת אותי!../images/Emo5.gif

כתבתי שם את ההודעה ולא נראה לי מישהו הולך להתייחס יש שם בעמוד הראשון עוד הודעות מלפני שבוע שלא ענו עליהן! זה כמו שרואים תור לדבר כלשהו ובצד אנשים שהספיקו למות בינתיים...
אולי אתה או מישהו אחר יכול לעזור לי פה?

PingPong18

New member
מצטער ... אין לי מושג

אין לי גם מושג מה קורה בפורום הזה כי אף פעם לא היתי בו...
אמרתי לך ללכת לשם כי נראה לי שזאת שאלה שקשורה לנושא...

3310 4ever

New member
מקווה שזה יעזור לך...

תלוי איזה סוג קנית, אם זה MZ-R700PC אין לך אפשרות לחבר למחשב (אתה יכול להקליט רק דרך מערכות סטריאו,דיסקמנים וכל דבר שיש לו LINE OUT), אם יש לך MZ-R700DPC, אתה יכול להעביר קבצים מהמחשב. (הדגם כתוב לך למטה בצד שמאל באדום)

phingy

New member
תודה שמישהו נזכר לעזור לי...../images/Emo140.gif

קיבלתי כבר את המיני אבל זה דגם MZR700 הרגיל בלי PC וקיבלתי איתו כבל אופטי שלא היה לי מושג מה לעשות איתו כי מקסימום הייתי יכול לחבר את זה לדיוידי או לרסיבר אבל זה לא עוזר לי כי אני רציתי להעביר מהמחשב. אז מה עשיתי קניתי ב15 ש"ח כבל PLP להעברה מכל דבר שיש לו ליין אאוט לאוזניות או מערכת שמע (דהיינו גם יציאה של כרטיס קול) וחיברתי לכרטיס קול וכבר העברתי ושומעים אחלה. ושוב תודה על העזרה!

3310 4ever

New member
כן, אבל...

אם יש לך DPC אתה יכול להעביר קבצים בלי לשמוע אותם (כמו הקלטה של [סתם דוגמא:]דיסק לקלטת) מה שPC לא יכול. חוצמזה...אם אתה מעביר שיר למיני-דיסק זה אומר שאתה אוהב את השיר, אם אתה אוהב אותו- למה לא לשמוע אותו עוד פעם כשאתה מקליט אותו?
שיהיה לך בכיף בכיף!

phingy

New member
לפי מה שהיבנתי הקטע בDPC הוא

שאפשר להעביר למיני במהירות שירים ולא לשבת לידו ולהקליט שיר אחרי שיר וזה מעולה אבל מה לעשות שיש לי את הדגם הרגיל...באסה...

3310 4ever

New member
כן..כמו שאמרתי

אבל אם אתה אוהב שיר...למה לא לשמוע אותו עוד פעם? (תראה איך הפכתי לך איך החיסרון ליתרון
) דרך אגב...איפה קנית אותו? באינטרנט?

למעלה