"זה לא ספינינג"

P u s s i c a t

New member
"זה לא ספינינג"

שורה לפני אחרונה - מה ל'שות שהגעתי באיחור קל... השיעו מתחיל. הנחיות מוזרות קצת היום - תעזבו את שעוני הדופק. כולם כבר ותיקים ויודעים מה הגבולות שלהם - אז אל תתייחסו. מי שרוצה - יכול - אני ממליץ שלא. לוקחת צ'אנס. מפעילה אותו - בשביל ספירת הקלוריות, אבל משתדלת להמנע מלהסתכל. אטרף שמימיי לא חויתי בשיעור. אין שריר שלא שרף לי היום. הרגשתי חלקים בשריר העכוז שלא ידעתי שנמצאים שם.
מאחורי שני קונילמלים... בלי בושה צועקים למדריך - "סבבה- מתי מתחילים לעשות ספינינג"? הבחור שלידי נדהם מהחוצפה - ואנחנו מנסים להתעלם. השניים צוחקים להם (נורא מצחיקה הבדיחה שזרקו. סליחה. הבדיחה זה הם...) הדיסק קופץ באמצע בשיר מסויים. והשניים צועקים לו "עם כזו מוסיקה לא פלא שהדיסק נשרט" מתחיל לגרד לי ברגל. בא לי לנתק אותה מהפדל ולשחרר בעיטה אחורית. סתמו כבר...
ממשיך השיעור - כולם באקסטזה, חיוכים מכל כיוון, נהרות של זיעה. שריקות של עידוד. והשניים - נו מתי יתחיל ספינינג? זה לא ספינינג הדבר הזה... צודקים. באמת מדובר ב"דבר" וה"דבר" היחיד פה זה אתם. בהמות כאלו
ברור כמובן שקצת לפני שכולם סיימו את דיווש הרגיעה האחרון הם כבר היו בחוץ. בלי שחרור. בלי מתיחות. יצאו החוצה כמו שני שימפנזים. בהמות
ואני? עו דלא נמחק לי החיוך מהאושר. שיעור מהטובים שהיו לי מימיי. במלתחות כל הבנות עם חיוך מאוזן לאוזן. הגברים שהיו שם - מחייכים בדרך לחניה. שיעור מדהים. מקצועי. סוחף. דימוי עליה קורעת במיוחד עם תיאור הדרך... אימון רכיבה באולם סגור. אז שני הניאנדרטלים אמנם לא קיבלו את מסיבת הפול מון שלהם. והמוסיקה לא היתה בדיוק לטעמם. לא נורא. שלא יחזרו שוב. טעם זה דבר אחד. קורה. דרך ארץ - לא קשורה לטעם בשיט. אנשים חסרי תרבות ונימוס בסיסי. בהמות
מדהים רק שגם עם קריאות הביניים - כולם נהנו. מצאתי אפילו את הזוית באופניים שכלום לא כואב. גם לא הברז של העומס. היה מדהים. אלוהי. סוף השיעור - ריטה ורמי. שבועה... ואני מחייכת משפט פה, מילה שם... מקבלות לי פתאום משמעות שונה
"בלי מילים אליך אדבר גוף יאמר ראשון אחריו הלב... ... יודעת שאסור לי לוותר... ... לפנייך לא קרה דבר רק ימים חולפים בשקט מנוכר.. .. ... ובתוכך סופה של אש והפנים הם מלטפים ... ... בשערי אתה עכשיו עובר בשבועת עולם בוער נותן בך אות נחרט עמוק, דבר שמתגבר אני רק אוהב[ת] יותר...." מדהים. (נכון. הברים הוצאו מהקשרם... מה 'כפת לי) לא משנה כמה שיעורים כבר עברתי. כמה מדריכים. כמה ריגושים נוספים. וזה עדיין. הדבר שמצליח להצית לי את הלב בכל פעם מחדש. שיגידו שזה לא ספינינג. שיבכו עד מחר. אני - רק אוהבת יותר
החיוך לא נמחק
איך נרדמים אחרי דבר כזה?

Tami661

New member
בשני הנושאים שהעלית יש לי מה לומר

1. הבהמות שתיארת (סליחה פוס... אבל את לא חושבת שיש בכך משום עלבון לבהמות?) - מוכרת התופעה של הזלזול הזה מצד "מבקרים" באימון כלפי המדריך ויתר המתאמנים, לא נתקלים בזן הזה הרבה (מזל שכך) אבל הוא קיים. צריך פשוט להתעלם- להתעלם- להתעלם! אכן גועל נפש ובהחלט יש מצב שהם יצליחו לקלקל שיעור למתאמנים הסמוכים להם שנאלצים לשמוע את ההתחכמויות שלהם. לא מבינה מה יוצא להם מזה
2. משפט פה, מילה שם... משמעות שונה
--- רציתי לפתוח פעם שרשור בנושא: מדגישים שורה
, לשם שינוי לא שיר שלם שעושה לכם את זה וכו' אלא שורה/ פסקה אחת בלבד - לכולנו יש איזושהיא שורה שבחרנו בה מכולן
אבל העיקר שנהנית וש... תמשיכי לאהוב יותר

P u s s i c a t

New member
ואת השורה שלך כולנו מכירים ../images/Emo13.gif

"אין מקום אחר" נכון?
וכן. מתנצלת בפני כל בהמות העולם. לא 'תכוונתי. אני מודה, מודה, מודה... טעיתי שגיתי פשעתי חטאתי. לא יקרה שוב. מבטיחה

shiri 80

New member
דווקא היום שלטה שורה אחרת שישבה

בול על המשבצת הנכונה השיר listen to your heart סיום מדהים לשיעור מעולה ואחורי זה שעה של עופר ניסים שם לא צריך שום מילים ...

Tami661

New member
וואלה?../images/Emo12.gif שיחקת אותה...../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

יש בשורה הזו משהו שהופך אותה ל"שלי" יותר מהאחרות... מודה
אבל האמת שבכל שיעור את מאמצת שורה, זה תלוי באנרגיות שאיתן הגעת (ובעוד כמה חוויות שאספת במהלך היום
) צ'מעי שורה מהעת האחרונה, מאיזה טראנס שמככב בכמה שיעורים, שורה שאני חושבת שהיא כל מילות השיר: Bad girls go to hell
שמייח שם ב-hell... בטוח יש שם גם ספינינג טוב
ושורה יותר רצינית? שתיים בעצם שהן אחת: פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה ומראה לאן ואת הקפה של הבוקר, אני מקדישה לך (בינתיים, עד ש...
את יכולה לבחור מהקולקציה שאציג כאן
) בלוויית ה-
בוקר טוב, נהדר, מקסים, בריא, אנרגטי, טעים, הכייייי... לכוווווווולם

Tami661

New member
העיקר הקדשתי לך את הקפה ולא צירפתי

אז הנה הוא, הבנתי שיש לך סימפטיה לכוס חיבוקי החביבה והחמימה הזו שקיבלתי ממישהו חביב וחמים עוד יותר

HOLD IT ../images/Emo18.gif

אז נכון שאני לא טיפוס של קפה והכתומה הטילה כישוף והפכתי מכורה לקפה שלה... אבל אתמול היא הטילה כישוף עוד יותר חזק והצליחה לעשות לי מה שלפניה רבים ניסו ונכשלו... שתיתי תה עם נענע מבית היוצר של תמי ו-
שוב התמכרתי. ואווו... תמי'ס תה עם נענע, עד שלא לגמת לא טעמת מגן עדן. מדהים. בוקר טוב לכולם

shiri 80

New member
תיכף היא תשדרג את התה עם מקופלת

בעעעעעע - היא? תחרותית ? מה פתאום.. מצד שני אני תוהה מה זו הייתה התחרות האחרונה אתמול .. כאיל ומילא לשחק מי נופל אחרון אבל ... טוב נו העיקר שניצחת &quot
ותמי נראה לי אחרי שעברנו אבולציה של אייס קפה קפה קפה מקופלת אנחנו נעבור הפוך מתה נענענעתי לתה קר לאייס תה ..

Tami661

New member
אייס תה? טוב... רק תציגי בפניי את

המתמודדים
אניייי?
תחרותית???? דייייייייייי

Tami661

New member
כל ה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif שלי קטלניות...

אבל אלו של השוקולד... ממממ... בהחלט מדורגות גבוה כדאי לנסות אותן גם לפני אימון ולראות מה קורה

P u s s i c a t

New member
מזכיר לי...

שאלו אותי פעם מה אני אוהבת לשמוע. וזה מתחלק לשני חלקים. יש דברים שהאוזן אוהבת לשמוע. ולא ממש משנה מה אומרים שם או לצורך העניין אם אני מבינה את השפה. ויש שירים (שהם הרוב אצלי, אגב) שיש בהם כמה משפטים הורסים - שלא אכפת לי אפילו שהמקצב שלהם מזעזע... הכי טוב זה אלו שמשלבים - אבל משפט שנכנס לי ללב / קישקע, או שאני מצליחה להזדהות איתו לחלוטין - יכול לעשות לי שיר. לגבי הקפה - תודה
אכן כוס משגעת
יש בה משהו נעים שכזה
והבוקר במיוחד - אני חייבת קפה... הולכת לעשות הרבה קילומטראז' היום (בנהיגה...) שיהיה בוקר של קסם שיתחיל יום בדיוק כזה
יום של הנאות, חיוכים, שמחות ודיוושים (בעצם... דיוושים זה כל זה, לא?
) בוקר טוב לכוווולם

stoly

New member
לא זוכר מי אמר

"לך לגן עדן בשביל האקלים, ולגהנות בשביל החברים..." ולגבי השורות, אז אחת מאוווווד ישנה, אבל מה לעשות אלמנטרית - קיילי - I'm spinning around Move out of my way I know you're feelin' me 'cuz you like it like this I'm breakin' it down I'm not the same I know you're feelin' me 'cuz you like it like this

למעלה